καταρχας δεν ειναι κλεμενη.ειναι αγορασμενη απο παιδι απο θεσσαλονικη μεσα απο το aggeliopolis.gr.δευτερον σας λεω τι κανω και τι προκυπτει.και επαναλαμβνω δεν μπορω να καταλαβω πως απο ενα reset data στην διαδικασια της εβδομαδιαιας αναβαθμισης προεκυψε ολο αυτο
καταρχας το παιδι μου ειπε οτι δεν εκανε εγγραφη στη xiaomi.δεν ειχε δημιουργησει λογαριασμο.δευτερον.δεν μπορω να καταλαβω πως δημιουργηθηκε αυτο το μπλεξιμο με ενα απλο reset data σε μια αναβαθμιση ρομ;
με τον αριθμο τηλεφωνου και password μου βγαζει λαθος στοιχεια.με το email και το ιδιο password με παει στον αλλο λογαριασμο.οχι αυτον που ειμαι αντιστοιχισμενος στη συσκευη μου
να επικοινωνησω ειναι ευκολο.δεν ξερω αν θυμαται το account.αλλα πως ειναι δυνατον ε το δικο μου email να μπαινει σε αλλο λογαριασμο;geoanto555 που εκει μεσα; =============== Απρ 17th 2017, 7:28pm =============== αν σβησω το mi account;ξερει καποιος πως γινετε;
το κινητο το πηρα δευτερο χερι.ειναι απο κινα και το παιδι πριν μου το δωσει το ξεκλειδωσε.καποια φαση κατι ειχα κανει λαθος και εκανα αιτημα στην xiaomi και το ξανα ξεκλειδωσα. Οσον αφορα το πεδιο no need. το αφηνω κενο παταω next αλλα μου βγαζει invalid number.γραφω αριθμο και παλι βγαζει invalid number.μεγαλο μπερδεμα.ξερετε καποιον γνωστη στη Θεσσαλονίκη να επικοινωνησω μαζι του;
οχι.ολα ξεκινησαν οταν εκανα την τελευταια αναβαθμιση της ελληνικης ρομ ,την εβδομαδιαια και δεν πατησα μονο davlick/cache αλλα και data.ημουνα σε nougat
εβαλα και μου βγαζει μηνυμα invalid number.εδω ειναι το κολλημα.απο τη μια αυτο και απο την αλλη το αλλο μηνυμα που βγαζει οταν παταω πανω στα κινεζικα η στο 0086
σε λιγο γιατι τωρα περναω την κινεζικη stable rom μηπως και βγαλω ακρη ετσι =============== Απρ 17th 2017, 5:51pm =============== παντως ειναι σαν να ψαχνει να βρει το αρχειο που ειναι περασμενοι οι τηλεφωνικοι κωδικοι των χωρων και να μην το βρισκει
Mετα απο προσπαθεια αναβαθμισης της ελληνικης ρομ και μετα απο πολλες πλεον εγκαταστασεις ρομ συνεχως κολλαω στο βημα activate account μιας και μετα με πηγαινει στο μενου recovery with phone number και βγαζει τον τριψηφιο κωδικο χωρας ,την χωρα και τον αριθμο τηλεφωνου.Εκει ιτι και αν πατησω μου βγαζει το εξης μηνυμα 404 not found wiev file 'selectAreaCN_wap.jsp' in /views και δεν μπορω να προχωρησω.καποια βοηθεια; Πληροφοριακα αυτο γινεται οταν παταω το pass για το xiaomi id που ειναι συνδεδεμε…