Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 248.
-
Για το mix2s η αναβάθμιση έχει το ίδιο όνομα με την προηγούμενη;
-
Παράθεση από amavroudis: “Περίπου 48 ώρες. ” Ούτε στα όνειρα μου τι λες τώρα
-
Παράθεση από amavroudis: “Με αυτή που σου γράφω έχω 5-5,5 ώρες sot πάντα... ” Πόσες ώρες σύνολο για να αδειάσει η μπαταρία
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε μενα Απόστολε η τελευταία έκατσε καλά... Βέβαια στην cosmote (δευτερη κάρτα) έχω ορίσει να μην κλειδώνει 4G+ γιατί την πίνει την μπαταρία. ” Την Cosmote την έχω βασική Γιώργο εσύ πόσες ώρες οθόνη έχεις;
-
Θα έχουμε και κάποια βελτίωση της μπαταρίας στο mix2s ή να βάλω dev Με το fr δεν χάνω τα αρχεία μου σωστά;
-
Αφού δεν κάνουμε εκκαθάριση τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης δεν χάνουμε τα αρχεία μας σωστά; φωτο pdf
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΑντιγραφή και επικόλληση Δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα Γιώργο ποιο twrp έχεις στο Polaris στην αρχική είναι όλα; είμαι με την δική μας αλλά stable;
-
Redmi s2 update
ΜήνυμαΕδώ έχω μια φώτο από την αναβάθμιση αυτή κατέβασε πως ξέρω οτι είναι global ή india; Πηγα εδω: Xiaomi MIUI Official Forum και κατέβασα την global και την india και είδα ότι στη συσκευή μου κατεβάζει την δεύτερη είναι σωστό αυτό;
-
Redmi s2 update
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το redmi s2 και έχω περάσει custom recovery και έκανα και root Μου έχει έρθει update σε 10.2.1.0 αλλά δεν μπορεί ναι γίνει γιατί έχω αλλάξει το recovery μπορώ να επαναφέρω το παλιό recovery για να γίνει η αναβάθμιση;
-
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα εχω το redmi2s με global stable εχω όμως custom recovery και δεν κάνει την αναβάθμιση μπορώ να επαναφέρω το παλιό recovery που θα το βρω; υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω την αναβάθμιση;