Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 624.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
trifos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜε ετρωγε το πορτοφόλι.. τωρα μένει να πουλησω το υπάρχον mi8. @geozn8 όπου εψαχνα για ερωτήσεις σχετικά με το mi8 pro παντού τα ίχνη σου
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
trifos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και αγόρασα το mi8 pro 8/128 "twilight gold" !!! Στα 493€ τελική τιμή.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
trifos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕχει ξεκλείδωμα στην οθόνη σε αυτό που εχω να φανταστείς εχω βάλει ταινία πισω δεν θελω να το βλέπω δεν το εχω πατήσει ποτέ. Μετα η άλλη διαφορά είναι εχεις επιλογή 6ή8gb ram αλλά 3000mAh μπαταρία.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
trifos - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμα@geozn8 έκανα βλακεία 474€ με μεταφορικά το ειχα πετύχει στο geekbuying. Καπου εκεί θα πέσει πιστεύω τωρα με τις προσφορές, θα πουλησω το τωρινό mi8 128 και να μην εχω μεγάλη χρηματική διαφορά με το pro 8/128.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
trifos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕγω που θελω να πέσει το mi8 pro 8/128 περιμενω εδω και αρκετό καιρό. Προς το παρων ειμαι με το mi8 128
-
Antutu score από τα xiaomi
trifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔειτε εδώ 400.000+ 跑分的正确姿势 教程_小米8/探索版/屏幕指纹版_MIUI论坛 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 655ac8c053d310c68fb3f4c99e47860f.jpg
-
Antutu score από τα xiaomi
trifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi8 6/128 miui 10 global beta 8.10.25 Χωρίς ψυγείο μετα απο μια ωρα ξεκούρασης έτρεξε. Εαν ποτέ χρειαστεί να το ανοίξω τότε θα το περιποιηθώ εσωτερικά για την ψύξη....6c704e12c1c492ba09fcd3de06224eaa.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
trifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε τι τιμη; Αυτό που βλεπω τωρα βγαίνει στα 494 με μεταφορικα και το + 1.74 insurance δεν ξερω εαν χρησιμεύει.Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από trifos: “@geozn8 το πηρες τελικα το mi8 explorer; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράγγειλα τελικά το mi8 Pro 8/128 Pro Transparent Black που είναι καλύτερο του explorer και ποιο καινούργιο !! ^^” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από venioni: “ ” μάλλον έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή dual 4g μιας που έχεις δικαρτο τραβάει και απ' τις δύο κάρτες γι'αυτό και αυτή η ταχύτητα. ” Το dual 4G ειναι για την υποδοχή τις κάρτας σιμ1 και σιμ2 ώστε να μην αλλάζεις θέση για 3G σιμ1 και 4G σιμ2,με αυτό απλά επιλέγεις καρτα για δεδομένα 4G και στις 2 σιμ το λέει επίσης δεν γίνεται να δουλέψουν ταυτόχρονα για δεδομένα και οι 2 σιμ.