Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
Μήνυμααν δεν κανω λαθος το κινητο εχει και otg για flasharisma απο usb διευκολινοντας αρκετο κοσμο που εχει θεμα με drivers στο pc? η καταλαθος σβηστει η internal storage?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Icestein: “@popolaros Εγώ απο gearbest το πήρα . Νομίζω έχει ξεκινήσει εδώ και κανά μήνα περίπου . ευχαριστω για την απαντηση σου.και κατι ακομα..με τελωνειοτι εκανες?εκανες καποια ειδικη αποστολη?καιεγω απο gearbest θα το παρω γιαυτο σε ρωτω.. Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε ότι σου λεει. Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) πατώντας επτά φορές επάνω στην έκδοση kernel (Kernel Version). Κατόπιν θα μεταβείς στις επιλογές για προγραμματιστές (Develo…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια.νεο μελος και εγω ερχομενος απο lemax 2 θα παραγγειλω το mi mix 2.θελω να ρωτησω αν εχουν αρχισει οι αποστολες του κινητου γιατι στο kimovil το βλεπω σε προπωληση..επισης γνωριζουμε για το μοντελο τι earphones bluetooth ομως, υπαρχουν να τα παρω και αυτα μαζι με το κινητο? =============== Οκτ 20th 2017, 3:54pm =============== Καλησπερα παιδια.νεο μελος και εγω ερχομενος απο lemax 2 θα παραγγειλω το mi mix 2.θελω να ρωτησω αν εχουν αρχισει οι αποστολες του κινητου γιατι στο kimov…