Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 248.
-
Καλησμέρα σημερα εβαλα την νεα 11.0.1.0 stable στο mix2s και εχω αυτο το σφαλμα τη μπορω να κανω; Εχω κανει εκαθαριση απο recovery
-
Το wifi call δουλεύει με το miui 11
-
Τι γίνεται με τα windows 10 υπάρχει θέμα με τους drivers ή οχι; θέλω να κάνω αναβάθμιση απο τα 7
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΜπαινω στο twrp και δεν ανταποκρίνεται, αν κάνω επανεκκίνηση πατώντας volume + μετά δουλεύει Άσχετα πως θα μπω στο recovery από το power menu ή όχι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση από recovery Αυτό έγινε από όταν εγκατέστησα την τελευταία rom
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΤελικά μόνο με αυτό το τρόπο μπορώ να μπω στο recovery. Από όταν έβαλα την τελευταία rom το κάνει.... Ξαναπέρασα και τη rom από πάνω και το twrp αλλά τίποτα
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠέρασα το twrp_polaris_3.3.1-21-06-19_red_ss (Αυτό είχα και απο όταν έβαλα την τελευταία ελληνική δεν μπορούσα να πατήσω κουμπιά ηταν παγωμένο το twpr) και δεν δούλεψε, μετά έβαλα το twrp_polaris_3.3.0-15-04-19_tools_red_ss αυτό δούλεψε όταν έκανα reboot σε recovery άλλα μετά οχι όταν ανοιξα το τηλέφωνο και ξαναμπήκα στο twpr Δεν νομίζω να έδωσα λάθος εντολή στην εγκατάσταση χθες
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΓιώργο αυτό είναι το σφάλμα του βγάζει.