Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 122.

• RE:

yiannisT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πρωτη δοκιμη για μενα. Ειμαι με την ελληνικη beta 5.12.17 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

yiannisT - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από galiatsosgio: “Γεια σας και πάλι, λοιπόν μετά από μια φαινομενικά σωστή εγκατάσταση της τελευταίας stable δεν μου βρίσκει κάρτα σιμ στην πρώτη θέση ενώ στην δεύτερη την ίδια κάρτα την βρίσκει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ” Αυτα διαβαζω με τις ρομ και δε το πειραζω το δικο μου. Να ναι καλα οι ανθρωποι απο το vickmall που μου περασαν την ελληνικη 5.12.17 και αφου ολα δουλευουν ενταξει το αφηνω οπως εχει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• 1696444624.png Αυτα που γραφεις δε τα εχω δει στη δικη μου συσκευη. Εχει παλιοτερη ρομ την 5.12.17 μηπως να δοκιμασεις να πας σ αυτη ; Δε ξερω κατι παραπανω γιατι κι εγω ςιμαι καινουργιος εδω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dkompolias: “Καλησπερα και παλι, Οσες φορεσ εχω δοκιμασει speed test με το 4g μεχρι 28 εχω δει το πολυ.συνηθως γυρω στα 15 mpbs εχω μεσο ορο.λετε να εχω καποιο θεμα με τη συσκευη;εχει συμβει κ σε αλλους;Περιοχη ζωγρσφου αθηνα δοκιμαζω. Αν βοηθαει ποσταρω και την εκδοση της ρομ που εχω (ειναι απο vickmall οπως το πηρα χθες δεν την εχω αλλαξει ακομα).” Φιλε εγω ειμαι ζωγραφου και καπου ειχα ανεβασει μηνυμα με ταχύτητες απο speedtest. Δε θυμαμαι τωρα ακριβως ποσο ειχα πιασει παντως σιγ…

• Θελω να δωσω πολλες πολλες ευχαριστιες στο xiaomi-miui.gr γιατι παρελαβα το κινητο redmi note 2 prime απο Κινα vickmall τολωντας πρωτη φορα να κανω αγορα απο Κινα και οχι μονο δεν ειχε κινεζικα αλλα το κινητο ηταν πληρως ετοιμο προς χρηση με τη ρομ αυτη την ελληνικη που σε ολα της δουλευει τελεια και γι αυτο με το που το πηρα δε χρειαστηκε να κανω απολυτως τιποτα. Ειμαι πληρως ευχαριστημενος και νομιζω πως αν υπηρχε δυνατοτητα αγορας της συγκεκριμενης συσκευης απο ελληνικα καταστηματα το πιθανοτ…

• Είμαι νέος κατοχος και καθ οδόν και είπα να τραβηξω τις πρώτες μου φωτό με το xiaomi redmi note 2 4437c92e689c2a980d8b1ed2cc90cb9f.jpg f358c46ccc4242ec5b4c47f6616c81d1.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “ Προτασή μου λοιπόν είναι να το εγκαταστήσεις το facebook” Δεν τίθεται θέμα χώρου αλλά το Facebook παίζει να είναι και ή εφαρμογή που ξοδεύει τη μπαταρία τόσο γρηγορα όσο καμία άλλη. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Όταν χρησιμοποιώ τον browser που εχει ή συσκευή τον default, και γραφω στο Facebook για παράδειγμα, καλύπτεται όλος ο χώρος σχεδόν από το πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα να μη βλέπω τι γράφω ! Στην καλύτερη περίπτωση βλέπω την πρώτη σειρά αλλά μέχρι εκεί. Δε νομίζω πως ευθύνεται το πληκτρολογιο γιατί εδώ στα Tapatalk δουλεύει τελεια. Ποιο browser να βάλω; Το dolphin θα είναι εντάξει πιστεύετε; Τώρα επειδή είναι καινούργια ή συσκευή δε θέλω να αρχίσω να βάζω να βγαζω προγράμματα Sent from my Redmi Not…

• 1679771506.png KAI ME TO 4G TOU OTE: 1679783962.png Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Caller ID apps, δουλεύουν?

yiannisT - - Google Play Store

Μήνυμα

Ένα mls που έχω έχει από μόνο του μια τέτοια εφαρμογή της mls και σου δείχνει τα στοιχεία τα πάντα, ΑΛΛΑ, μόνο αυτά που βρίσκει από κάποια πηγή. Δε ξέρω από που αντλεί τα στοιχεία αλλά ότι βρίσκει πάντως είναι πλήρες με πόλη, διεύθυνση ακριβώς με οδό και αριθμό και ονοματεπώνυμο ασφαλώς. Όμως στην πράξη οι μισές ίσως και λιγότερες από τις μισές κλησεις εμφανίζουν στοιχεία. Οι υπόλοιπες τίποτα. Είναι και το greek caller id κάπως ανάλογο ή πάντα σου εμφανίζει πληροφορίες;

• Flash με το MiFlash (VIDEO)

yiannisT - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

!!! νομίζω πως έχεις δίκιο! γιατί γράφει: MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.12.17 Beta. Δηλαδή μου την έβαλαν έτοιμη στο vickmall έτσι; Αν ίσχύει αυτό είμαστε δηλαδή κομπλέ. σωστά;

