Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 122.

• milamu

yiannisT - - MIUI Store

Μήνυμα

Και το smartwatch έχει την ίδια δυνατότητα ακριβώς με το ok Google αλλά είναι στα αγγλικά όμως. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Ναι ... αν βέβαια υπάρξει επόμενη φορά. Καλά εδώ που τα λέμε μετά από κάποιο διάστημα σίγουρα θα κάνω κάποια ανανέωση αλλά προς το παρόν δε θέλω να το σκέφτομαι. Με στικακι μάλλον θα γίνει που θα έχω βάλει δύο τρεις Ρομ αλλά και που θα μπορώ να προσθέσω και άλλη ωστε καποια απ ολες θα μπορεσει να τη διαβασει γιατί με τον εσωτερικό χώρο νομίζω δε γίνεται αφού τα σβήνει όλα αυτά που παταω στο twrp. Τα πέντε πρώτα διαλεγω όπως δείχνει σ ένα βίντεο εδώ κάπου στους οδηγούς. Advance wipe και μετά διαλ…

• Κάνετε τρομερή δουλειά και γι αυτό υπάρχει τόσος κόσμος. Και βασικα δεν είναι μόνο οι γνώσεις που έχετε αλλά και ο τρόπος που απαντάτε στις οποίες απορίες. Που είναι πολύ απλός και κατανοητός ακόμα και για τον πλέον αρχάριο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Το κινητό μου redmi note 2/prime το πηρα απο το vickmall με εγκατεστημένη τη stable 5.12.17 την ελληνική εδώ του φόρουμ και όλα δούλευαν τέλεια. Αλλά μετά από ένα και παραπάνω μήνα χρήσης, επειδή είχα κάνει πολλές δοκιμές με διάφορες εφαρμογές βάλε βγάλε κτλ αποφάσισα να το αναβαθμισω . Αλλωστε οι οδηγοί εδώ είναι τέλειοι τους χιλιοδιαβασα έβαλα τη πιο προσφατη dev στη SD και από το twrp έκανα όλα τα σχετικά καθάρισμα τα όπως γράφουν οι οδηγοί και μετά πατησα install τη dev. Έλα όμως που δε τη δ…

• 4g redmi note 2 prime

yiannisT - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ναι σίγουρα αλλωστε στο σχετικό θέμα εδώ του φορουμ έχουμε ανεβάσει και screenshots οπως αυτό 1679783962.png Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Μια θήκη που βρήκα στο ebay με τρία ευρώ περίπου ειναι αυτή ή mohoo που δείχνει να προστατεύει πολύ καλά το κινητό. Την πηρα σε λευκό d6663e05-87d4-4b76-8c51-71c500de63f3.jpg ωστόσο δε τη χρησιμοποιώ γιατί έβαλα τελικά μια nillikin sparkle παλι σε λευκό γύρω στα 6 ευρώ παλι από eBay γιατί παρότι δείχνει πιο λεπτή ομως διπλωνει καλύτερα και μπορείς και γραφείς χωρίς να σ εμποδίζει το μπροστινό κάλυμμα. youtu.be/r08sPNgpwwg/ m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=r08sPNgpwwg Το πρόβλημα είναι πως …

• Μπορουμε να απενεργοποιησουμε τη lock screen; Για παραδειγμα αν διαβαζουμε κατι και σβησει η οθονη οταν την ξαναναψουμε να μας παει κατευθειαν στην εφαρμογη που.ειχαμε ανοιξει και οχι στη lock screen. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Smartwatch για redmi note 2 prime

Μήνυμα

Τωρα λεω να στειλω αυτο νημα στο eshop οτι τους διαφημιζω να μου κανουν καμια καλη τιμη Ενταξει σοβαρα τωρα εμενα σε ενα προηγουμενο σπιτι που εμενα ηταν σχεδον διπλα μου κι γι αυτο το ειχα ψαξει. Παντως εχω δει καποιες φορες και προιοντα καινουργια του κουτιου απο το ιδιο καταστημα που πουλιούνται σε εκπτωση να ειναι φτηνοτερα απο το stockhouse οποτε θελει λιγο ψαξιμο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μήνυμα

Το stockhouse του eshop βαζει μεταχειρισμενα ή ξερω γω διαφορα κομματια που εχει ανοιχτει η συσκευασια τους και τετοια. Ηταν ενα κομματι και το πηρα και εχει σχεδον κανονικα εγγυηση βεβαια. 17 μηνες μου εδωσαν εμενα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μήνυμα

Βρηκα με τα ιδια χρηματα περιπου το sony smartwatch 3 και το πηρα απο τα stockhouse του eshop. Ειναι βεβαια πανω απο χρονο που εχει βγει αλλα γι αυτο που το ηθελα με καλυπτει αφου κι αυτο ειναι πληρως αδιαβροχο εχει gps και wifi και καλη μπαταρια. Ολα δουλευουν τελεια κλησεις μηνυματα facebook μουσικη που αποθηκευεται στο ρολοι μεχρι και browser που δειχνει και τα ελληνικα κανονικα εκτος ομως απο τις επαφες. Μου γραφει πως δεν εχω επαφες. Προσπαθησα απο τα permission απο το sync με το google λογ…

Μήνυμα

Τέλειο! Μα που τα βρίσκεται ρε παιδιά όλα αυτά; Είναι πολύ καλύτερο απ ότι είχα φανταστεί. Μόνο σκέφτομαι πως θα κάνει κανα μήνα να έρθει από το gearbest. Πάντως η τιμή του και τα χαρακτηριστικά του απλά δε συγκρίνονται με τίποτα με τα smartwatch που έχουν στα ράφια τους οι γνωστές αλυσίδες καταστημάτων εδώ στην Ελλάδα. Είσαι πρώτος. Σ ευχαριστώ.

