Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Πηρα αυτο το θεμα και το μεταφρασα στα Ελληνικα ,ηταν ρωσσικα (με λιγα κινεζικα ) εχει υποστηριξη καιρου miui v5 (με το weather BZ απο google play κανετε δουλεια) στην lockscreen αλλα και στο ρολοι εδω screenshot απο το κινητο με την κεντρικη οθονη αλλα και μια απο το ρωσσικο θεμα απο Lockscreen γιατι δεν μπορεσα να τραβηξω screenshot απο την δικη μου lockscreen, μην δινετε σημασια που εχει Pωσσικα η εικονα , ειναι Ελληνικα και στην lockscreen
-
Weather BZ
ΜήνυμαΚαλό μήνα ,σημερα κυκλοφορησε το weather BZ (miui weather για χωρες εκτος κινας) στα Ελληνικά με την μεταφραση που εκανα
-
Weather BZ
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μολις τελείωσα την μετάφραση του Weather BZ στα Ελληνικα ,οπότε ο διαχειριστής της εφαρμογής σύντομα θα βάλει και την Ελληνικη γλώσαα στην εφαρμογή. Για οσους δεν ξέρουν το weather BZ ειναι στην ουσία ο καιρός για miui v5 για τις υπολοιπες χώρες εκτός κινας, γιατι ως γνωστον ο καιρος στην MIUI 5 δουλευει μονο για κινα Ειναι ρωσσοι οι τυποι ,Погода BZ ειναι στα Ρωσσικα η εφαρμογή στο google play
-
Παράθεση από MIUI_ART: “E'ιναι καλύτερο να περνάμε την ΟΤΑ ως αναβάθμιση πάνω από την παλιά ROM. Eκτός του ότι είναι μόνο μερικά ΜΒytes, έχει scripts τα οποία λειτουργούν ως χειρουργοί. Αφαιρούν ότι δε χρειάζεται - συμπληρώνουν ότι λείπει - διορθώνουν ότι είναι προβληματικό. BTW.. Καλωσόρισες στην παρέα μας..” Εγω κατεβασα την miui rom k to language pack και το εβαλα απο πανω απο την προυγουμενη απο το recovery και ειχα αυτα τα προβληματα OTA αναβαθμιση με λιγα MB που υπαρχει? εγω κατεβαζω για τ…
-
Πολλα προβληματα διαβαζα οτι ειχαν πολλοι με τις τελευταιες rom. Εχω το Galaxy S i9000 και εχω την 3.4.5 rom και δεν εχω κανενα προβλημα ,πολυ γρηγορη και η μπαταρια κραταει πολυ καλα. Ειχα βαλει απο πανω μια πιο καινούρια (την 3.4.19 αν δεν κανω λαθος )και η μπαταρια δεν κραταγε ουτε μιση μερα και μου φανηκε και πιο βαρια απο αυτη που εχω τωρα. Την εβγαλα και ξαναγυρισα στην 3.4.5 και ολα καλα. Τωρα δεν ξερω αν φταιει οτι δεν καθαρισα την προυγουμενη rom αλλα την εριξα απο πανω Αλλα δεν βλεπω κ…