Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-134 από 134.
-
Καλημέρα στο φόρουμ κι από μένα. Πoλύ σκληρό για να πεθάνει το Xiaomi τελικά! Την ψιλιάστηκα οτι κάτι δεν πήγε καλά από την αρχή, δεν είναι δυνατόν να περάσει 1,39γίγα σε 20 δευτερόλεπτα το SP tool, οπότε σκέφτηκα οτι δεν πέρασε την fastboot rom το sp και προσπάθησα με τον οδηγό του miflash ο οποίος πράγματι ήταν πανεύκολος στην χρήση. "Device is busy" μετά από κανα 5λεπτο και το κινητό τώρα ούτε TWRP ούτε τίποτα, μόνο το mi.com έβγαζε. "Ωχ" λέω,"πάει, το μπρικάραμε". Βγάζω μπαταρία για κανα 10λ…
-
@Bodai και με power off, και με reboot system, πάλι στο αρχικό μενού του TWRP με πάει! Μάλλον θα χρειαστεί να κάνω αυτό που λέει ο @makis1024 Αν κι έχω μια υποψία οτι δεν φλάσαρε την fastboot rom γιατί το sp tool τέλειωσε πολύ γρήγορα, δεν κράτησε αρκετά λεπτά όπως θυμάμαι με άλλα κινέζικα. Οπότε θα χρειαστεί να μάθω αν όντως πέρασε την TWRP 3. (πώς? με reboot στο recovery ή στον bootloader?)
-
Είμαι ακόμη στο αρχικό μενού του TWRP μετά το φλασάρισμα. Δεν μπήκα ακόμη στο κινητό. Διαβάζω τον παρακάτω οδηγό: Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery) Πριν ξεκινήσω την διαδικασία εγκατάστασης μιας stable rom με το αρχειο update.zip, πώς βγαίνω από το αρχικό μενού TWRP? Απλά με την επιλογή reboot? Κάπου πήρε το μάτι μου σε άλλον οδηγό οτι πρώτα πρέπει να κάνω κάτι άλλο, νομίζω factory reset!! Βασικά, θέλω να φύγω από το μενού του TWRP και να ανοίξω…
-
Επειδή δεν γνώριζα τί εστί TWRP, αγχώθηκα γιατί βλέποντας το αρχικό μενού του TWRP θεώρησα πως σβήστηκαν τα πάντα όλα! Πριν μπω στο μενού του TWRP, επιλέγοντας "download only" στο sp tool σύμφωνα με τον οδηγό, η διαδικασία τέλειωσε γρήγορα. Εάν επιλέγαμε "firmware upgrade", δεν θα περνούσε ΌΛΗ η ρομ/fastboot στο κινητό? Τώρα δηλαδή ποιά ρομ έχω πάνω? Την κινέζικη, απλά εγκαταστάθηκε το TWRP? Ή τα 1,39 γίγα της fastboot? (από περιέργεια ρωτάω). Επίσης κατάλαβα από τον NasDriver οτι οι ελληνικές ρ…
-
@makis1024, @NasDriver ... Θα ακολουθήσω τον οδηγό με "SP Flash" που μου είναι πιο οικείο. Στον οδηγό όμως λέει να περάσω την fastboot rom: hermes_images_GTV-6.5.5_GR_xiaomi-miui-hellas (αυτήν κατέβασα). Δεν μπορώ να περάσω απευθείας την ρομ της επιλογής μου? Πρέπει πρώτα να περάσω την fastboot και μετά κάποια dev ή stable ελληνική? Προτιμώ μια σταθερή/stable αφού το κινητό θα φύγει από τα χέρια μου και θα πάει στον φίλο μου, ποιά προτείνετε εσείς? Αν είναι να περάσω πρώτα την fastboot, μετά πρέ…
-
Σ'ευχαριστώ NasDriver. Μόλις τώρα διάβασα το thread για τον bootloader: Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Δε νομίζω να αφορά το Note-2? Πρέπει να τσεκάρω δηλαδή τον bootloader και μετά να προχωρήσω? Τα δικά μας νομίζω είναι ξεκλείδωτα οπότε προχωρώ κανονικά όπως με SP Flash tool στα άλλα κινέζικα? (P.S.: πώς κάνεις like σε ένα σχόλιο? ή κάνεις γενικά like στο προφίλ του χρήστη?)
-
Με αυτό το πρώτο μου ποστ καλησπερίζω την ελληνική κοινότητα της Xiaomi! Ως φαν της Xiaomi κατάφερα μετά από καιρό να αποκτήσω ένα Note-2 για την κοπέλα μου και χθες παρέλαβα ένα Prime για έναν φίλο. Ακολουθεί το δικό μου από βδομάδα που θα είναι το Redmi-3 λόγω 5" οθόνης. Αν και έχω φλασάρει με το γνωστό "SP Flash tool" μερικά άλλα κινέζικα με ΜΤΚ τσιπάκι, βλέπω πως η Xiaomi ακολουθεί άλλον τρόπο με τα δικά της προγράμματα. Αυτή την στιγμή θέλω να περάσω ελληνική ρομ στο Prime. Τα χαρακτηριστικ…