Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-111 από 111.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης Geekbuying Την Διεύθυνσή της (URL) geekbuying.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Redmi Note 3 Pro Την ημερομηνία αγοράς: 1/5/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε :16 μερες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειαστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Δώρο tempered glass.
-
Και απο μενα το λαικακι μου!
-
Fingerprint sensor
ΜήνυμαΑν και νεος και θα πω την μπουρδα μου... πολλα ιατρικα οξυμετρα δαχτυλου δεν μπορουν να μετρησουν την οξυγόνωση λογω των βαμμενων νυχιων καθως δεν περναει το "φως" στην κατω ακρη του δαχτυλου λεω σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας μηπως το ιδιο συμβαινει και με τον σενσορα? (αν εχει βαμμενα νυχια φυσικα)
-
Καλησπέρα φίλοι μου. Ευχαριστω ολους τους παραπανω! με λιγο διαβασμα αναμεσα στα κενα της δουλειας μπορεσα και πλεον εχω απροβληματιστα την ελληνικη ρομ εβαλα την τελευταια stable ελληνικη που υπηρχε διαθεσιμη εστω οτι μεθαυριο βγαινει η νεα stable (εκκρεμει απο ωρα ωρα σε ωρα να βγει) τι διαδικασια θα ακολουθησω? υπαρχει για αυτο καποιος οδηγος?
-
παιδια την βοηθεια σας... εχω windows 10 pro εκανα οτι περιγραφει ολη η διαδικασια... τα εβαλα σε λειτουργια δοκιμης εκανα εγκατασταση οτι λεει το πρωτο ποστ σαν administrator κατεβαζω εκει που λεει.... Τώρα κατέβασε το MiPhone (MI Flash Tool v20160401) από εδώ κ μου κατεβαζει ενα ζιπακι που λεγεται MiFlash(2).zip το ξεζιπαρω... το τρεχω σαν διαχειριστης... ζητανε τα windows την αδεια να τρεξει και δεν γινεται τιποτα μετα καμμια βοηθεια?
-
Καλημερα σε ολους τους φίλους στο φορουμ Μιας και έλαβα το κινητο πριν μιση ωριτσα να σας πω καλωσηρθα και καλως σας βρηκα. Αγόρασα λοιπον το Redmi Note 3 pro 3/32 και το εχω στα χέρια μου. Το firmware που φοραει ειναι το : MUIU Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) Εκανα τον ελεγχο που προτινεται στο φορουμ για να ελενξω τον Bootloader και ειναι κλειδωμενος. Εχω κανει αιτηση στην Xiaomi και εχω παρει το σχετικο μηνυμα για δυνατοτητα ξεκλειδωματος. Για να βαλω ελληνικη ρομ εχω καταλαβει οτι πρεπ…
-
Redmi 3 Vs Redmi 3 pro
ΜήνυμαΝαι αυτο εννουσα φιλε μου... για το απλο ρομ με το κιλο... για το προ δεν ξερω ποτε και αν.... εστω οτι θα αγορασω το προ... μιας και δεν υπαρχει υποστηριξη ακομα για ελληνικη ρομ... 160 χαρακτηρες μηνυματα θα μπορω να στειλω στα ελληνικα? λες για απλη καθημερινη χρηση... τι εφαρμογες δηλαδη δεν θα σηκωσει? δεν μιλαω για παιχνιδια αλλα για εφαρμογες
-
Redmi 3 Vs Redmi 3 pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά πρωτο μου μηνυμα στο φορουμ οπότε καλως σας βρηκα... ειμαι σε δίλλημα μεταξύ Redmi 3 και Redmi 3 pro εχωντας κατα νου οτι.... 1) Στα υπερ φυσικα τα 3 ROM / 32 RAM και το touch id στο pro 2) Δεν υπάρχει καμμια ρομ διαθέσιμη στο φορουμ και δεν ξέρουμε πότε θα υπαρξει (καμμια υποστηριξη απο την κοινοτητα ακομα) 3) στο περίπου διαφορά 40-50 ευρω τα οποία δεν ειναι πολλά αλλα παίζουν τον ρόλο τους 4) Στην πράξη το touch id δεν μου λεει κατι αφου δεν κρυβω κατι απο το κινητο αλλα πιο …