Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Μπράβο μεγάλε με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις!
-
Δακτυλικό αποτύπωμα
ΜήνυμαΚαι εγώ το παθενα στην πειραιως την εφαρμογή και το έκανα μέσα από την ρύθμιση της εφαρμογής πατά στο προφίλ μετά νομίζω ασφάλεια η κάτι τέτοιο και ενεργοποίηση one touch.
-
Ρε παιδιά ψάχνω να βρω στο xda το πεδίο για το κινητό μας και δεν το βρίσκω δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη? ΡΟΜ έχουν βγάλει για το lite? Και εδώ μέσα που διαβάζω δεν έχω βρει κάτι για το lite, το μόνο που βρίσκω είναι για το mi 8. Εάν έχει κάποιο παιδί ας στείλει λινκ, μην παιδεύω να το ξεκλείδωσω και δεν υπάρχει κάτι να περάσω!
-
Αγορα απο Gearbest
ΜήνυμαΕμείς τι να πούμε που περιμένουμε κινητό mi 8 lite και ακόμη τίποτα στον οριζοντα! Τι λέει το κινητό καλό;
-
Παιδιά καλημέρα για να μην ανοίγω νέο θέμα μπορείτε να μου πείτε εάν έχει δοκιμάσει κάποιος από iPhone να έχει μεταφέρει τις επαφές του σε android με κάποιον τρόπο ώστε να έρθουν σωστά και με τις φωτογραφίες των επαφών; διότι με extract από icloud σε vcf αρχείο και μετά πέρασμα στο gmail όλα τα περνάει τέλεια αλλά τις φωτογραφίες των επαφών δεν Τία περνάει. Είχα όλους τους φίλους κτλ με φωτογραφία και τώρα να μην παιδεύομαι πάλι έναν έναν να τον βάζω φωτογραφία στην επαφή του! Θα δοκιμάσω με goo…
-
Παράθεση από ChristinaGer: “Καλημέρα και καλή Χρονιά, σκέφτομαι να παραγγείλω από GB αυτό: pp_009848472285.html?wid=1349303&lkid=19001337 αν συμβεί όμως κάτι με τη συσκευή θα μπορώ να το δώσω για σέρβις κάπου Αθήνα;;;; (ΟΚ για εγγύηση δεν συζητώ να καλύπτεται Ελλάδα) και αξίζει η διαφορά από το να το αγοράσω σε κάποιο Σκρουτζομάγαζο; ” Καλή η ερώτηση και εγώ το ίδιο κινητό παράγγειλα από το ίδιο σάιτ και νομίζω ότι έχουμε ένα χρόνο εγγύηση με επικοινωνία από το σάιτ που πήραμε το κινητό και με α…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60524/φίλε αυτό έχω και για να δω 1080 κατέβασα το apk apo xda αλλιώς δεν έπαιζε. Αλλά με κάλυψες στο τέλος για τα xiaomi tv boxs thanks
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από Kikonec: “Παιδιά παίζει Netflix 4K; Είναι συμβατό με την εφαρμογή; Στις διαδραστικές σειρές ” Το Netflix έχει προγράμματα μέχρι UHD. netflix.com/gr/#this-is-netflix ” ναι το ξέρω στην μια τηλεόραση που είναι 4Κ βλέπω από εκεί αλλά στην άλλη που είμαι και έχω ένα tvbox δεν υποστηρίζει το Netflix και κατέβασα από το xda apk αλλά δεν παίζει 4Κ και ψάχνομαι να δω εάν υποστηρίζει κάποιο μποξακι 4Κ στο Netflix
-
Παιδιά παίζει Netflix 4K; Είναι συμβατό με την εφαρμογή; Στις διαδραστικές σειρές;
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Kikonec: “γιατί πρέπει; ” Γιατί απουσία επίσημης αντιπροσωπίας και service στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρώπη, αν πάθει κάτι λόγω software - brick, για να στο φτιάξουν θα σου πάρουν το scalp Ενώ με ξεκλείδωτο bootloader, περνάς μόνος σου fastboot rom και εάν δεν είναι πρόβλημα hardware, σε 10 λεπτά (άντε 20) έχεις εκ νέου τη συσκευή λειτουργική ” Έγινες κατανοητός ευχαριστώ! Όποτε είτε το πειραξω είτε το αφήσω το κινητό έτσι το πρώτο πράγμα που να κάνω είναι…
-
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση έρχομαι από iPhone 7 plus και διάβασα έδω μέσα ότι πρέπει επείγοντος να γίνει unlock στο bootlooder του κινητού; γιατί πρέπει; εγώ περιμένω να μου έρθει από gear beast με global θα έχει ελληνικά και θα παίρνω αναβαθμίσεις οποτε γιατί να παιδεύομαι τζάμπα; τώρα εάν θέλω μα περάσω άλλη ρομ το ξέρω ότι πρέπει να το ξεκλειδωσεις αλλά μάλλον δεν θα το πείραξω.