Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

masteras - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Κατέβασε το αρχείο test, που δίνεται στο πρώτο θέμα στην 3η ερώτηση και πες μας αν άλλαξε η ώρα. Για την χρονική μπάρα αυτό είναι μάλλον bug της εφαρμογής γιατί δεν δουλεύει σε κανέναν από ότι ξέρω. Να ρωτήσω εγώ κάτι; Υπάρχει κάποιος από εδώ που να δουλεύει την κινεζική κάμερα με iPhone; ” Στην αρχη οταν ειχα πρωτοπαρει τις καμερες δουλευε κανονικα το timeline μεχρι που μπηκα στην διαδικασια να φτιαξω την ωρα που φαινεται πισω (μαλλον του server) απο τοτε δεν εχω πετυχ…

Μήνυμα

εβαλα το firmware και το patch οπως περιγραφεται καθως και την μεταφρασμενη εφαρμογη σου και ολα δουλευουν καλα το μονο προβλημα μου ριναι οτι η ωρα του server ειναι 3 ωρες μπροστα και οταν κουναω τον δεικττη στο timeline δεν με πηγαινει στις εγγραφες που εχει κανει στην sd παρα μοναχα αν τον παω 3 ωρες πισω Λογικα θα πρεπει να αλλαξω την ωρα του server μεσα απο το test αρχειο αλλα πως γινεται αυτο ? και να μην πειραξω την τοπικη ωρα?

Μήνυμα

εγω παλι εχω προβλημα με την timeline που βλεπεις τις εγγραφες της καμερας H ωρα που δειχνει το stamp ειναι 3 ωρες μπροστα απο την ωρα που δειχνει η εφαρμογη και δεν μπορω να δω τις εγγραφες Υπαρχει καποια λυση γι αυτο??

• Miui 8 στο redmi note 2 και το βγαζει παλι με Lolipop!!!!!! Μπραβο ρε Xiaomi μας εκανες και γελασαμε παλι!

• Γιατι στην εφαρμογη για το τηλεφωνο mi wifi μου πεταει μια ελληνικα και μια κινεζικα? εχω την εφαρμογη του γιατρου την τελευταια μεταφρασμενη αναβαθμιση και μου κανει συνεχεια αυτα τα κολπα

• Μικρή Ταχύτητα ρουτερ

masteras - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Εαν συμβαινει κατι τετοιο τοτε θα μου περιοριζε και την ταχυτητα που κατεβαζω η ανεβαζω μεσω Net.Απο την στιγμη που το δικτυο δεν απασχολειται επρεπε να σου δεινει full speed αυτο ειναι εξυπνο το αλλο που λες δεν ειναι. Για να μην παρεξηγηθω εννοω εξυπνο απο την μερια του ρουτερ. οσο για τα 2 MB/s οχι δεν ειναι αξιοπρεπη ταχυτητα για το 2016 για το 2000 ισως

• Μικρή Ταχύτητα ρουτερ

Μήνυμα

Βλεπω εξωπραγματικες ταχυτητες γιατρε!!! Τωρα αυτο για εξηγησε μου απο που μπουκωνει? Απο την ρουτερ μερια η απο το τηλεφωνο?Το ιδιο ακριβως κανει και σε μενα ενω στον υπολογιστη εντος δικτυου κατεβαζω απο τον usb δισκο με 12.5 MB/s στο τηλεφωνο παει μεχρι 2,5 ΜΒ/s. Υπ'οψιν οταν κανω τις δοκιμες δεν απασχολω το δικτυο με κατι αλλο. Μαλλον κατι λαθος εχουμε κανει εμεις οσον αφορα τη συνδεση Η ???????? δεν ξερω το ρουτερ μας κανει πλακα. τωρα οσον αφορα το ασυρματο δικτυο ειναι παρα πολυ καλο σε α…

• Μικρή Ταχύτητα ρουτερ

Μήνυμα

Γνωριζα απο πριν να παρω το ρουτερ οτι η xiaomi ειχε κανει ενα σοβαρο λαθος. ειχε βαλει σε ενα ταχυτατο ρουτερ Ethernet port 10/100 κατι που σημαινει οτι δεν θα μπορεσεις ποτε να δεις ταχυτητα εξωτερικου δικτυου)internet) πανω απο 12,5 ΜΒ/S ητοι 100 Mbp/s. Αυτο δεν με χαλασε μιας και το γρηγοροτερο ιντερνετ αυτη την στιγμη (στην Ελλαδα) ειναι το Vdsl με ταχυτητες της ταξεως των 50 Mbp/s και θα ειναι για πολυ καιρο ακομη.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω στην 5Ghz μπαντα μπορει να εχει ταχ…

• Εδώ και μερικές ημέρες έχω παραλάβει το xiaomi router 3 το οποίο είναι σαν πρώτη άποψη αρκετά καλό και ποιοτικό. Το θέμα μου είναι όσον αφορά την ταχύτητα και συγκεκριμένα όχι του ίντερνετ αλλά του εσωτερικού δικτύου που έχω φτιάξει στο σπίτι. Έχω συνδέσει ένα εξωτερικό 2.5 hdd στην Usb 2 θύρα του ρουτερ και έχουν πρόσβαση όλοι που είναι εντός δικτύου. Σε δοκιμές που έκανα σε ανεβασματα διαφόρων σε μέγεθος αρχείων και κατέβασμα αντίστοιχα οι ταχύτητες με σύνδεση 5Ghz φτάνουν μέχρι το ανώτερο που…

• Παράθεση από annonnaki: “Και εγώ την ίδια εντύπωση είχα. Ο Ιρλανδός το πουλούσε με αυτήν την περιγραφή. Τώρα μπήκα να το ξαναδώ και έχει αλλάξει τον τίτλο σε redmi 1s (στο purchase history βέβαια φαίνεται με τον τίτλο που αγόρασα και θα ζητήσω refund) οπότε το πιθανότερο είναι να μου πούλησε ότι να'ναι. Βέβαια έχω εντοπίσει διαφορές σε διάφορους πωλητές αλλά βρήκα και original που είναι ίδιο με το δικό του. ” Ακριβως το ιδιο εκανε και σε μενα. Δεν θα κατσω να ασχοληθω παραπανω θα του κανω αρνητι…