Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 248.
-
Το ίδιο παρατήρησα και στο mix2s για το magisk
-
V10 Themes
tasos01 - - V10 Themes
ΜήνυμαΔεν μπόρεσα να βάλω τελευταίο θέμα σου το πήγα στο φάκελο που πρέπει αλλά δεν το βλέπω. Ευχαριστώ πολύ καλά όλα.
-
Ο file manager θα είναι στα αγγλικά; Μπορώ να έχω voip call απο την cosmote; Η κάρτα μου είναι ενεργοποιημένη
-
Έβαλα την τελευταία xtrv στο mix2s απο της ρύθμισης έχει αφαιρεθεί το πεδίο περιοχή;
-
Καλησπέρα σε mix2s απο 8.8. stable σε 10.2 stable πρέπει να κανω fr Ποιό twp πρέπει να εχω;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από makis1024: “@geotop λάθος συγνώμη @geoanto555 μπορείς να μας αναλύσεις τι φταίει και δεν κρατάει το twrp; Μήπως εάν πριν το format data εάν φλασάρεις το TWRP.img εάν σε αφήσει και δεν σου βγάλει unable to mount, μέσα από το twrp που έχεις κάνει σκέτο boot αντί για flash το κρατήσει; Και συνεχίζεις για format data, reboot recovery , πέρασμα xtrv , factory reset και install; ” Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτό. Υπάρχει συνήθως ένα script σε κάποιο partition (παλιά ήτ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα για το redmi 2s ποιο twp κατεβάζω και ποιο magik για να κάνω root στην global 10.0.8.0
-
V10 Themes
tasos01 - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση: “ειναι πολύ παλια ρε σι γιατι δεν αναβαθμιζεις σε μια προσφατη τωρα ειμαστε XTRV 8.12.20_v10 με China sourses πλεον, για αυτο δεν στο περνάει! ” ” Θα το κάνω αλλά δεν μπορώ το φορμάτ τώρα Θα το κάνω και θα βάλω το θέμα σου.
-
V10 Themes
tasos01 - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από tasos01: “Xtrv την εφαρμογή την βλέπω αλλά δεν ανοίγει πρέπει να αλλάξω χώρα; ” Τοτε εχεις προβλημα αμα δεν σου ανοιγει πια XTRV ρομ ακριβως? ” 8.8.2 global mi mix 2S
-
V10 Themes
tasos01 - - V10 Themes
ΜήνυμαXtrv την εφαρμογή την βλέπω αλλά δεν ανοίγει πρέπει να αλλάξω χώρα;
-
V10 Themes
tasos01 - - V10 Themes
ΜήνυμαΔεν έχω καταφέρει να το εγκαταστήσω Η διαδικασία που ακολουθώ είναι η εξής ρυθμίσεις _ θέματα _ επιλογή του θέματος _ επανεκκίνηση _ μετά είσοδο και ξανά εφαρμογή του θέματος. Που έχω λάθος
-
Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από some1: “Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από some1: “@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια. ” Φιλε μου τσεκαρα χθες το κινητό από 96 …