Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 134.

• Καλησπέρα και πάλι! Είναι φυσικό να μην επιτρέπει το κινητό να περάσω μια ζιπαρισμένη ρομ στον εσωτερικό χώρο? Φτάνει μέχρι την μέση το copy-paste και μετά τελειώνει, ναι μεν φαίνεται οτι τάχα αντιγράφηκε αλλά στην ουσία δεν είναι όλο το ζιπ αρχείο, διαβάζει ψεύτικους headers! =============== Νοε 6th 2017, 8:15pm =============== To USB καλώδιο το είχα αλλάξει όταν ξεκίνησα να ζητώ την βοήθεια σας, υποτίθεται είναι καλό καλώδιο, αν και δεν είναι το μανίσιο xiaomi.

• χαχαχα, η γυναίκα μου είναι βολικιά, έχει το Note2 με MTK που τελειώνεις αμέσως με το SP Flash (άσε τώρα που την έβαλα TWRP και βάζει μόνη της όποια ρομ θέλει). Αυτή είναι γυναίκα κολλητού, μετάνοιωσα ειλικρινά που το ανέλαβα! Εγώ έφαγα 3 μερόνυχτα πέρσι τέτοιο καιρό με τα παιδιά εδώ για το δικό μου Redmi3 Pro, μέχρι και windows αλλάξαμε για να το καταφέρω!! Ναι μεν τα Xiaomi είναι πάρα πολύ σκληρά για να πεθάνουν, αλλά σε βγάζουν την πίστη, χειρότερα κι από πεθερά!!!!!

• Άντε γειά καρντάσια! 1000 ευχαριστώ σε όλους σας για την βοήθεια, ήδη έφαγα 2,5 μέρες για πάρτη της, το κλείνω και της το δίνω πίσω, ας το πάει σε μαγαζί ή αγγελία να το φτιάξει μόνη της!! Οι μαϊμούδες πλερώνονται!!!

• Στις φωτό του οδηγού σου που δίνει 3 επιλογές, γράφει κινέζικα και μετά 7.6.7, πράγμα που σημαίνει οτι εντόπισε την ρομ. Στην δική μου φωτό δεν βγάζει κανέναν αριθμό, 7.6.7, 8.1.0, 7.10.19 κλπ! Άρα μάλλον δεν εντόπισε τίποτα!! Οπότε λέω να πατήσω "Χ" στο παράθυρο και μετά να επιλέξω με shift την πρωτελευταία κινέζικη εντολή κάτω δεξιά!!! =============== Νοε 4th 2017, 1:49pm =============== Καλά κρασιά!!!

• Είμαι σε recovery mode, κουμπώνω το usb και το κινέζικο suite με βγάζει την παρακάτω φωτό! Με δίνει 3 επιλογές στα κινέζικα. Ερώτηση: πρέπει και με το κινέζικο να είμαι σε recovery mode ή με ανοιχτό το κινητό?

• miui_HM3Global_7.11.2_bd9cefcbc7_5.1.zip Κάνουμε rename ή extract την zipαρισμένη ρομ?

• ΟΚ, thx @derveni. Να διακόψω την προσπάθεια με το "πολυβόλο"? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Ποιά ρομ της φωτό είναι η "τελευταία official recovery rom"??

• Θεσσαλονίκη, περιοχή Νεάπολη-Πολίχνη

• 64μπιτο δεν υπάρχει και δεν σηκώνει το λαπτοπ μου, οπότε το "πολυβόλο" είναι η τελευταία ευκαιρία, μετά το δίνω πίσω και ας βρεί μαγαζί ή κάποιον από αγγελία να δώσει 20Ε-25Ε να τελειώνει. Τεσπα, ποιά ρομ να κατεβάσω από την φωτό?

• O makis1024 είπε οτι κατά 99,9% δεν θα ξεκλειδώσει τον bl η μαϊμουδορομ. Μετά όμως με ποιόν οδηγό θα προχωρήσω αφού δεν εχω 64bit windows και δεν τα περνά το παλιό λαπτοπ μου! Θα δοκιμάσω μετά το "πολυβόλο", αλλά ποιά ρομ κατεβάζω τώρα από την φωτό?

• Καλημερίζω και πάλι το φόρουμ! 3η και μάλλον τελευταία μέρα που ασχολούμαι με το κινητό. Ακολουθώ τον παρακάτω οδηγό του "πολυβόλου": Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) που λέει: "Κατεβάζουμε την τελευταία official recovery rom που θέλουμε να περάσουμε στο κινητό μας (Μεγάλη προσοχή να κατεβάσουμε την σωστή ρομ για το κινητό μας)" Ποιά ρόμ να κατεβάσω από την φωτό? =============== Νοε 4th 2017, 10:55am =============== Καλη…

• Ακόμη και με αυτόν τον οδηγό, ΔΕΝ βλέπει USB MTP device! Οπότε με κόβει τα πόδια από το πρώτο βήμα!! Τί μένει? 64bit windows???? Kleinmein δλδ...

