Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 134.

• @lallasgr 1.0.31 :p

• @lallasgr Αυτή η φωτό είναι από τον οδηγό. Σε μένα πάνω βγάζει failed. To adb λέει "cannot read update.zip" & "update.zip.zip" που δοκίμασα!

• Η μπάρα σταμάτησε μετά από ώρα και έβγαλε "failed". Τώρα ζητάει "Back" ή "Reboot system". xiaomi-miui.gr/community/index…-2016-07-24-12-30-13-png/

• @ecsalos @demakhs Το ουίσκυ μου το έμαθε ο @lallasgr το καλοκαίρι που ξενύχτησε μαζί με @geoanto555, @NasDriver, @iAmLiakos κλπ για να στήσουμε το Redmi3 μου. Τότε έφαγα 2 μέρες χωρίς να κοιμηθώ ένα βράδυ μιας και ήταν η πρώτη μου φορά, αν εξαιρέσουμε ένα RN2 που το φλάσαρα με τον κλασσικό ΜΤΚτρόπο του SP Flash Tool που ήξερα σε 5 λεπτά! Δεν δούλευε ούτε ένα βήμα από όλους τους οδηγούς που δοκιμάσαμε, είχα 32μπιτα windows, μέχρι και VMware machine δοκίμασαν geo & lallas αλλά τίποτα. Τελικά πέρασ…

• λολ @demakhs...άλλαξα γνώμη! Αφού όπως είπε και ο @ecsalos τα ελληνικά του είναι της πλάκας, θα βάλω Yamaha XT(RV) με TWRP. Πάω να βάλω ένα ουϊσκάκι για να ξεκινήσω. ( στην ουσία την ίδια διαδικασία με το δικό μου θα ακολουθήσω και πάλι, απλά τότε ως πρώτη φορά ταλαιπωρήθηκα πολύ, και εκτός αυτού δεν θυμάμαι τίποτα μετά από 5 μήνες. )

• Παράθεση από demakhs: “την κουρτίνα 2 μέσα από το twrp!!! πέρασες twrp, δεν πέρασες??? blink.png (αυτή είναι αρχείο με κατάληξη *.zip) εναλλακτικά μπορείς να φλασάρεις την fastboot με το miflash? αναρωτιέμαι, αλλά μάλλον μπορείς. (η fastboot rom είναι με κατάληξη *.tgz) καλύτερα πέρνα twrp που θα μπορείς να κάνεις και διάφορα μετά (καθαρισμό cache, backup, restore κ.λ.π.).... ” Όχι, δεν πέρασα TWRP! Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί να θέλει σώνει και καλά TWRP σε οφίσιαλ ρομ!! Υποτίθεται οτι TWRP βάζουμε…

• Καλησπέρα και πάλι στο φόρουμ! Σήμερα πήρα κωδικούς για ξεκλείδωμα, το ξεκλείδωσα και είμαι έτοιμος να φλασάρω. Αυτή την στιγμή έχω την MIUI8 6.12.8|BETA (fastboot cn dev). Ποιά από όλες να βάλω? Θέλω να έχει Ελληνικά, ΟΤΑ και playstore. 1) Global Stable V8.0.6.0.LHOMIDG 2) Global Dev MIUI8 6.12.8 3) Fastboot Global? H "1" έχω την εντύπωση πως θεωρείται downgrade αφού ήδη έχω 6.12.8|BETA. Άρα τείνω προς την "2". Επίσης παρατήρησα οτι οι fastboot roms είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος, 1,8-1,9Gb ενώ ο…

• Για να το εμπεδώσω γνωσιακά: αφού θέλουμε μόνο official rom, μπορούμε ακόμη και με κλειδωμένο bootloader να περάσουμε από cn dev πχ σε global dev/stable με τον απλό τρόπο του MiFlash? Ενώ αν θέλουμε custom Ελληνική, GTV πχ, πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσουμε τον bootloader μέσω των κωδικών της Xiaomi προκειμένου να περάσουμε TWRP και μετά την custom rom?