• Flash με το MiFlash (VIDEO)

yiannisT - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση σε ελληνική με το miflash και μου βγάζει error. Το επανέλαβα τρεις τέσσερις φορές και πάντα τα ίδια. Το γράφω εδώ γιατί ο οδηγός Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") είναι κλειδωμένος και δε μπορούμε να γράψουμε τις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετωπίσαμε. Το κινητό δε το έχω πειράξει καθόλου είναι έτσι όπως μου το έστειλαν από κίνα Σας ευχαριστώforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9195/

• Παράθεση από barcelonistas1899: “Παράθεση από yiannisT: “ [list][*] [/list] Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός πως δεν έλαβα ποτέ μα ποτέ ένα email από το vickmall, έστω τυπικό να μου πουν πως ναι η παραγγελία σου προχωρά κτλ. Όμως ευτυχώς μέσα από τη σελίδα τους, όταν έχει κανείς φτιάξει λογαριασμό, μπορεί να δει τα πάντα. Πότε συσκευάζεται πότε ολοκληρώνεται και το tracking number ασφαλώς. Σα γενικό συμπέρασμα θα έλεγα πως έμεινα ευχαριστημένος, μάλιστα δε περίμενα τέτοια περίοδο…

• - Επιχείρηση[i]: vickmall - Διεύθυνση: vickmall.com και facebook.com/vickmall - Είδος αγοράς: Xiaomi Redmi note 2 prime (2.2GHz, 2GB, 32GB, 4G, FDD LTE) και επίσης μία κάρτα μνήμης sd 32GB - Ημερομηνία αγοράς: 28 Δεκεμβρίου απόγευμα, και πλήρωσα με wεstern union, παρέλαβαν το βράδυ της ίδιας μέρας τα χρήματα και η αποστολή από αυτούς έγινε στις 31 Δεκεμβρίου. Όμως το εκεί ταχυδρομείο (singapore post), είχε κάποιο θέμα με τις διεθνείς αποστολές δεμάτων, είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση στην πρώ…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

yiannisT - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Δειχνει πολυ καλο και το 3 αλλα τοτε που παραγγειλα το redmi note 2υπηρχε καποιο ποστ οτι το 3 εχει κλειδωμενο το bootloader. Τωρα βεβαια εχω δει εδω ποστ που το ξεκλειδωνει αλλα ειναι κι αλλα που με εκαναν να παρω το δυο οπως για παραδειγμα η ξεχωριστη εξτρα καρτα μνημης. Παντως αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι πως η xiaomi και μαλιστα αυτο το συγκεκριμενο το redmi note 3 ειναι ιδιαιτερα διαδεδομενο πλεον και το clean master μου το εμφανισε πρωτο μαλιστα στις πιο συχνες λεξεις αναζητησης!…

• Αγορα redmi note 2 απο vickmall

Μήνυμα

Κι όμως έφτασε Ελλάδα! Πήγα μόλις τώρα να κάνω tracking και να τι είδα: Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-01-20 16 20:49 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-01-2016 09:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 12:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 14:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δηλαδή το θέμα είναι να μπορέσει να φύγει γρήγορα από το singapore post. Αν φύγει μετά φτάνει σε πέντε μέρες ελλάδ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από yiannisT: “Μπορείς να δεις τρεις ταινίες και να σερφάρεις για καμιά ώρα με 4G και να βάλεις και για καμιά ώρα κανένα pedometer με ανοιχτό το gps; ” ΤΡΕΙΣ ταινίες??? Μα... ΤΡΕΙΣ ταινίες κάθε μέρα??? Αυτό είναι δουλειά! Αλλάζουμε? Χαχαχα!Λοιπόν, η σύγκριση μεταξύ Tablet και Smartphone όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ορθολογική. Στη δική σου περίπτωση, νομίζω ότι η αυτονομία της νέας σου συσκευής θα είναι (οριακά!) αρκετή για να ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάς. Τρεις …

• Κι εγώ μόλις έκανα like στο facebook, αλλά προσπαθώ να στείλω προσωπικό μήνυμα στον διαχειριστή όπως μας είπε άλλωστε, και δε ξέρω πως στέλνουν όμως

• Έχω ξοδέψει ήδη πάρα πολλές ώρες ανάγνωσης παρότι δεν έχω λάβει ακόμα τη συσκευη! Έχω κάποιες απορίες οι οποίες με το διάβασμα λύνονται, αλλά ταυτόχρονα προκύπτουν άλλες. Τώρα να σας πως την αλήθεια κουράστηκα να συνεχίσω το διάβασμα. Χτες κυρίως αλλά και σήμερα πρέπει να έχω διαβάσει συνολικά και καμιά σαρανταριά σελίδες! σε διάφορα θέματα σχετικά ασφαλώς με το redmi note 2 prime που έχω παραγγείλει και πως βάζουμε την ελληνική rom και διάφορα τέτοια. Τώρα δε συνεχίζω το διάβασμα κυρίως επειδή …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Hi yiannisT, <br /><br /> we wish you a lot of fun in our community. <br /> Time: Jan 5th 2016, 4:14am <br /> Profile: yiannisT <br /><br /> Your team. ” Καλώς σας βρήκα κι εγώ. Καλά έχω γράψει ήδη κάποια μηνύματα σε άλλα θέματα, έχω ξοδέψει ώρες ατελείωτες ιδίως σήμερα να διαβάζω τα διάοφορα posts και να φανταστείτε ακόμα δεν έχω λάβει το κινητό μου! όμως είναι πολύ χρήσιμα και θα συνεχίζω το διάβασμα όσο βρίσκω χρόνο για να μου λυθούν ολες οι απορίες που ακόμα υπάρχουν …