• Τώρα κατεβάζει Global Stable το XiaoMiTool. Το μόνο πρόβλημα που δεν βλέπει "USB MTP device", με ανοιχτό κινητό το βλέπει ως "Redmi3" αλλά κλειστό βγάζει θαυμαστικό και δεν περνάει proper τους USB MTP παρ'όλο το force που έκανα! Άλλη φουστιά που κάνει είναι όταν στα συνεχόμενα restarts μπένει σε recovery mode, απενεργοποιεί μόνο του το usb debag, οπότε όταν ανοίγει το κινητό και δουλεύει το xiaomitool, ενεργοποιούμε γρήγορα το usb debag. Περιμένω να κατεβάσει ρομ και βλέπουμε... =============== …

• 1000 ευχαριστώ @derveni αλλά δεν έχω TeamViewer, άσε που δεν προλαβένουμε μέχρι τις 3! Ξανακάνω πάλι έλεγχο τους drivers γιατί σε κάποια φάση με απενεργοποίησε το usb debag μόνο του, οπότε τα πήρα όλα από την αρχή. Θα σε πω αργότερα τί έγινε, αφου δοκιμάσω ξανά xiaomitool. THX again.

• "Άλλες συσκευές"-->"Android", από ποιά λίστα επιλέγω? Από "Android Phone" όπως πριν που έχει τα interface, ή από "φορητές συσκευές" που έχει τα MTP device? =============== Νοε 3rd 2017, 2:07pm =============== Λοιπόν, "φορητές συσκευές"-->USB MTP, δεν το δέχεται, το βγάζει μετά "άγνωστη συσκευή". Οπότε τα 2 "android" τα ξαναέβαλα μέσω "Android Phone" στην τύχη!!! Αυτά όταν είμαι σε recovery mode με το κινέζικο μενού. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (κλειστό, ανοιχτό, fastboot mode), βλέπει τους dri…

• Καλημερίζω το φόρουμ! Το παράτησα χθες το απόγευμα αλλά επειδή πριν 11 μήνες ακριβώς φάγαμε 3 μερόνυχτα εδώ μέσα μαζί για το (πρώην) δικό μου Redmi3 Pro (τότε άλλαξα τα windows και το έστησα με τον 64μπιτο οδηγό), θυμόμουνα οτι τελικά το βασικότερο είναι οι σωστοί drivers σε fastboot και recovery mode χωρις signature. Οπότε ξεκίνησα από την αρχή, επαναφορά εργοσ.ρυθμίσεων, usb debag, επιλογή 1 και μετά 3 από τον οδηγό των drivers: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα …

• Άρα ΔΕΝ μπορώ να περάσω άλλη/Ελληνική ρομ στο Redmi3 της φίλης! Windows 64bit τα ξεχνάμε, οπότε τί μένει? Τί μπορώ να κάνω απευθείας πάνω από αυτήν που έχει? Αλλιώς, στείλτε μου με PM κανα μαγαζί ή το τηλ συμφορουμίτη (στην Θεσσαλονίκη) να πάει να το φτιάξει μόνη της!!!

• Τίποτα και με την Global Dev (επιλογή 1) μετά την China Dev (επιλογή 3). Άρα αναγκαστικά με τον πολύπλοκο και χρονοβόρο οδηγό που ανέφερε ο @makis1024 όπως παλιά!! ΑΚΥΡΟ!!! Ο παραπάνω οδηγός του @makis1024 είναι για win64, ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής windows σε 64bit, οπότε θα δοκιμάσω τον παρακάτω οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά)

• OK @derveni Θα δοκιμάσω με Global Dev κι αν δεν πιάσει, θα πιαστώ αναγκαστικά με το ξεκλείδωμα! THX... edit: Αν και δεν θέλω να φάω μέρες ξανά για αιτήσεις ξεκλειδώματος κλπ. Ήθελα να περάσω απλά μια άλλη ρομ χωρίς να μπλέξω. Δεν υπάρχει τρόπος να περάσω μια άλλη ρομ κατευθείαν?

• Στην στήλη "Bootloader unlock required" λέει "NO", οπότε σκέφτηκα οτι είναι roms για κλειδωμένο bl που δεν χρειάζεται να κάνεις unlock! Και στον οδηγό, αυτό γράφει: Μετά τα τεστ που θα κάνει θα μας βγάλει να επιλέξουμε την ρομ που θέλουμε να εγκαταστήσουμε. Οι επιλογές που έχουμε με πράσινο χρώμα είναι για κλειδωμένο bootlaoder. Στην περίπτωση που μας βγάλει όλες τις ρομ κόκκινες ξανα κάνουμε την διαδικασία απο την αρχή(κλεινουμε -ανοιγουμε το πρόγραμμα) χωρίς να αποσυνδέσουμε το κινητό μας.... …