Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια !!!
-
Καλησπέρα ! Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να ελέγξω αν είναι official η έκδοση miui που έχω? Παρακάτω φαίνεται το about phone της συσκευής. Είναι Redmi Note 3 3/32 Special Edition από InfoQuest. Ρωτάω επειδή με έχει προβληματίσει που στον updater δεν μου βγάζει την 8.1.1.0 για αναβάθμιση.
-
Soundabout από app store. Γενικά έχει θεματάκι με το handsfree
-
Καλησπέρα ! Έχω παραγγείλει κάτι μικροπράγματα από ali (<30 οπότε δεν περνάνε και τελωνείο) και ενώ το tracking του ali και του 17track λένε arrived at destination post και ότι έχουν φτάσει Ελλάδα, τα Ελτα ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν κάτι τέτοιο, αλλά μόνο το ότι έφυγε από Σιγκαπούρη και θα κάνει καμιά βδομάδα. Παίζει να έχει χαθεί το δέμα ή κάτι τέτοιο είναι νορμάλ να συμβαίνει ?
-
Δεν μου τη βγαζει την 8.1.1.0 στον updater. Εϊμαι στην 8.1.0.1|Stable όπως ήρθε από την infoquest. Μήπως παίζει κάποιο θέμα ?
-
Δεν λειτουργει το μικροφωνο των Hands-Free - δε με ακουνε Xiaomi Redmi Note 3 Pro
jiohnis - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑμα δεν είναι software τότε γιατί το φτιάχνει το soundabout ? Κατι ωραιο εχει παιχτει στον κώδικα
-
Δεν λειτουργει το μικροφωνο των Hands-Free - δε με ακουνε Xiaomi Redmi Note 3 Pro
jiohnis - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΣτο international τουλάχιστον πρεπει να ειναι software bug. Δοκιναστε το soundabout απο play store, εμενα μου το ελυσε το προβλημα.
-
Σίγουρα είναι το Kate ? Επειδή καινούριο κάνει 200 skroutz και 165 banggood, εκτός αν το πήρες μεταχειρισμένο οπότε πάσο. Γενικά το "αξίζει" είναι σχετικό. Αν δε σε πειράζει πάρα πολύ τότε δε χρειάζεται να τα δώσεις. Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να αλλάξεις κινητό από το να δώσεις 70 (αν είναι και τόσα :P) ευρώ.
-
Με μια γρήγορη ματιά, σε aliexpress και ebay δεν φαίνεται να έχει για το kate. Η μόνη ελπίδα φαντάζομαι είναι η infoquest η οποία υποτίθεται ότι έχει service που επισκευάζει. Βέβαια η τιμή λογικά θα είναι τσουχτερή, αν τη μάθεις ενημέρωσε και εδώ να ξέρουμε !
-
Πάντως σε ερώτησή μου στην info-quest αν θα φέρουν, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θήκες και μεμβράνες προστασίας από τον κατασκευαστή.
-
Καλησπέρα ! Με απασχολεί λίγο το θέμα της κάμερας στο note 3. Από πολλά reviews και samples που έχω δει, η κάμερα του note 3 φαίνεται να βγάζει ξεθωριασμένες φωτογραφίες κακής ποιότητας. Σε ένα comparison που είδα σήμερα: youtube.com/watch?v=-GvUc9E2K4k αναφέρθηκε ότι είναι θέμα λογισμικού και όχι hardware. Γνωρίζει κανείς αν έχει διορθωθεί, ειδικότερα στην ελληνική έκδοση του info-quest
-
Καλησπέρα κι απο μένα ! Τον τελευταίο καιρό έχω ψήσει να αγοράσω το Note 3 από infoquest για να έχω και μια εγγύηση, όμως απότι βλέπω το κινητό δεν υποστηρίζεται πολύ από τους vendors στο εξωτερικό. Μετά από αρκετό ψάξιμο, η μόνη αξιόλογη θήκη που έχω βρει στις ελάχιστες επιλογές που υπάρχουν, είναι κάτι lenuo κινεζιές. Έχει δοκιμάσει κανείς για να δω αν αξίζει ? Επίσης όσον αφορά στα tempered glass, διάβασα ότι το κινητό έχει σχεδόν ίδιες διαστάσεις με note 2. Σκεφτόμουν λοιπόν για nillkin από …