Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 624.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
trifos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@spideman3 για τον χρόνο που έχουμε φάει στο mi unlock tool εχει αναφερθεί για bug τις τελευταίας έκδοσης και δινει 1440 & 720 ωρες . Δεν δοκιμαζω το προηγούμενο μιας και εφτασα 52ωρες για ξεκλειδωμα.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΞανακανε την εγκατάσταση με το miflash tool και επελεξε το clean all & lock από κάτω δεξια. Με τις εντολές που δίνεις έχεις το κινητό σε fastboot; Έχεις ενεργοποιήσει τα developer / usb debugging ;
-
@mula Αυτό είχα πει: Λοιπόν ειχα υπόλοιπες ώρες ξεκλειδώματος 553 σχεδόν κάθε μέρα έτρεχα το unlock. Σήμερα πριν κανω αυτό μπήκα στο mi cloud απο υπολογιστή και πάτησα εντοπισμό συσκευής, ανοιχτή συσκευή ενώ ειχα ανοίξει το unlock tool και περίμενε να μπω σε fastboot τρέχει λοιπόν καί βλέπω υπόλοιπες ώρες ξεκλειδώματος 148!!! Μήπως έπρεπε την πρώτη φορά να κάνω και τον εντοπισμό και ίσως ξεκλείδωνε αμέσως; * Υπόψη μια φορά κανείς το bind τις συσκευής αλλιώς κάθε φορά θα γράφει απο την αρχή το un…
-
Παράθεση από Germak: “επιβεβαιωνω αυτο για το find my device και το αμεσο ξεκλειδωμα. μολις ξεκλειδωσα και ειχα ακομα 300 περιπου ωρες υπολοιπο. το δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη και πετυχε οχι σε αυτον που ειχα κανει αρχικα την αιτηση. ” επειδή το δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή πάλι μου έγραψε τις ωρες απο το find my device οτι έγραφε και ο πρώτος υπολογιστής. Ειχανρην περίεργα να δω τι θα κανει. Τελικά αυτό με το" hardware version v1 "που μου γράφει στο σχετικά με το τηλέφωνο τι ειναι;
-
Παράθεση από Germak: “επιβεβαιωνω αυτο για το find my device και το αμεσο ξεκλειδωμα. μολις ξεκλειδωσα και ειχα ακομα 300 περιπου ωρες υπολοιπο. το δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη και πετυχε οχι σε αυτον που ειχα κανει αρχικα την αιτηση. ” επειδή το δοκίμασα και σε δεύτερο υπολογιστή πάλι μου έγραψε τις ωρες απο το find my device οτι έγραφε και ο πρώτος υπολογιστής. Ειχα την περιέργια να δω τι θα κανει.
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από costas68gr: “Το Σιτέ για να κατεβάσω την china rom δεν δουλεύει ξέρει κανείς αν επανέλθει είναι προσωρινό το πρόβλημα? Μιλάω για το xiaomifirm.com ” Κατέβασε από την κινεζική σελίδα 小米8/探索版 - MIUI下载 recovery rom Fastboot rom εδω 通过线刷升级
-
Μιας και σε λίγες μέρες ξεκλειδωνω και περναω fastboot global beta rom με clean all.bat διάβασα λίγο στο XDA για το anti rollback απο οτι έχει αναφερθεί το flash tool διαβαζει το anti rollback και εαν προσπαθήσεις να κανεις εγκατάσταση με ποιο χαμηλή τιμή anti δεν προχωράει την εγκατάσταση εχει προστασία. Ενώ στην εγκατάσταση με twrp recovery γίνεται μπρικάρισμα με μικρότερο anti γιατί δεν διαβάζει τι anti εχει η rom. Ισχύει αυτό ή γράφουν;
-
Λοιπόν ειχα υπόλοιπες ώρες ξεκλειδώματος 553 σχεδόν κάθε μέρα έτρεχα το unlock. Σήμερα πριν κανω αυτό μπήκα στο mi cloud και πάτησα εντοπισμό συσκευής ανοιχτή συσκευή ενώ ειχα ανοίξει το unlock tool και περίμενε να μπω σε fastboot τρέχει λοιπόν καί βλέπω υπόλοιπες ώρες ξεκλειδώματος 148!!! Μήπως έπρεπε την πρώτη φορά να κάνω και τον εντοπισμό και ίσως ξεκλείδωνε αμέσως; * Υπόψη μια φορά κανείς το bind τις συσκευής αλλιώς κάθε φορά θα γράφει απο την αρχή το unlock tool 720 +;
-
trifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε έχετε μπερδέψει με το arb εχω China version με κλειδωμένο bootloader κλειδωσα θα ξεκλειδώσω με τον λογαριασμό μου και μετα θα περάσω την global beta με ξεκλειδωτο bootloader θα εχω θεμα; Ή να το στειλω πίσω στο eglobalcentral.eu και νομίζω δεν έχουν global version. Ή το κρατάω και την επόμενη χρονιά παω σε άλλο.