Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-248 από 248.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Xiaomi Mi3 Fake vs Real
tasos01 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο βλέπουμε είδει το λινκ. Καλύτερα να μην τον διαφημίσουμε αν δεν είναι το γνήσιο.
-
Introducing Xiaomi Mi-4
tasos01 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “και εγω περιμενω πως και πως να πεσει λιγο κατω απο το ψυχολογικο οριο των 300 για να το παρω ερωτας το κινητο” Και εγώ συμφωνώ θα περιμένω όμως ακόμα να φύγουν τα πρώτα κομμάτια και ίσως και το 4g Mου αρέσει καλύτερα από το Mi3
-
Το λινκ δεν δουλεύει. Το ξέρω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά θα ήθελα να τι δοκιμάσω.
-
εγώ δεν έχω fb αλλά πάντως like!!!
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tasos01: “Δεν αλλάζω της συσκευές μου κάθε χρόνο θέλω να πάει 2-3 θα έχει υποστήριξη; Π.χ. στο xperia arc έχω cm11 από την κοινότητα και είναι συσκευή του 11” Εγώ ΤΙ διαφορετικό είπα απο αυτό που λες εσύ???? Αυτό ακριβώς είπα! Ότι είναι ΜΟΛΙΣ ενός έτους συσκευή...άρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ για να σκεπτόμαστε την διακοπή της υποστήριξης! ” Ωραία αυτό θέλω!!!! (Δεν γνωρίζω τι παίζει και για αυτό ρωτάω)
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
ΜήνυμαΔεν αλλάζω της συσκευές μου κάθε χρόνο θέλω να πάει 2-3 θα έχει υποστήριξη; Π.χ. στο xperia arc έχω cm11 από την κοινότητα και είναι συσκευή του 11
-
Να αγοράσω το Mi3 ;
ΜήνυμαΓια πόσο καιρό θα έχει υποστήριξη; μήπως είναι καλύτερα να πάμε σε μια ποιο νέα συσκευή ΜΙ4;
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμακαλός σας βρήκα σας διαβάζω καιρό τώρα που πλησιάζει η ώρα για συσκευή έκανα και εγγραφή για ποιο ενεργή συμμετοχή.