Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Official rom ή Global rom

Jordi - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Δεν έχω δημιουργήσει ακόμη. Θα το κάνω απο το κινητό ή απο τον υπολογιστή? όταν επιλέγω απο το κινητό μου δίνει να διαλέξω ή με email ή τον αριθμό.

Μήνυμα

Καλησπέρα , σήμερα παρέλαβα το κινητό και πριν λίγο το ενεργοποίησα και μου βγάζει αυτό...τι πρέπει να κάνω?

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ , θα αργήσει λιγάκι αλλά πιστεύω οτι ειναι ενα δυνατο κινητο και αξιζει η αναμονη... Μακαρι να ερθει με το καλο χωρις εξτρα φορους.

Μήνυμα

Ευχαριστώ και πάλι. Σήμερα έκανα την παραγγελία του κινητού απο Alliexpress σε πολύ καλή τιμή, θα έρθει με official Global Rom. Μόλις το παραλάβω βάζω την Ελληνική. Κατά την παραγγελία για τον τρόπο αποστολής επέλεξα standard shipping χωρίς να πληρώσω μεταφορικά.Υπήρχε και η επιλογή με DHL. Ο πωλητής μου έστειλε σε μήνυμα ( And we will declare it as Cellphone with low value to help you pay less tax)Αυτό σημαίνει ότι θα π[ληρώσω φόρους?Πίστευα ότι με το standad shipping δεν πληρώνεις κάτι γιαυτό …

Μήνυμα

Αρα, πριν βαλω την official developer china πρεπει να κανω εγκατασταση την official fastboot ωστε να καθθαρισει η συσκευή? Αν σου ειναι ευκολο μου στελνεις τον οδηγο? Να βαλω developer ή stable τι μου προτεινεις?

Μήνυμα

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια! Μολις παρω το κινητο με την Official Global Rom( χωρις ελληνικα) κανω τις εξης ενεργειες για να βαλω την δικη μας Ελληνικη Rom: 1. Ακολουθω τον οδηγο Φλας Ofcicial Rom με το mi suite ακομηκαι αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader ωστε να περασω την official developer china. 2. Ξεκλειδωνω τον bootloader παλι με τον αντιστοιχο οδηγο. 3. Βαζω την δικη μας Ελληνικη Rom. Ειναι η σωστη διαδικασια? Αυτο που δεν εχω κατταλαβει η official fast boot rom ποια ειναι ? Εννοεις…

Μήνυμα

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια! Θα ήθελα και μια τελευταία διευκρίνηση , εάν παραγγείλω το κινητό με την Offical Global rom η διαδικασία για να βάλω αργότερα την Ελληνική custom είναι η ίδια με το αν είχα Offical CN rom(only have Chinese and English) ? Επίσης μου είπες να βάλω την official developer china εννοείς να τους πω να κάνουν εγκατάσταση τη συγκεκριμένη?

Μήνυμα

Eυχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Στην επικοινωνία που είχα με το vickmall μου διευκρίνησαν ότι 1. Εάν το παραγγείλω με Offical CN rom(only have Chinese and English μπορούν να κάνουν install το google play store καθώς και να αφαιρέσουν ορισμένα κινέζικα apps αλλά όχι όλα.( Κατά την παραλαβή του υπάρχει τρόπος να τα αφαιρέσω απο μόνος μου?) Θα έχω όμως OTA update. Επίσης μου είπαν ότι οι περισσότεροι που το αγοράζουν με την Offical CN rom το κάνουν για να περάσουν τη δική τους custom rom, εδώ είν…

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τον χρόνο που αφιερώνετε για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες που μας χαρίζετε!!! Είμαι στα πρόθυρα αγοράς της συσκευής xiaomi mi5 και διαβάζοντας αρκετά άρθρα και οδηγίες που έχετε γράψει θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Να το παραγγείλω με Official rom (English - Chinese) όπου το θετικό θα είναι οι αυτόματες ενημερώσεις. Το bootloader φαντάζομαι θα είναι κλειδωμένο σε αυτή την περίπτωση. 2. Να το παραγγείλω με Global rom? Το Vickmall με ενημέρωσε …