Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “@popolaros την κινέζικη παίρνεις όχι την global. Ναι manual. Το playstore μόνος σου δεν το πέρασες; Δεν έχει κινέζικες εφαρμογές το κινητό σου; ” Παράθεση από George Kaggelaris: “@popolaros γιατί δεν ξεκλειδώνεις τον bootloader να βάλεις xtrv; Επίσης προσπάθησε σε παρακαλώ να μην γράφεις Greeklish. Ξέρω ότι δεν έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά είναι σχετικά εύκολο να βάλεις. ” nai monos mou to perasa..den ithela na asxolithw akoma me flasharismata..sugnwmi gia ta greekl…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “@popolaros την κινεζική stable έχεις. Αυτή δεν έχει ελληνικά. ” ara egw pairnw update tin global i oxi?kai tha prepei manual na tin perasw?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “@popolaros ανέβασε ένα screen shot από το σχετικά με τηλέφωνο. ”
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμαkalispera kai apo emena.simera parelava to mix2.ellinika den exw akoma.mou irthe me tin 8.5.auti einai i miui 9?kai an nai san global den tha eprepe na exw ellinika?
-
Παράθεση από yiatsou: “Παράθεση από KillGamerGr: “εμενα εχει κολλησεις σε the item transport to the country of destination 10 μερες ..γενικα τα ταχυδρομεια κουτιζουν σε 10 μερες αν συνεχησει εττσι μπορεις να ζητησεις refund ” Καλησπέρα εγώ παρέλαβα χθες παραγγελία από gearbest μέσω postnl ή οποία είχε σταλεί από 24/8. Κόστισε 8 € και είχε πάνω πράσινη καρτέλα "τελωνειακως ελευθερο" Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εκανε 2 μηνες?ελπιζω να μην παω για δεκεμβρη εγω...
-
Παράθεση από krismpos: “Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, η παρακάτω αναμονή είναι φυσιολογική; - 2017-09-11 09:25:00The item is pre-advised - 2017-09-17 11:15:00The item is at the PostNL sorting center - 2017-09-17 11:15:00The item is processed at the Postnl sorting center - 2017-09-18 07:23:00The item is on transport to the country of destination - 2017-09-19 13:21:00The item has arrived in the country of destination Η αποστολή έγινε με Netherlands Post Registered ” μια χαρα ειναι.μια μερα παν…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Υπάρχει ήδη οδηγός στο φόρουμ για αυτό το πρόγραμμα. Λειτουργεί κανονικά με μόνη εξαίρεση ως στιγμής το santoni. ” αν δεν σου ειναι κοπος μου δεινεις το λινκ?νεος στο forum και ακομα ψαχνομαι που εινει το καθε τι...ευχαριστω.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμακαλησπερα και χρονια πολλα σε ολους..εχει δοκιμασει κανεις αυτο το προγραμμα?http://www.xiaomitool.com/latest?ο τυπος ισχυριζεται περασμα οπιασδηποτε rom χωρις ξεκλειδωματα με stock recovery και ολα στον αυτοματο..
-
Παράθεση από KillGamerGr: “oxi oxi απο οσο ξερω ( μην σε παρω στο λαιμο μου ) πισω απο το priority direct mail ειναι η post nl αλλα οχι η κλασσικη ( που περναν τελωνειο ) αλλα σε συνεργασια με καποια αλλη ετερεια και ετσι το απογευγουν το τελωνειο ” Παράθεση από makisfz: “αν εχεις παραγγειλει απο banggood με priority direct mail ερχετε με nl αλλα δεν περναει τελωνειο ” ευχαριστω πολυ..
