Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Παράθεση από cris1004: “kyrgeo1978-- 1 μπλε γκρι flip case nicktamias-- 1 μπλε γκρι flip case dreamtheatre14-- 2 μπλε γκρι πλάτης cris1004-- 2 μπλε γκρι πλάτης Stav -- 1 χρυση πλατης 7 εχουμε ως τωρα με σωστα χρωματα... αξιζει παραγγελια με 7 θηκες; ” 2 θήκες και για μένα dimpyr-1 μπλέ γκρί flip case 1 γκρί πλάτης
-
Έκανα το μεγάλο βήμα και αγόρασα το Kate 3/32 για την σύζυγο. Από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει προς το παρόν Ελληνική ROM ή έστω είναι επίφοβο ακόμη να την περάσουμε (καλά κατάλαβα;). Άρα δεν έχει μάλλον νόημα να ανοίξω Mi account και να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα, έτσι; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω για την εγκατεστημένη ROM και για πρώτες εντυπώσεις.
-
Επειδή έχω διαβάσει το νήμα από την αρχή και έχω μπερδευτεί, νέος γαρ... Αν το κινητό έρθει κλειδωμένο με official MALMIDE τότε μπορούμε, με κάποια διαδικασία, να περάσουμε την LAND του gkalen και ξεμπερδέψαμε; Τελικά το τηλέφωνο έτσι και θα έχει ελληνικά και θα πιάνει την μπάντα Β20 ?
-
Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα στο Redmi Note 4 3/64 και το Redmi Pro 3/32. Αξίζει κανείς να πληρώσει παραπάνω για να πάρει την amoled οθόνη, την διπλή κάμερα και την Type-c θύρα; Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει η φωτογραφία. Απλώς θεωρώ την amoled καλύτερη και την type-c θύρα πιο future proof. Οι συσκευές της Xiaomi έχουν φορτιστή στην συσκευασία; Αν ναι, έναν γενικό να υποθέσω και όχι κάποιον quick charge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
-
Καλησπέρα από εμένα, σκέφτομαι να αγοράσω το Mi4c αλλά ψάχνοντας στο forum και διαβάζοντας κάποιους οδηγούς έχω λίγο χαθεί. Από που να το παραγγείλω, κάποιο κατάστημα είναι καλύτερο-δοκιμασμένο ή συνεργάζεται ή παρέχει εκπτώσεις στα μέλη του φόρουμ; Με ποια rom να το παραγγείλω; Μετά αν κατάλαβα καλά, ανάλογα με την rom με την οποία θα έρθει, ακολουθώ και την ανάλογη διαδικασία για να "περάσω" την ελληνική rom ; Καταλαβαίνω ότι η επιλογή της σωστής rom εξαρχής σε γλυτώνει από μελλοντικά προβλήμα…