Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Καλησπέρα! Εγώ είμαι από τους "τυχερούς" που του ήρθε το 5 plus με Global Stable 9.2.6. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι στο Developer Options στο αίτημα για Unlock του bootloader μου πετάει και εμένα το μήνυμα λάθους 86006 και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Δοκίμασα VPN αλλά τίποτα...Αναρωτιέμαι, θα μου δώσει permission η Xiaomi ή όχι; Θα πρέπει πρώτα να πέράσω την global developer (όταν βγει) πριν το unlock; Το test point θα το γλυτώσω ή όχι; Ευχαριστώ!
-
Ρε φίλε ήρεμος είμαι εσύ πως τα πας; Το έβγαλες το συμπέρασμα.
-
καλά ...θα το πουλήσω σε κάνα μήνα όταν φτάσω τα 30 ποστ...έλεος.
-
Βρε παιδιά για να βάλω μία αγγελία πρέπει να είμαι VIP;
-
Πότε θα δούμε Nougat;
ΜήνυμαΡε παιδιά τι κακό είναι αυτό με τους MTK να έρχονται πάντα σε 2η μοίρα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του Android;;; Το Nikel μας θα δει ποτέ το Android 7; Αν είναι να μας έρθει σε κάνα χρόνο που θα χτυπήσουμε το επόμενο Xiaomi να το ξέρουμε.
-
Μπαταρία για το Mi4 FDD-LTE
ΜήνυμαΚαλημέρα στην ομαδάρα... Από που μπορώ να αγοράσω μπαταρία για το ξελιγομένο Mi4 μου; Δύο χρόνια ασταμάτητη λειτουργία... Δεν μπορώ να εμπιστευτώ το eBay και πραγματικά δεν ξέρω που να απευθυνθώ... Thoughts;;; Ευχαριστώ!
-
Προβλημα με τα data κινητής... Παρότι τα ενεργοποιώ, αυτά δεν ανταποκρίνονται. Mi4 FDD LTE
-
Μπάρα διακοπτών
Μήνυμαείσαι αρχηγός! Ούτε που πήγε το μυαλό μου εκεί! ευχαριστώ!
-
Μπάρα διακοπτών
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα, θα ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν το βρίσκω εγώ, πως μπορώ να απενεργοποιήσω την πρόσβαση στους διακόπτες (wifi, data, airplane mode etc) που λειτουργούν ακόμη και στην οθόνη κλειδώματος. Ευχαριστώ!
-
Παταγώδης αποτυχία GPS... όλα τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει και τζίφος...διαβάζω και στο xiaomi.eu κάτι για πρόβλημα που δημιουργείται από το μεταλλικό πλαίσιο του Mi4. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα μου έδινε απολύτως τίποτα στο test mode με *#*#64663#*#* μιας και εκεί έχω λήψη μπόμπα... Η Xiaomi κωφεύει...
-
Μόλις παρέλαβα από Κίνα το Mi4s για ένα καλό φίλο. Το αγόρασε απο Ibuygou, ήρθε μέσα σε 3 μέρες με DHL. H ibuygou έχει την ιδιαιτερότητα στο ότι στέλνει τα προϊόντα στην ζελατίνα τους. Ως τώρα δεν έχω παρατηρήσει να το κάνει άλλη. Προς τι όλος αυτός ο πρόλογος; Θα καταλάβετε... Περίμενα λοιπόν πως το κινητό θα έρθει με την γνωστή ROM με επιλογή σε γλώσσες ανάμεσα σε Αγγλικά και Κινέζικα. Αμ δε! Το κινητό ήρθε μέσα σε ζελατίνα και με ξεκλείδωτο bootloader και με περασμένη την 7.2.5 Stable Multila…
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone
-
Πρόβλημα επιδιορθώθηκε με την νέα ROM ...απ' ό,τι φαίνεται.
-
Τι να πω ρε παιδιά, μου κάνει κουλά, σαν κάποιες στιγμές κάποιος να κλείνει τα data...και μετά να επανέρχεται... Παρεμπιπτόντως το κινητό μου είναι το Mi4 FDD-LTE