• Ώπα! Ευτυχώς που πριν περάσω την global ξανατσέκαρα τον bootloader! Τώρα βγάζει τα παρακάτω: device tampered: false device unlocked: false device critical unlocked: false charger screen enabled: true Τί κάνουμε? Θέλει ξεκλείδωμα με κωδικούς από την Xiaomi? Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ή επειδή δεν θα περάσω custom GTV Ελληνική, μπορώ με κλειδωμένο bootloader να περάσω κατευθείαν την Global dev με το MiFlash?

• Παράθεση από demakhs: “Καλημέρα. Κ αυτή official είναι ... Υποτιθεται πλέον έχει κ η global stable Ελληνικά. Ελληνικά έχει σίγουρα η global dev. Twrp πέρασες?? ” TWRP όχι δεν πέρασα αφού δεν θα βάλω την Ελληνική της Κοινότητας. Επειδή είναι φίλου θα το αφήσω με Global αφού έχει Ελληνικά, ΟΤΑ και playstore υποτίθεται. Στο δικό μου Redmi3 έβαλα Ελληνική με TWRP πάντως.

• Thx demakhs! Οδηγός εγκατάστασης? Ο ίδιος της καθαρής εγκατάστασης είναι? Και με την ευκαιρία, ΑΝ βάλω Fastboot global dev, πειράζει? Θα έχω Ελληνικά, ΟΤΑ και playstore?

• "Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία", σε 865secs! Τώρα έχω 8.6.12.8 | Beta \m/ Αύριο η οφίσιαλ ρομ. Καλό βράδυ σε όλους! =============== Δεκ 14th 2016, 8:38am =============== Καλημέρα στο φόρουμ! Έτοιμοι για official rom: ποιά από τις global miui-8 έχει Ελληνικά, ΟΤΑ και playstore? H dev ή η stable? Και ποιός είναι ο οδηγός για να περάσω από την cn dev που έβαλα χθες σε global?

• edit: με το καλώδιο πάνω (Β περίπτωση) μπήκα μετά σε fastboot mode και με πήγε στην Α περίπτωση, δηλαδή διαβάζει κανονικά έναν και μοναδικό "Android Bootloader Interface". Είμαι κανονικά τώρα? Μπορώ να προχωρήσω με MiFlash?

• Κατέβασα την cn dev, OK. 2 ερωτήσεις. από τον οδηγό:"4) Τώρα συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή με ένα καλώδιο USB και το βάζουμε σε fastboot mode". A) όταν πρώτα μπένω σε fastboot mode και μετά συνδέω το καλώδιο USB, διαβάζει κανονικά ένα και μοναδικό "Android Interface" driver. B) όταν συνδέσω πρώτα το καλώδιο και μετά μπώ σε fastboot mode, διαβάζει "σύνθετη συσκευή USB","συσκευή αποθήκευσης USB", "Linux File", αλλά δεν διαβάζει τον "Android" driver. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω το ίδιο πρόβλημα ε…

• ΟΚ, την έβαλα να κατεβαίνει. Μιας και θα αργήσει, σας ευχαριστώ προς το παρόν όλους για την βοήθεια.

• china dev: MIUI官方网站 ή global dev κατεβάζω παιδιά? MIUI官方网站

• Παράθεση από demakhs: “@LarryAn , όχι, δες εδώ: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” "η 2η λύση δεν έχει δοκιμαστεί πολύ οπότε δεν ξέρουμε τα τελικά αποτελέσματα"... μετά από 5 μήνες που γράφτηκε το ποστ, είναι πλέον δοκιμασμένη η λύση αυτή? επειδή δεν είναι δικό μου το κινητό, φοβάμαι μην το μπρικάρω!

• Παράθεση από geoanto555: “Ευκολη να λες... Γιατί δύσκολη; ” Δεν πρέπει να ξανακλειδώσω τον bootloader αφού κατά πάσα πιθανότητα είναι ξεκλείδωτο με unofficial τρόπο? Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ...

• Παράθεση από nflo: “Παράθεση από LarryAn: “Πρώτο βήμα ο έλεγχος bootloader? ” ναι ... και πες μας το αποτέλεσμα ” έκανε μισή ώρα να διαβάσει drivers... και έπεσα στην δύσκολη περίπτωση: false true true

• Ευχαριστώ πολύ! Άρα έχω Kenzo οπότε είμαι στο σωστό νήμα. Πρώτο βήμα ο έλεγχος bootloader? ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ​ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK