Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 624.

• Global και EEA εχει το EU βγαίνει απο την ρομ οπως στις global το MIX

• Εμενα μολις εκανε αναβάθμιση σε 10.3.3 PFKMIXM που είναι η global με τα δεδομένα έκανα την αναβάθμιση.

• Antutu score από τα xiaomi

trifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χαχα αλαξε επεξεργαστή πηγε 855++

• Πως απενεργοποιουμε το ad block;οταν ανοιγοκλείνω τον διακόπτη εξουσιοδότηση του mi browser κλείνει αλλά χάνονται οι αποθηκευμένοι σελιδοδείκτες.a802c51ae232bb1d61714e68b6bec0c4.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi k20 pro

trifos - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από Octaviastikos: “Το έχουμε πει πολλές φορές...από stable σε developer και το αντίστροφο θέλει factory reset... ίσως και format data. ” Δεν κατάλαβα ....... από την στιγμή που έχω global 10.3.2 stable γιατί η 11 που θα έρθει θα είναι developer ? ” Γιατί ο ενας μιλάει για global rom και ο άλλος για ρομ του φορουμ

• Εκανα εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή ACR 32.8 και έκανα κλήση και ενώ λέει πως απαγορεύεται η καταγραφή απο την Google και android 9 και όμως έκανε εγράφη!

• Παράθεση από Moneytarey: “Από μπαταρία και επιδόσεις πως πάει; ” Απο μπαταρία αν και παρέλαβα εχθές πιστεύω θα είναι καλύτερη.Στο mi8 pro με μια beta Φεβρουαρίου έβγαζα και 8 ώρες sot οπότε είναι και θεμα ρομ και χρήσης. Για τις επιδόσεις σίγουρα θα ειναι λίγο καλύτερο. Ο λόγος που το αγόρασα μιας και δεν ηθελα φέτος να παω σε άλλο ήταν πως τον επόμενο χρόνο θα έχανα περισσότερα χρήματα για τίποτα άλλο δεν θα το άλλαζα. Θετικος ο ήχος και η οθόνη χωρίς εγκοπή.

• Εχθές παρελαβα και εγω το νεο μου κινητό ερχόμενος απο mi8 pro.

• Εχω μείνει με το redmi 4a θα παραλάβω αυτή την βδομάδα;;;

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Αρα πηρες το k20 pro και θα βάλεις global rom ή του φόρουμ.

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από LefterisPiou: “Αλλες 49 ώρες για το bootloader , ούτε γέννα να περίμενα.... Απο τωρα εχω στο μυαλο μου τι σοκ θα παθω με το τι πρεπει να κανω απο εδω και περα (δηλ σε 49 ωρες...) ” Έχεις το redmi k20 pro και θες να ξεκλειδωσεις;

• Unlock Bootloader - New Device

Μήνυμα

Σήμερα το πρωί στείλανε και το δικό μου κινητό απο bg αναμονή για 2 βδομάδες μέχρι να φτάσει ελπίζω στον χρόνο του.

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Μην ακυρωνεις ειναι το ιδιο πραγμα.... Κ εγω ετσι το εβαλα κ ηρθε απο Ολλανδία... ” οκ ευχαριστώ, έστειλα μαιλ στο καπάκι για να συνεχίσει.

• Παράθεση από Harrytzo: “Έτσι φαίνεται μετά το priority. Όλα καλά αν και με ανησυχείς λίγο 1.33€ ή 1.35; Το έγραψες εσύ λάθος εδώ ή όντως έχουν άλλη τιμή; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι το έγραψα λάθος σωστή η παρατήρηση 1.33 είναι.

• Εχω κάνει μια αγορά απο το banggood και αφού πλήρωσα ειδα στην επιλογή αποστολής Priority Air Mail: 1,33€ έστειλα μαιλ για να ακυρωθεί και να ξανασταλει με Eu priority line . Σωστά λεω ή δεν χρειάζεται; Το αφήνω όπως είναι; Priority Direct Mail1,35€6-14 business days όπου αυτό μετά γίνεται σε Priority Air Mail

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Μόλις έκανα την αγορά mi9t pro 128 απο banggood στα 350€ ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το mi9 έκλεισα προς το ραδιόφωνο του mi9t pro . Ωχ τώρα το είδα στην αποστολή έβαλα το Priority Air Mail οποτε πηγαίνω ακύρωση και επιλογή EU Priority line. Priority Direct Mail1,35€6-14 business days όπου αυτό μετά γίνεται σε Priority Air Mail. Μηπως να το αφησω οπως ειναι;

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Το mi9t pro όσοι το έχετε για τον ήχο τι έχετε να πείτε; Είναι καλύτερος από το mi8; Σε ένταση και ποιότητα και αν είναι διπλό στερεο λειτουργούν δηλαδή ταυτόχρονα και το ακουστικό και το ηχείο;

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Το redmi k20 pro υποστηρίζει την B20; δηλαδή ειναι hardware ή software; Ρωτώ για δεύτερη φορά ακριβή απάντηση δεν είχα γιατί το mi9t pro υποστηρίζει B20.

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Το redmi k20 pro 8/256 υποστηρίζει την B20; Θα έχω κάποιο άλλο πρόβλημα εκτος από αυτό;