Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 29.

• Update σε MIUI 11- Συσκευής Μi5

Jordi - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το update σε MIUI 11 της συσκευής μου Mi5. Θα γίνει ή θα σταματήσει λόγω παλαιότητας κινητού? Έχω από αγοράς κινητού την official beta global rom ( συνημμένο αρχείο )και εδώ και έναν χρόνο δεν έχει γίνει καμιά αναβάθμιση στο κινητό. Με αποτέλεσμα να βλέπω αρκετές φορές το κινητό να είναι αρκετά αργό. Μπορείτε να μου δώσετε μια βοήθεια? Να περιμένω εν καιρό κάποια αναβάθμιση που θα γίνει αυτόματα? ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Ευχαριστώ πολύ!

• Πρόβλημα με το copy-paste

Jordi - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα ειμαι κάτοχος ενός xiaomi mi5 και η έκδοση που έχω είναι η GLOBAL 8.5.24 / BETA και αντιμετωπίζω το εξής: Σε οποιαδήποτε εφαρμογή στην οποία γράφω ένα κείμενο π.χ ένα sms όταν θα θελήσω να μαρκάρω μια λέξη για να την κάνω copy εκείνη τη στιγμή η συσκευή θα κάνει restart και αφού βάλω εκ νέου το pin θα βγει ένα μήνυμά το οποίο αναφέρει : η εύρεση της συσκευής διακόπηκε απροσδόκητα. Επίσης προσπάθησα περίπου ένα δεκάλεπτο να ανεβάσω τη φωτογραφία με τα στοιχεία της συσκευής μου και με το…

• Καλησπέρα, τελικά περίμενα να βγει η επόμενη αναβάθμιση και όλα πήγαν μία χαρά. Τώρα έχω την 7.5.11 . Ευχαριστώ για όλα!

• Θελω να βάλω official global rom με ota updates ακριβώς όπως το έχω τώρα το κινητό μου.

• Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Οχι δεν έχω κατεβάσει τους drivers. Ο οδηγός είναι πάρα πολύ κατατοπιστικός. Για να γίνει το όλο εγχείρημα θα πρέπει ο bootloader να είναι ξεκλειδωτος? ή δεν παίζει ρόλο? Με αυτόν τον τρόπο θα μπορώ να βάλω εάν θέλω και official global stable rom? άσχετα εάν έχω αυτή τη στιγμή official beta rom?

• Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Για αρχή λέω να περιμένω για την επόμενη αναβάθμιση και αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται θα προσπαθήσω με fastboot rom αν και δεν γνωρίζω πως γίνεται.

• Καλησπέρα, έχω Official global beta rom : 7.4.27 beta , 7.0 NRD90M Μέχρι στιγμής όλα τα update γινόντουσαν με wifi και όλα πήγαιναν καλά. Στη τελευταία ενημέρωση που πήγα να πραγματοποιήσω μου κατέβασε κανονικά το αρχείο και έπειτα κάνω reboot για να πάρει την ενημέρωση. Γίνεται λοιπόν η επανεκκίνηση και αφού βάλω εκ νέου το pin μου για να ανοίξει το κινητό, μου βγάζει μήνυμα ότι η ενημέρωση δεν πέτυχε και αν θέλω να προσπαθήσω ξανά. Το έκανα άλλες 3 φορές με τα ίδια αποτελέσματα. Τι μπορώ να κά…

• Mi5 Aliexpress

Jordi - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπέρα, από τον ίδιο πωλητή έχω αγοράσει δύο Mi5 τα οποία ήρθαν μέσα σε 2 εβδομάδες χωρίς να περάσουν τελωνείο. Το ένα ήρθε με official global beta rom και το άλλο με official global stable rom. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

• Πρόβλημα με Xiaomi Mi5

Jordi - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλημέρα , θα ήθελα να αναφέρω κάποια θέματα που παρατήρησα καθώς εκανα την αναβάθμιση σε 7.1.19 beta global ROM όπου πριν δεν υπήρχαν. 1. Όσον αφορά το Wi-Fi όταν το ενεργοποιώ από το κινητό ( συγκεκριμένα όταν είμαι σπίτι)ορισμένες φορές δεν έχω καθόλου σύνδεση και μερικές φορές κάνω restart το κινητό για να ξεκολλήσει. 2. Όταν ανοίγω κάθε πρωί γιατί το βράδυ το απενεργοποιω το κινητό βγάζει ένα μήνυμα ότι η SIM card δεν είναι ενεργοποιημένη παρόλαυτα έχω σήμα στο κινητό. 3. Το application PDF…

• Καλησπέρα,το ίδιο μήνυμα μου βγάζει και εμένα αλλά όσον αφορά το application PDF viewer. Φοράω την official global beta rom 7.1.19

• Ευχαριστώ να είστε καλά!!!

• Official rom ή Global rom

Jordi - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!!! Αυτή τη στιγμή μετά από την τελευταία αναβάθμιση που πραγματοποίησα καθόσον έχω official global ROM είναι αυτή: Το ερώτημα μου ειναι ότι εδώ και ένα μήνα περίπου δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση να κάνω update. Τι μπορεί να συμβαίνει? Πρέπει να κάνω κάτι?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26767/

Μήνυμα

Καλησπέρα, θα ήθελα να αναφέρω ότι με τα από 2 εβδομάδες χρήση του κινητού είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό. Θα ήθελα να ρωτησω εάν υπάρχει ή επιλογή από τις ρυθμίσεις να επιλέγω εγώ ποτέ θα μου στέλνουν τις ενημερώσεις,καθε εβδομάδα κάνω update. Γίνεται να επιλέγω το update να γίνεται 1 φορά στις 15? Ευχαριστώ πολύ!!!

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν ήξερα ότι το Ή+ είναι πάνω από το 3G. Συνεπώς είμαι ευχαριστημένος καθόσον μπαίνω αρκετά γρήγορα στο internet.

Μήνυμα

Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας για 2 θέματα: 1.Οταν ενεργοποιώ τα δεδομένα κινητού δεν έχω ούτε σήμα 3G, μόνο Ή+ μου βγάζει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Ληφθεί υπόψη ότι στις ρυθμίσεις του κινητού είναι επιλεγμένο το LTE. 2. Μαζί με το κινητό αγορασα και μία συσκευή Bluetooth ώστε να μην έχω όλη την ώρα το κινητό στο κεφάλι. Αντιμετωπιζω το εξής θεμα : μόλις πραγματοποιησω μία κλήση και έπειτα την τερματισω μπαίνει αυτόματα το τελευταίο τραγούδι που είχα ακούσει από το playlist μου. Τι πρ…

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Μήνυμα

Τέλεια , ευχαριστώ πολύ!!! Δήλαδή δεν χρειάζεται να βάλω άλλη rom για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Αυτή τη στιγμή κάνει update πρέπει να προσέξω κάτι? όταν κατέβει κάνω κάποια ενέργεια?

Μήνυμα

Πήγα στις ρυθμίσεις -> About phone και έχω αυτή τη rom. Τους είπα να μου το στείλουν με official global rom χωρίς Ελληνικά. Οπότε είναι η σωστή rom?

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Απο τι βιασύνη μου έκανα εγγραφή με email και όχι απο τον αριθμό του κινητού. Τώρα τι γίνεται? Δεν ξέρω αν έκανα σωστά αλλά πήγα ξανά και έκανα εγγραφή με τον αριθμό του κινητού. Όλα αυτά έγιναν απο τον υπολογιστή. Ολα καλά συνδέθηκα. Ευχαριστώ!