Μήνυμα

Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο ,smartwatch που να δουλευει τελεια με το redmi note 2/prime και θα ηθελα να ειναι αδιαβροχο, οχι να μπαινω στη θαλασσα αλλα αν πεσει νερο επανω να μη χαλαει. Επισης να μπορει να συνδεεται στο internet μεσω wifi μαλλον, να απαντω κλησεις και sms να βλεπω μηνυματα facebook και τετοια χαρακτηριστικα. Στα μαγαζια εδω στην Ελλαδα η κατασταση ειναι απελπιστικη. Εχουν ελαχιστα μοντελα αλλα και οι υπαλληλοι δε γνωριζουν πολλα να σου πουν. Οποτε μαλλον κοιταμε για αγορα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παιδιά στις παραθέσεις μην χρησιμοποείτε όλο το κείμενο όταν έχετε τέτοιους όγκους συζητήσεων με φωτογραφικό υλικό κ.α.. Επίλεξτε το κομμάτι της πρότασης που θέλετε να απαντήσετε και πατήστε ''επιλογή παραθεσης'' ή ''insert quote'' για αμεση μεμονομένη απαντηση” Σωστα τα λες απλα πιστευω πως ο κυριος λογος ειναι πως οταν χρησιμοποιεις tapatalk δεν ειναι και τοσο ευκολο να ξεχωριζεις το κειμενο ασε που μεχρι να το καταφερεις μπορει να εχεις ξοδεψει τον ιδιο χρονο μεχρι να γρα…

• Αν κανεις εχει παραγγείλει θηκη και δεν εχει ερθει ακομα και το φοβαται πολυ μηπως του πεσει μπορει να βαλει θηκη του Lenovo A7000. Η πισω καμερα ειναι κλειστη δε μπορεις να τραβηξεις φωτο παρα μονο αν το βγαλεις απο τη θηκη, τα υπολοιπα ομως ειναι οκ. Και τα κουμπια power και εντασης ηχου και οι υποδοχες για τα ακουστικα και τη φορτιση ειναι ελευθερα. Μονο η πισω καμερα καλυπτεται. Το δοκιμασα σημερα που το ειχε μια φιλη μου. Εφαρμοζει ακριβως το κραταει ολο το κινητο. Λιγακι κατι χιλιοστα εινα…

• Κι εγω αυτη εχω σε beta ομως οχι σε dev και μου τρεχουν ολα καλα.κι ετσι.δεν εχω πειραξει τιποτα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• d64505605439fa37ccacc897e11f334d.jpg Ναι την ελληνικη εχω οπως δειχνει το screenshot αλλωστε. Και ναι τη βρηκα μεσα στη ρομ την εφαρμογη. Στην αρχη εψαχνα στο φακελο system/app και στο system/priv-app και δεν εβλεπα τιποτα αλλα ευτυχως που μου εδωσες ακριβως το μερος που βρισκεται. Σ ευχαριστω φιλε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από yiannisT: “Που υπρχει αυτη η εφαρμογη; Στο play google εγραψα mi key και δε μου εμφανισε κατι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Είναι προ εγκατεστημένη στις ελληνικές rom” Κι εγω την ελληνικη εχω που την εγκατεστησαν στο vickmall αλλα δε βλεπω τετοια εφαρμογη. Καλα τοτε θα κατεβασω την ελληνικη ρομ θα την αποσυμπιεσω να δω μηπως υπαρχει μεσα στις εφαρμογες. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “ Ως εναλλακτική λύση για να μην δουλευεις το πληκτρο on-off διαρκώς αγόρασε το mi-key και βάλε του ρύθμιση με ένα κλικ να ανοιγει την οθόνη. κόστος μικρότερο από 1 ευρώ” Που υπρχει αυτη η εφαρμογη; Στο play google εγραψα mi key και δε μου εμφανισε κατι. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Κοιτούσα ένα βίντεο μόλις τώρα που δείχνει πως το xiaomi redmi note 2 δε καταλαβαίνει από πεσίματα! Δε ξέρω αν ισχύει και εννοείται πως δε θέλω να το δοκιμάσω στο δικό μου, όμως αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε με τις θήκες και τα τζαμάκια που του βάζουμε το κάνουμε άθραυστο πλέον σ ότι κι αν συμβεί youtube.com/watch?v=3_F7EUOD0d4

• Δε ειχα διαβασει αυτο το νημα, τωρα βρηκα χρονο και τα διαβασα. Παρα πολυ χρησιμα ολα που λετε εδω κυριως για περιπτωσεις οπως εγω που δεν ηξερα καν πως υπαρχουν τζαμακια! Ειχα μεινει στις ζελατινες και γι αυτο το τζαμακι πιυ μου ηρθε απο vickmall αθελα μου το κατεστρεψα γιατι νομιζα πως επρεπε να ξεκολησω και την αλλη πλευρα ! Παιρνω βραβειο ασχετου πιστευω. Ωστοσο επειδη στην προσπαθεια μου να ξεκολλησω και την αλλη πλευρα μου εσπασε το τζαμακι καταλαβα πως απλα χρειαζοταν μονο να αφαιρεσω τη …