Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 111.
-
Σαν πρωτο βημα... μπαινω σε fastboot και τρεχω ενα edl.cmd λεει οτι αφου το τρεξεις... συνεχιζεις με mi flash και μια official rom κανεις εγκατασταση Πρωτη δοκιμη με official αποτυχημενη... κατεβαζω τωρα China FASTBOOT official.... μπας και... πρωι πρωι δουλευω αλλα δεν θα μπορεσω να κοιμηθω αν δεν δουλεψει το κινητο... αν δουλεψει γιατι ειμαι με μαυρες πλερεζες καθε βοηθεια δεκτη αν και η ωρα περασμενη
-
Καλησπερα παιδια με πολυ στεναχωρια μεταμεσονυκτια... εχω γραψει καποια θεματακια σε αλλο thread αλλα πλεον δεν κολανε εκει και προσπαθω να βρω ακρη σε διαφορετικο νημα για να μην ενοχλω ειχα την φαεινη ιδεα να περασω την Marshmallow με την παρακατω διαδικασια... (ειχα πριν την τελευταια του Gkalen rom) δεν ξερω γιατι πριν ξεκινησω την οποιαδηποτε διαδικασια μπηκα στο TWRP και εκανα wipe τα παντα.... οταν λεμε τα παντα... τσεκαρα τα παντα και παταω reboot μου λεει το κινητο... ξερεις... θα κανω …
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαοσο ειμαι σε TWRP δεν αναγνωριζει ο υπολογιστης το κινητο και δεν μπορω να περασω μια ρομ πρεπει να πατησω κατι για να το δει?
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμααδερφια δωστε και σωστε.... νεκρωσα το κινητο και δεν ξερω τι να κανω.... (ειχα πριν την τελευταια του Gkalen rom) δεν ξερω γιατι πριν ξεκινησω την οποιαδηποτε διαδικασια μπηκα στο TWRP και εκανα wipe τα παντα.... οταν λεμε τα παντα... τσεκαρα τα παντα και παταω reboot μου λεει το κινητο... ξερεις... θα κανω reboot αλλα δεν εχεις OS λεω δεν γαμεις... θα μπω παλι TWRP και επειδη δεν εχω καρτουλα SD θα ακολουθησω την διαδικασια sideload συνδεω την συσκευη... ακολουθω τα βηματα.... τσουπ στο CMD se…
-
Καλησπερα παιδια... υπαρχει εφαρμογη να κοβει το ιντερνετ (και wifi και data) απο συγκεκριμενη εφαρμογη και καπακι να το ανοιγω? για παραδειγμα ειμαι σε μια συναντηση για δουλεια.... θελω να κανω browsing, να διαβασω υα αθλητικα μου και ειδησεις... αλλα να μην χτυπαει το viber... μετα το τελος της συναντησης... ενεργοποιηση παλι το ιντερνετ για αυτη την εφαρμογη καμμια ιδεα? ευχαριστω πολυ
-
Καλωσηρθα στην παρεα σας.... με Gkalen πλεον!
-
Τοτε προχωραω... εχω καποιες ερωτησεις τις οποιες αν ειμαι σε λαθος νημα πειτε μου να τις μεραφερω αλλου.... 1) Εχω ηδη την stable του φορουμε την ελληνικη... αρα εχω TWRP ε? δεν θελει ξανα εγκατασταση? 2) Δεν θυμαμαι πως μπαινω σε TWRP... πως γινεται? 3) Factory reset θα κανω πριν μπω σε TWRP μεσα απο το μενου του κινητου? σας ευχαριστω πολυ
-
ντροπη που το λεω... σκεφτομαι την επομενη ωρα να βαλω την ρομ σε redmi note 3 pro 3/32 αν λεμε... αν δεν μαρεσει.... μπορω να ξαναγυρισω στην MIUI Greek του φορουμ?
-
χαζη ερωτηση... χιλιοειπωμενη αλλα δεν την ξαναβρισκω... εχω ελληνικη ρομ stable απο εδω των παιδιων του φορουμ για να βαλω αυτην που εχει οδηγο? επειδη διαβασα για wipe τι θα χασω? ολα απο την αρχη?
-
Καλημέρα φιλοι μου, εβαλα εναν λογαριασμο gmail Που εχω να βλεπω τα μαιλ και σωστα μου μετεφερε τις επαφες που εχω περασμενες. Εκει τις περναω ολες για να ειμαι καλυμενος... μαζι με αυτες μου εφερε την σαρα και την μαρα που εχω στειλει κατα καιρους E-MAIL. προφανως τις θεωρει επαφες... πως γινεται να μην εμφανιζονται στο κινητο αφου δεν εχουν ουτε αριθμο τηλ ουτε τιποτα παρα μονο ενα μαιλ? ευχαριστω πολυ
-
Παω να κανω unlock με τον λογαριασμο που ειχα και αφου κανω login στο tool... Couldn't verify device Current account is different from the account info on the device τι φταιει σε αυτο? μηπως πρωτα πρεπει να περασω developer κινας?
-
Καλημέρα σε ολους φίλοι μου, Μολις μου ηρθε το δευτερο Redmi note 3 pro μετα απο προβλημα που ειχα με το πρωτο αλλα λογω αποχης τοσο καιρο απο τα κόλπα των ρομ ξεχασα και αυτα που ηξερα. Να διευκρινήσω οτι στόχος είναι να περάσω την τελευταία ΕΛΛΗΝΙΚΗ STABLE οπότε θα ήμουν ευγνώμων για την βοήθεια σας.... τα δεδομένα που έχω μέχρι τωρα... α) Εκανα το σχετικό έλεγχο που προτίνετε και ο bootloader ειναι πράγματι κλειδωμένος β) Το κινητο φοράει την έκδοση MIUI 7 6.5.28 Beta τα ερωτήματα μου απο εδω…
-
Tι μου λεει η Selina?
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια παρηγγειλα απο το vickmall το δευτερο μου Redmi note 3 pro πριν απο 8-9 μερες... μετα απο καμμια μερα μου στελνουν μηνυματακι οτι tracking number μου ειναι το RS472200489NL απο τοτε ειναι κολλημενο pre-advised... καμμια κινηση την λεω την Σελινα... ρε Σελινακι τι γινεται? δεν τρωμε παπα... δεν το εστειλες να γουσταρουμε και εμεις σαν παιδια? Αν δεν μπορεις σκασε τα ευρουλακια να το παρουμε απο αλλου αν και το θελω απο σενα μαναρακι και μου απανταει η ιερια του vick Dear customer…
-
Φιλοι μου δυο χειλιοειπωμενες ερωτησεις.... απλα να σωθω να παραγγειλω το δευτερο μου Redmi note 3 pro... 1) Γραφει απο εκει που το θελω International Edition με διαφορους οδηγους θα βαλω ελληνικα εστω και με ταλαιπωρια? 2) Λεει απο Honk Kong wearhouse.... εχει διαφορα με τα αλλα κινεζομαγαζα? (Αφορα Geekbuying apo Honk Kong wearhouse) ευχαριστω πολυ.... αντε να πατησω το κουμπι να κλεινω