Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 134.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ. Πήρα ένα Redmi Note 3 από έναν φίλο με σκοπό να του αλλάξω ρομ γιατί έχει μαϊμού global και συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλα. Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ποιό από τα Kenzo, Hennessy ή Kate είναι η συσκευή προκειμένου να απευθυνθώ στο αντίστοιχο thread για βοήθεια? Στο "σχετικά με το τηλέφωνο" γράφει Redmi Note-3, 3GB RAM, 32GB ROM, MIUI 8.0.1.0.0 Stable (LHOCNDG), έκδοση LMY47V, CPU Hexa-core Max 1,8Ghz. Thx.
-
Παράθεση από alexmorak: “Παιδιά κατάφερα και flashαρα την Stable Rom στο κινητό μου Xiaomi Redmi 3 Pro και έχω να πω ότι ο οδηγός είναι το κάτι άλλο... Πάρα πολύ κατανοητός και ένα τεράστιο μπράβο σε αυτόν που το έγραψε αλλά και σε όλα τα παιδιά μέσα στο φόρουμ που βοηθάνε σε ότι μπορούν και ότι ξέρουν. Είστε απίστευτη κοινότητα. Να είστε καλά.!! ” +1 κι από μένα παιδιά. Να είστε πάντα καλά! \m/
-
λολ. πάω για 3ο συνεχόμενο 24ωρο @geoanto555 ούτε οι developers στην Microsoft δεν "δουλεύουν" τόσο πολύ! πείτε εκεί τον Φου Μαν Τσου πρόεδρο της Xiaomi να μοιράσει "Xiaomi certificates" σε όποιον καταφέρνει να ξεκλειδώνει και να περνάει custom roms στο Xiaomi του για να το περάσει στο βιογραφικό του μπας και μετρήσει πουθενά!! λολ
-
Καλησπέρα στο φόρουμ. Χθες πέρασα 64μπιτα windows7, το netbook (Samsung N150) σέρνεται, στην αρχή δεν διάβαζε drivers, ούτε καν με το 64μπιτο miflash (20160401), οπότε έκανα brutal force τους drivers. Δεν βρήκε το "Xiaomi MDB Interface" και πέρασα το "Xiaomi Composite ADB Interface" μαζί με το "Qualcomm QDloader 9008. Πήρα και έγκριση για ξεκλείδωμα. Πριν προχωρήσω με τον οδηγό ξεκλειδώματος, ποιός είναι ο οδηγός με τις cmd εντολές που τσεκάρεις τον bootloader που βγάζει "false"? Thanks...
-
Κανείς δεν ασχολείται με αυτά και αυτοί που έχουν PC/laptop είναι ακόμη με XP και παντόφλες κινητά Τεσπα, θα περάσω Win7 64bit σε λίγο μάλλον και από αύριο ξανά μελέτη τους οδηγούς. Στο Note2 που με βοηθησες εσύ @NasDriver με πήρε λίγο μέχρι να μπω στο κλίμα και μετά την περάσαμε μέσα σε 10 λεπτά! Εκεί μάλιστα, πανεύκολα ακόμη και για τον πιο αρχάριο αλλά η σειρά "3" είναι...ΜΙΤ... (στην ευρύτερη περιοχή της Θεσ/νικης μένω)
-
Αυτό ετοιμάζομαι να κάνω απλά άρχισα να τσατίζομαι γιατί με την σειρά "3" η Xiaomi που στην Ελλάδα τα αντίστοιχα κινητά πωλούνται πάνω από 250ευρώ κατά μ.ο., δεν παίζουν καθαρά και πλήρως "out of the box" και θα πρέπει οι καταναλωτές να έχουν γνώσεις και χρόνο για μελέτη για να φλασάρουν μια σταθερή ελληνική ρομ. Τώρα πχ πρέπει να χάσω τα αρχεία μου στο λαπτοπ για να στήσω 64μπιτα μετά από πόσα χρόνια που έχω ξεχάσει πώς γίνεται! Και το netbook δεν έχει cd και δεν θυμάμαι πώς γίνεται μέσω usb st…
-
@lallasgr έριξα την RAM στα 512 αλλά και πάλι τίποτα!