Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Τώρα με μπερδεψατε λίγο. Μιλάτε οι γκουρού αλλά εμείς οι απλοί θνητοί τα θέλουμε λίγο πιο απλά. Δλδ δεν μπορώ να κατεβάσω τη rom και να τη φλασαρω κατευθείαν. Πρέπει πρώτα factory reset- wipe cache - τώρα και partition? Όπως καταλάβατε επειδή την προηγούμενη την κατέβασα τη μετονομασία σε .update και τη φλασαρω θα ήθελα να είναι τόσο απλό. Τουλάχιστον θα μπορεί να κάνει ενημερώσεις με τον έλεγχο ενημερώσεων;
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον με ένα partition system είναι γιατί δεν έχω δει κάτι άλλο τόσο καιρό. Με την έκδοση του android δεν γίνεται κάτι ε; Ή με τη rom αναβαθμίζεται και η έκδοση android. Το ξέρω ότι κάποιες ερωτήσεις μπορεί να φαίνονται χαζές αλλά ότι δεν καταλαβαίνω ρωτάω. Την προηγούμενη φορά που πέρασα την 6.1.21 δεν έχασα κανένα δεδομένο ούτε αποθηκευσα κάτι στο υπολογιστή. Τώρα είναι αναγκαίο; Ή μήπως μπορώ να μην κάνω wipe και να την περάσω πάνω στην έκδοση που τρέχει τώρα;
-
Καλησπέρα στο forum. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ανοίγω αυτό το θέμα αλλά ελπίζω σε λίγη βοήθεια από τους γνωριζοντες. Έχω το MI4 με android 6.0.1 και rom από το forum 6.1.21 developer. Το κινητό λειτουργεί άψογα χωρίς προβλήματα αλλά επειδή βλέπω συνέχεια ότι η κοινότητα βγάζει αναβαθμίσεις ρωτάω τι μπορώ να κάνω για να ανεβάσω (αν γίνεται) την απόδοση του. Πρέπει να πάω βήμα βήμα στην επόμενη έκδοση ή μπορώ κατευθείαν την τελευταία; Αν μου πείτε ποια μπορώ να περάσω θεωρώ ότι με λίγο ψάξιμο από …
-
Καλησπερα παιδια. Παρακαλώ λίγο για τη βοήθεια σας μιας και δεν το κατεχω καλά το άθλημα. Από τα Χριστούγεννα έχω το mi4 (πως προσθετω την συσκευη στο προφίλ; τόσο ασχετος) ειδα προχτές για την ελληνική rom gtv 6 κάτι και είπα να το προσπαθήσω. Ακολουθώντας τις οδηγίες μεσω του mi recovery περασα την miui7 5.12.17. Χωρίς wipes κλπ και ως εδω καλα. Μετα οι οδηγίες λενε να ξαναπούμε στον updater και να φλασαρουμε την gtv αλλα δεν την βρίσκω ούτε έξω ούτε στην recovery. Το σίγουρο ειναι ότι κατι ψά…