Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• καλησπερα..περιμενω σε 1 βδομαδα να ερθει το mi mix 2 (ελπιζω δλδ) και θελω να παρω wireless bluetooth ακουστικα.ειναι ολα συμβατα ανεξαρτητως μαρκας η πρεπει να παρω αποκλειστικα της xiaomi?καποιο μοντελο να προτεινετε?ευχαριστω.

• Παράθεση από 6951970321: “Εχω δύο mi max στην οικογένεια αυτό με τα 3ram και 32 gb έχει πάρει το miui 9 global ενο το άλλο με 4ram 64 gb τίποτα. ” μπορεις να ανεβασεις καποιο screenshot για την miui 9?εχει ελληνικα?

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

popolaros - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

αν δεν κανω λαθος το κινητο εχει και otg για flasharisma απο usb διευκολινοντας αρκετο κοσμο που εχει θεμα με drivers στο pc? η καταλαθος σβηστει η internal storage?

• εγω θα παρω απο banggood το mi mix2 με priority direct mail.+15 € ειναι για να μην περασει τελωνειο..ετσι πληροφορηθηκα να κανω.το βρισκετε σωστο?

• ας ελπιζουμε να εχει και ελληνικα για να μην ξεκινησουμε τα μαγειρεματα με twrp κ.τ.λ..

Μήνυμα

Παράθεση από Icestein: “@popolaros Εγώ απο gearbest το πήρα . Νομίζω έχει ξεκινήσει εδώ και κανά μήνα περίπου . ευχαριστω για την απαντηση σου.και κατι ακομα..με τελωνειοτι εκανες?εκανες καποια ειδικη αποστολη?καιεγω απο gearbest θα το παρω γιαυτο σε ρωτω.. Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε ότι σου λεει. Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) πατώντας επτά φορές επάνω στην έκδοση kernel (Kernel Version). Κατόπιν θα μεταβείς στις επιλογές για προγραμματιστές (Develo…

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια.νεο μελος και εγω ερχομενος απο lemax 2 θα παραγγειλω το mi mix 2.θελω να ρωτησω αν εχουν αρχισει οι αποστολες του κινητου γιατι στο kimovil το βλεπω σε προπωληση..επισης γνωριζουμε για το μοντελο τι earphones bluetooth ομως, υπαρχουν να τα παρω και αυτα μαζι με το κινητο? =============== Οκτ 20th 2017, 3:54pm =============== Καλησπερα παιδια.νεο μελος και εγω ερχομενος απο lemax 2 θα παραγγειλω το mi mix 2.θελω να ρωτησω αν εχουν αρχισει οι αποστολες του κινητου γιατι στο kimov…