παιδες καλημερα! Δυστυχως τα νεα δεν ειναι καλα.. Η αναβαθμιση εγινε κανονικα..αλλα το προβλημα συνεχιζει και υπαρχει.. Μολις παρηγγειλα μια καινουργια μπαραρια γιατι διαπιστωνω οτι οταν ειναι στη φορτιση δεν υπαρχει κανενα θεμα. Εχει καποιος καποια ιδεα για το τι αλλο μπορει να ειναι?και το βασικοτερο μπορει να ειναι κατι πολυ σοβαρο?
Βλέπεις απότομες μεταπτώσεις στα ποσοστά φόρτισής της ? [/quote]η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα τη μπαταρία αλλά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα ούτε αυξομειώσεις ούτε τίποτα....ξαφνικά ξεκίνησε όλο αυτο.. Τώρα που μιλαμε το έχω στη φόρτιση και ακόμα δεν έχει κάποιο θέμα..
Παιδια καλησπέρα! Έχω εδώ και 1μιση χρονο το note 3 pro kenzo με τον snaptragon..και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.. Εδώ και δύο μέρες αντιμετωπιζω το εξής προβλημα..το κινητό ενώ δουλευει,ξαφνικά σβήνει.. Όταν το ανοίγω βγάζει το logo, ξανασβηνει αμέσως και έπειτα όταν το ξαναανοιγω εκκινεί κανονικά.. Μετά απο κανένα μισάωρο ξανά τα ιδια.. Με αποκορύφωμα ότι πριν λίγο που το ξαναέκανε προσπαθούσα να το ανοίξω και με το που έβγαζε το logo έσβηνε κατευθειαν..και δεν άνοιγε με τίποτα.. Μόνο όταν …
θα το ηθελα αν εχεις τη καλοσυνη.. και σε παρακαλω επειδη δεν εχω ιδιατερη εμπειρια εξηγησε μου τι πρεπει να κανω.. εχω china dev.. εχω ξεκλκειδωσει το κινητο..και προσπαθω μια ολοκληρη μερα να βαλω την ελληνικη ρομ..και συνεχως κολλαει σε αυτο το σημειο.. ευχαριστω εκ των προτερων..
Παιδια με το που κανω το volume up και το αφηνω για να μπει...μου βγαζει μια φωτο του κινητου σε μαυρο φοντο με ενα καλωδιο συνδεδεμενο..σαν να φορτιζει.. περιμενω μηπως γινει κατι αλλα ματαια...τι συμβαινει?
Παιδιά καλησπέρα!! SOS!! Προσπαθώ εδω και πολυ ωρα να προχωρησω τη διαδικασια αλλα μάταια!! οταν παω να κανω unzip το kenzo.img για να το επικολλησω στο adb μου βγαζει οτι error: winzip only supoorts img files that they are in iso format. οποτε οταν προχωρησα τη διαδικασια και πηγα να πληκτρολογησω στο comand prompt το fastboot flash recovery RN3_kenzo.img μου εβγαλε error.. τι μπορω να κανω?