-
Παράθεση από KillGamerGr: “Το eu express ειναι τριγωνική αποστολη παει κινα αγγλια μετα καπου στην ουγγαρια ( καπου εκει ) οπου προσκολειτε νεο αυτοκολλητο και ετσι φαινεται πως το πακετο εισαχθηκε απο ευρωπη ... Το priority direct mail του bangood απο οσο ξερω ( δεν εχει τυχει να παραγγειλω με αυτη την μεθοδο ακομα ) ειναι μεθοδος χωρις τελωνειο παρομοια με το eu express ( δεν γνωριζω ακριβείς λεπτομεριες) αλλα με διαφορετικη διαδρομη και περιορισμο στον ογκο και στα κιλα του αντικειμενου μεχρι…
-
Παράθεση από KillGamerGr: “Παντως η κατασταση με τα τελωνεια εχει ξεφυγει και τα κοστολογουν οπως θελουν + η μεγαλες καθηστερησεις .... Στην περιπτωση μου μαλιστα εκανα μια παραγγελεια απο gearbest πληρωνοντας eu express και χωρις την συγκαταθεση μου αλλαξαν σε post nl αποτελεσμα ακομα να περιμενω το πακετο + ο φοβος του τελωνειου .. απο την αλλη το gearbest λεει πως θα καλυψει τα εξοδα αλλα δεν παυει να ειναι ξενερωμα και διαδικασια ” δηλαδη θα περασει απο ολλανδια?ενω με eu express απο που θα …
-
και πλεον απο 2 νοεμβριου, στην ινδια μεν πρωτα, βγαινει και η official miui 9.
-
εμενα παντωσ απο geekbuying μου την εκαναν..εστειλα πισω το lemax 2 για επισκευη και μου ειπαν θελει χρονο να φτιαχτει λογω μητρικης.ετσι μου προσφεραν 100€ σαν refund.και δεχτηκα.απο τοτε, εδω και ενα μηνα δλδ,ουτε φωνη ουτε ακροαση.και τα λεφτα δεν πηρα και μου εφαγαν και το κινητο..εψαξα και σε αλλα forum και δεν διαβασα και τα καλυτερα..σκατοσαιτ για μενα...
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Icestein: “Εγώ όταν το παρέλαβα πήγα στο Mi store έγραψα Google και έβγαλε πρώτο ένα εικονιδιακι με ένα βελάκι σαν του playstore. Το κατέβασα, πάτησα σε όλα που έλεγε install και έτοιμο. ” ααα μαλιστα.αυτο ηταν το βιντεακι που ειδα.βεβαια ηταν στα κινεζικα αυτο που κατεβαζε και εκανε install.τεσπα..ευχαριστω πολυ..
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “Παράθεση από popolaros: “Παράθεση από ikleos: “Αυτό είναι εύκολο φίλε... Να έρθει με το καλό και θα σου πούμε τον τρόπο Sent from my MIX 2 using Tapatalk ” ευχαριστω για την απαντηση σου.αν σου ειναι ευκολο πες μου τωρα..κοιταξα καποια βιντεο αλλα αλλος ελεγε με ενα all back files και αλλος με το apk κατευθειαν.. ” Εγω φίλε κατεβασα από το ίντερνετ το Google Installer V2.apk και το έτρεξα απο εκεί Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk ” ευχαριστω πολυ..
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από ikleos: “Αυτό είναι εύκολο φίλε... Να έρθει με το καλό και θα σου πούμε τον τρόπο Sent from my MIX 2 using Tapatalk ” ευχαριστω για την απαντηση σου.αν σου ειναι ευκολο πες μου τωρα..κοιταξα καποια βιντεο αλλα αλλος ελεγε με ενα all back files και αλλος με το apk κατευθειαν..
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμακαλησπερα..περιμενω το mi mix 2 και ξερω πως δεν εχει playstore.τι κανω για το κανω install?
-
Παράθεση από tsamige: “Παιδιά υπάρχει κανείς "γνώστης" που να ξέρει πως μπορώ να ενεργοποίηση όλους τους πυρήνες στην cpu ΜΙ4? ” με kernel adiutor απο playstore.αν δεν κανω λαθος πρεπει να υποστιριζει και ο kernel που φοραει το κινητο τετοιες αλλαγες.και το νου σου..μπαινεις σε επικινδυνα μονοπατια..