Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από tsilout88: “@crow δηλαδή με την έκδοση που λες σου στέλνει κανονικά ειδοποίηση αλλά χωρίς να μπορείς να δεις το βίντεο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μου στέλνει ειδοποίηση με βίντεο 15 δευτερόλεπτα αλλά πρέπει να το ανοίξω 3-4 φορές για να παίξει χωρίς να είμαι στο δίκτυο του σπιτιού , απλά δεν μπορώ να έχω live εικόνα όταν είμαι εκτός δικτύου σπιτιού!
-
crow - - Yi Ants Camera
Μήνυμαμε fang hacks μόνο από ότι έχω δει. Πάντως με firmware καμερας 3.0.3.56 και mihome 4.0.11 μου δουλευει χωρις ομως 3g-4g.! Έχω την έκδοση με mac 34 και setup με κουμπί! ειδοποίηση με βίντεο μου στέλνει σε οποιοδήποτε δίκτυο και αν είμαι μόνο που δεν έχω εικόνα από 3g-4g δίκτυο.
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΓια την xiaofang παιδια με firmware καμερας 3.0.3.56 και 4.1.26 mihome μου βγαζει mainland china, με mhome 4.0.8 και 4.0.11 μου δουλευει χωρις ομως 3g-4g προς το παρων. Firmware λεω να μην το διακινδυνέψω να κανω! Έχω την έκδοση με mac 34 και setup με κουμπί!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλημέρα σε εμένα ενώ μια εβδομάδα και δεν μπορούσε να συνδεθεί εκτός του χώρου ( μου την έδειχνε εκτός σύνδεσης ) σήμερα βλέπω κανονικά ! Τι να πω . ” την έχεις πλήρως αναβαθμισμένη την κάμερα και την εφαρμογή ? Να το τολμήσω? Μου τη δίνει που δεν μπαίνει από 3g
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΤην παρελαβα σημερα , την εκδσοση χωρις το pin δεν εκανα update το firmware της καμερας και εβαλα το mihome 4.0.8 μεχρι στιγμης δουλευει οκ! Αναβαθμισεις δεν επιχειρώ!! Επισης δεν συνδεεται με 4g/3g προς το παρων. firmware καμερας 3.0.3.56
-
crow - - Yi Ants Camera
Μήνυμααυτο είναι ευχάριστο, έχεις κάνει όλες τις αναβαθμίσεις σε καμερα και εφαρμογή? Ή να το αποφύγω?
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΔεν έχω παραλάβει ακόμα άλλα βλέπω ότι προέκυψε αυτό το πρόβλημα σε αρκετούς παρότι είχαν China Mainland αλλoi είχαν κάνει αναβάθμιση firmware ενώ άλλοι όχι! και πλεον στο gearbest εχει 2 μερες που αναφερει στο description οτι δεν δουλευει σε Ευρωπη και Αμερικη!
-
crow - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω περίπου 15 μέρες που παρήγγειλα την xiaomi xiaofang ip camera και από ότι φαίνεται την πάτησα και εγώ μιας και βλέπω ότι έχει γίνει locked για εκτός china! Όσοι την έχετε έχει κλειδώσει? ή αν δεν κάνω τα updates είναι οκ?
-
Παράθεση από zt654: “Σου έστειλα μήνυμα στο cchat. ” δεν εχω προσβαση στο cchat! μετα απο αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι απο eu, Επικοινωνησα και με info quest μεσω FB και η απαντηση τους ηταν οτι ,ειναι διαθεσιμο οτι υπαρχει στην σελιδα τους , για οτιδηποτε νεοτερο θα το δειτε μεσω του fan page μας! ! Ισως θα περιμενω κανα 2 μηνες , δεν ειναι και αμεση αναγκη για ζυγαρια!!
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από crow: “Καλημέρα, λεω να παραγγείλω πρώτη φορά από gear best τη miscale 2 αλλά σαν τρόπους αποστολής δεν έχει free shiping έχει τις παρακάτω. Ποια θα προτείνατε ως τρόπο αποστολής? Ευχαριστώ για την απάντηση ” Με μια αναζήτηση στο skroutz την βρίσκεις με 50 από Ελλάδα Την πρώτη όμως! ” Ναι το ξερω λεω για τη δευτερη εκδοση!