Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.
-
Καλησπέρα ομάδα, τελικά σε redmi note 3 pro (Kenzo) να την βάλω η να περιμένω, θα εμφανίζει bugs; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
nougat ειναι αυτη η ROM μαγκες η marshmullow??
-
Παράθεση από Antretng: “Ναι. Καπου υπαρχει και οδηγος στο forum αν θες. Αλλα δεν ειναι δυσκολο γενικα. ” Λοιπον εβαλα το number fixer αλλα ακομα στα μυνηματα το ιδιο μου κανει, μηπως μπορειτε να μου στειλετε τον οδηγο; Ευχαρηστω
-
Παράθεση από Antretng: “Θελει το +30 για να τα εμφανιζει. Με το number fixer μπορεις μαζικα να αλλαξεςι ολα τα τηλεφωνα σου και να χουν το +30 ” το κατεβαζω απο play store απλα ;
-
Καλησπερα παιδια εχω ενα τηλεφωνο αγορασμενο απο το Γερμανο προσφατα με MIUI Global 8.1 I σταθερή 8.1.0.1 (ΜΗRMIDI) & android 6.0.1 MMB29M, και στα μηνυματα δεν εμφανηζει ονοματα αλλα μονο αριθμους, τι παιζει, πως το διορθωνω;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Προσπάθησε να βγάλεις το καπάκι και να το βάλεις όμορφα ξανά μήπως το κουμπί του power που είναι πάνω στο καπάκι έχει αλλάξει θέση Sent from my thor using Tapatalk” Φίλε Ευχαρηστω για το ενδιαφέρον αλλά είναι η μπαταρία από μέσα που είχα προσπαθήσει να βγαλω μια φάση, είδα ότι τελικά δεν χρειάζεται και την άφησα, φούσκωσε απ την πάνω μεριά της απ το τράβηγμα που της έκανε και δεν είχα πάρει χαμπάρι μάλλον ότι δεν έκλεινε το καπάκι μέχρι προχθές, το ερώτημα μου είναι τώ…
-
Φίλοι μου καλησπέρα πάλι, συνεχίζω να έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο που πηρα για την γυναίκα μου, δεν ανοίγει καθόλου η συσκευή τώρα και την βγάζει με θαυμαστικό στο device manager όλα βέβαια με την βοήθεια του μεγάλου venioni αλλά τι κάνω από εδώ και ύστερα μπορεί κανείς να με βοηθήσει; c2c4a6c7e142c823e964b71c7085a734.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από venioni: “Θα σου στείλω λινκ στο inbox σου με κατι εργαλεία (drivers 9008, και fastboot mode) να τα δοκιμάσεις, απλα προτού κάνεις εγκατάσταση τους drivers πρέπει να απενεργοποιησεις την ψηφιακή υπογραφή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιών ” το εχω απενεργοποιησει αυτο ηδη, σε ευχαρηστω πολυ φιλε μου !!!
-
δεν με βαζει μαυρη οθονη μονο αν το συνδεσω στο pc μονο αναβοσηνει το κοκκινο λαμπακι και τιποτα αλλο το τηλ
-
με το δικο του
-
Παράθεση από geoanto555: “Το βλέπει σαν 900ε? ” Ναι τι κανω τωρα;
-
Παιδια καλησπερα πηγα να φλασαρω με miflash και δεν ξερω τι εγινε εκει που το εκανε μου εγραψε catastrophic failure και δεν ανοιγει το τηλ ειναι οπως εμεινε απ το adb reboot edl και μετα, επισης στο device manager το βλεπει κανονηκα σαν port αλλα στο Miflash πατωντας το refresh δεν μου το εμφανιζει και ουτε πατωντας adb devices το δειχνει πλεον τι κανω ;
-
Μάγκες άλλαξα πλακέτα που έχει πάνω το usb charge και όλα κομπλέ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από mitsossimos: “παιδια εβαλα μια καρφιττσα και ψιλοεστρωσε, αλλα κατα πασα πιθανοτητα φταιει ο οφορτσιστης ο blitzwolf που πηρα και εβαλα, μετα την πρωτη φορτιση τα κανει αυτα και αν δεν βαλω καρφιτσα πριν βαλω τον φορτιστη η την συνδεση στο pc δεν αναγκωριζετε απο πουθενα, ” ποιος ειναι ο φορτιστης και με τι καλωδιο ” Το Blitzwolf Quallcom fast charge πηρα με το καλωδιο το μανισιο
-
τι ανταλακτικο και πως το τοποθετω ;