Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από Maikblackcupra: “Καλημέρα,καλή εβδομάδα ” Καλημέρα.. καλή εβδομάδα επίσης.. η ROM είναι Global Stable ή κινέζικη stable? ” Clobal....
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “03Lv6ZA.jpg Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να εμφανίσω το ποσοστό της μπαταρίας χωρίς το εικονίδιο? ” Στη ρυθμίσεις γράψε ποσοστό μπαταρίας και πήγαινε εκεί που σου έχω κυκλώσει....
Τα έκανα reset όλα,αλλά τελικά φταίει η εφαρμογή που συνδέω το ρολόι,θέλει αναβάθμιση,το έκανα με άλλο τηλέφωνο με Android 9 και δουλεύει,οπότε αναμονή,έστειλα στον προγραμματιστή, τουλάχιστον δεν φταίει το ρολόι αλλά ούτε και το τηλέφωνο, ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες.
Πως μπορώ να διαγράψω μια σύζευξη συσκευής από το Bluetooth?όσο και να ψάχνω δεν μπορώ να το βρω,μόνο να διαγράψω όλα τα δεδομένα wifi και Bluetooth....πράγμα που δεν θέλω....
Παράθεση από vitriolis2003: “Παιδιά το Mi 9 δεν έχει 3D φωτογραφία; Είμαι με την τελευταία xtrv Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετά από πολύ ψάξιμο μια είναι η λύση,πας στο Facebook εκεί που λέει "βοήθεια και υποστήριξη"-αναφορά προβλήματος,γράφεις ότι θέλεις να σου κάνουν enable τις φωτογραφίες 3d και σε λίγες μέρες θα δεις το σηματακι όταν ανοίγεις για να ποσταρεις κάποια φωτό,πατάς επάνω και στη μετατρέπει σε 3d,να πω ότι έχω εγκατεστημένη google camera που έχει το εφέ εσ…
Παράθεση από chrisska1969: “Λοιπόν...μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το κανει ΜΟΝΟ οταν ειναι συνδεμενο με φορτιστή!!! ” Το έπαθα και εγώ σε mi8,η λύση είναι εκκαθάριση όλων των δεδομένων στην εφαρμογή ή απεγκατασταση,ότι σε αφήνει να κάνεις,και μετά ξανά εγκατάσταση από το play store και όλα οκ,τουλάχιστον έτσι έκανα και διορθώθηκε.