Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 248.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΘα στείλω φώτο το βράδυ δεν είμαι στο pc τώρα
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠροσπάθησα να περάσω άλλο recovery αλλά δεν έγινε εγκατάσταση πρέπει να έχει πρόβλημα το πατριον αυτό πως μπορώ να το ξαναπεράσω αφού δεν γίνεται από adb;
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ θα το κάνω αργότερα
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι το έκανα ξανά μπήκα αλλά δεν.....
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΣωστά 21-6-19 red Μπαίνει αλλά κολλάει δεν μπορείς να πατήσεις κουμπί
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα το 19 - 6-19 recovery για το mix2s δεν δουλεύει με την 10.3.4 δες το όταν μπορείς.
-
Θα έχουμε αναβάθμιση αυτή την εβδομάδα;
-
Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από annonnaki: “Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω για την official. Εδώ και μήνες ήμουν στην xtrv dev με 2-3 διαλείμματα για την dev eu Στο συγκεκριμένο μήνυμα συγκρίνω τις τελευταίες dev xtrv με την τελευταία stable xtrv η οποία είναι καλύτερη. ” ” ” Πες μας τη χρόνους έχεις;
-
tasos01 - - Recoveries
Μήνυμαόχι δεν έγινε τίποτα με κανένα
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μετά από αυτό αν κάνεις επανεκκινηση πάλι ζητάει κωδικό? ΔΟκιμασε αυτό, το είχα κάνει παλιά αλλά δεν ξέρω αν ειναι οκ. Αν ζητήσει κωδικο κάνε κλασικά format /twrp_ysl_3.2.2-test. ” Μετά από αυτό αν κάνεις επανεκκίνηση πάλι ζητάει κωδικό? Ναι Σε αυτό που μου έδωσες δεν μπαίνει αν και δεν είχα σφάλμα όταν το έκανα φλας
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάνε format και δωσε φωτο απο το format Που εκανε. ” 3.2.1-0-ysl ειναι το twrp που εχω
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βοήθα με να σε βοηθησω λέει. Που ειναι κρυπτογραφημένο? Μέσα σε twrp. Ολοκληρώθηκαν οι εντολές? Δύσκολο μου κάνει να έκανες format και να μην έσβησε την κρυπτογράφηση το s2. Δωσε κανα screenshot απο αυτό που βλέπεις μετά το format του twrp. Επίσης αν έχεις κωδικο συσκευής χρησιμοποιησε τον...μπας και ειναι η ασφάλεια/ ” Που ειναι κρυπτογραφημένο? Μέσα σε twrp. Ναι Ολοκληρώθηκαν οι εντολές? Ναι προσπαθώ να ανεβάσω screenshot απο την οθόνη του κινητού με το μνμ του twrp α…
-
tasos01 - - Recoveries
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69302/
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο έκανα και απο twrp και απο fastboot όπως μου είπες αλλά ακόμα είναι με κρυπτογράφηση.
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΤο έκανα αλλά πάλι είναι με κρυπτογράφηση το τηλ. Τι κάνω;
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΛαθος s2
-
tasos01 - - Recoveries
Μήνυμακαλησπέρα εχω το redmi 2s πέρασα twrp και έκανα format data αλλά η κρυπτογράφηση εκεί, τι πρέπει να κάνω;