Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 248.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από spideman3: “Σε βγάζει τις επιλογές για να περάσεις τον κωδικό Mi λογαριασμό και σύνδεση σε wifi? Αν ναι, εκεί στον Mi λογαριασμό βάζεις κωδικό wifi αντιγραφή τον κωδικό. Πας στο wifi και κάνεις επικόλληση και σύνδεση. Μόλις συνδεθεί πας στον Mi λογαριασμό και βάζεις κωδικό σου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγώ αυτό πιστεύω ότι έχει συμβεί. Απλά δεν βγαίνει πληκτρολόγιο για να μπει ο κωδικός του Wi-Fi οπότε λοιπόν πως να συνδεθεί αλλ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από z953rr: “Μεχρι τις 29 που θα ξαναανεβασουν miui_MIMIX2SGlobal_8.8.16_50fc174388_9.0.zip ” Να μην ξεχνάτε πως βάζοντας την Android P στο Mi-Mix 2S που έχει Ant4 (Anti-rollback ενεργό), ξεχνάτε εντελώς τα πισωγυρίσματα γιατί θα έχετε Brick της συσκευής.Όσοι αναβαθμίσετε σε Android P, κάντε το μετά από πολύ ώριμη σκέψη. ” Το δικό μου γιατί δεν εχει anti καθόλου;
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από tasos01: “Γράψτε λίγα λόγια παραπάνω για το rollback να καταλάβω τι είναι και εγώ; ” ΠΡΟΣΟΧΗ ! To RedMi Note 5/PRO (Whyred) κινδυνεύει με Hard-Brick αν κάνετε downgrade. ” Ωραίος!!!! Παράθεση από gchatoutsidis: “Ξέρει κάποιος γιατί δεν εμφανίζονται όλες η εφαρμογές με nova launcher; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω προσέξει να λείπει κάποια.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tasos01 - - Recoveries
ΜήνυμαΤελικά τι έχει γίνει με το twrp_polaris_3.2.2-0 δουλεύει η νέα έκδοση;