Στο mi8 που εχω με global rom εχω απενεργοποιήσει πολλές εφαρμογές εχω φτιάξει έτοιμη λίστα και τρέχει με δικαιώματα διαχειριστή,το ίδιο θα χρησιμοποιηθεί και στο mi8 pro ερχόμενο.
Μια χαρά ,εγω τελικά ειζα κακή τύχη με το κινητό ειχε πρόβλημα το geekbuying για την επιβεβαίωση τις κάρτας και ακυρωσα, μάλλον παω για oneplus6 μιας και επεσε η τιμή του πολύ.
Όποιος θέλει μεγαλύτερη μπαταρία υπάρχει σε 4000mAh Replacement internal battery for the Xiaomi Mi 8 Bateria Original Xiaomi BN47 para Xiaomi Mi8 - Mi 8, Bulk Bateria original xiaomi bn47 para xiaomi mi8 , m8 > Baterias > Xiaomi miui | Unlockmovil.com - Móviles, accesorios y reparación
@ikleos εσύ πέρασες twrp recovery για το dipper εχεις τo Equuleus . TWRP-3.2.3-0927 for Mi 8 Pro (UD) equuleus | Xiaomi European Community Επίσης ξεκλειδωσες αμεσως;
Παράθεση από akisjes: “Συνήθως το geekbuying με priority πόσο χρόνο κάνει από την στιγμή της παραγγελίας Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν γνωρίζω πρώτη φορά κανω αγορά απο εκεί. Με priority έγινε.
Καλημέρα εκανα μια παραγγελία απο geekbuying και ήρθε mail για ταυτοποίηση τις παραγγελιας για την καρτα και την ταυτότητα για την συναλλαγή για να γίνει η αποστολή. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κατι τέτοιο απο gearbest δεν ζήτησε. Η κάρτα ειναι τις εθνικής και εδω και 2 χρόνια έτσι κανω αγορές (χωρις paypal)για να μην εχω μεγάλη προμήθεια.