Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• Έχω πρόβλημα με αισθητήρες σε Xiaomi 5 plus ( δε γυρνάει αυτόματα η οθόνη ) . Με το ψάξιμο που έκανα κατάλαβα ότι μάλλον είναι corrupted το persist.img Βρήκα ένα αντίστοιχο post εδώ το πρόβλημα είναι ότι μου κάνει fail. Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro fastboot devices fastboot erase persist fastboot flash persist persist.img fastboot reboot Δίνω αυτές τις εντολές σε fastboot με ξεκλειδωμένο bootloader αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό (Επίσης χρησιμοπο…

• NasDriver geoanto555 1000 Ευχαριστώ . Επιτέλους όλα λειτουργούν

• Ο bootloader ξεκλείδωτος , fastboot mode μπαίνει όπως και recovery . geoanto555 flash θα κάνω μόνο το persist.img ή όλο το Global ROM με τροποποιημένο το rawprogramm σε edl mode

• Όλα άρχισαν όταν έκανα mount ένα persist.img και αντί να επιλέξω να εγκατασταθεί στο persist , επέλεξα στο boot. Στούκαρε το κινητό μου ( Xiaomi 5 plus ) στην αρχική είκόνα που βλέπεις όταν ανοίγεις το κινητό. Έκανα wipe ,format τα πάντα + factory reset και δοκίμασα διάφορες ROM ,αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο, δηλαδή εκγαθιστούσα κανονικά τις ROM ,αλλά όταν έφτανα στην ρυθμισεις android για γλώσσα,χώρα κλπ. το κινητό έκανε restart από μόνο του .Δοκίμασα μετά το edl ( NasDriver δεν υπήρχαν αρχεία pr…

• ARCore

Asmodeos - - Ιδέες - προτάσεις για MODs

Μήνυμα

Το έχω κάνει ήδη, περιμένω απαντήσεις μπας και βγάλω άκρη, απλά ρωτάω και εσάς μπας και έχετε καμία ιδέα

• ARCore

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=QO4voM6W-Vw .Έκανα και αυτό , το αποτέλεσμα είναι να εγκαθιστώ το ARCore κανονικά, αλλά να μην λειτουργεί όταν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή που θέλει AR , απλά βλέπω αυτό που δείχνει η κάμερα μου, τίποτα παραπάνω.Με τις μεθόδους στο XDA forum κρασάρει το ARCore και με την μέθοδο του video δεν κρασάρει , αλλά δε λειτουργει κιόλας.

• ARCore

Μήνυμα

Το έχω δει και τα έχω δοκιμάσει αυτά που λεέι στο XDA με miui_HM5PlusGlobal_V10.2.1.0.OEGMIXM_c9cb5eb7bb_8.1.zip και xiaomi-miui-hellas-arΩma-HM5Plus_9.4.25_v10-8.1.zip ROM . Εγκαθιστώ το ARCore μια χαρά αλλά κρασάρει στις AR εφαρμογές

• ARCore

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω μετά , αλλά εκτιμώ ότι θα κρασάρει όπως άλλοι παρόμοιοι τρόποι που δοκίμασα

• ARCore

Μήνυμα

Σε αυτή Redmi Note 5/Plus (vince) | Downloads - Pixel Experience , αλλά τι σχέση έχει αυτό ; Απλά ζητάω στις επιλογές των εφαρμογών που έχετε τους browser για εγκατάσταση , το root explorer κι άλλες εφαρμογές να προστεθεί το ARCore με Camera2API.

• ARCore

Μήνυμα

NasDriver . Απλά θέλω σε μια καινούργια ROM να υπάρχει η επιλογή προεγκατάστασης του ARCore με Camera_2API όπως υπάρχει ήδη για άλλες εφαρμογές και να λειτουργεί χωρίς να κρασάρει ακόμη και σε smartphone που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία Supported Devices | ARCore | Google Developers Όταν το ARCore λειτουργεί μπορείς να προσθέσεις AR Sticker στη Google Camera,να χρησιμοποιείς το playground όπως και να ενεργοποιείς το AR στο Pokemon GO και το Wizards Unite. .

• ARCore

Μήνυμα

Θα ήταν τέλειο αν έβγαινε ένα mod, ή μια επιλογή στις ROM που ανεβαίνουν εδώ, ώστε συκευές που δεν υποστηρίζουν ARCore να μπορούν να το εγκαταστήσουν και να λειτουργεί χωρίς να κρασάρει.

• amavroudis Πάτα ar pokemon go στο Youtube . Κάποια κινητά είναι AR(augmented reality) ready , αλλά σε καποιά κινητά μπορείς να το προσθέσεις υποτύθετε

• geoanto555 amavroudis Τα έκανα όλα format + factory reset + αλλαγή αρχείων από ET4 σε ET2 και πάλι σε ET4 (από έναν Ινδό το είδα αυτό). Όλα καλά τώρα μπορώ να κάνω flash to zip που θέλω, δε μου βγάζει το 0 MB πια. Ακόμη έχω μία απορία , γίνεται να προσθέσεις AR στο Xiaomi 5 plus και να εγκαταστήσεις το ARCore της Google, γιατί από όσα δοκίμασα τίποτα δε λειτουργεί μέχρι στιγμής.

• amavroudis πως τα εκγκαθιστώ αυτά , zip ξέρω μόνο να κάνω flash.Άκυρο το βρήκα.

• amavroudis 3.2.3-1-tools τι είναι αυτό. Εννοείς να βάλω 3.2.3-1 twrp ;

• amavroudis έχω twrp 3.2.3-0 . Κινητό Xiaomi Redmi 5 plus . Την AROMA έχω για ROM

• Έχω το εξής πρόβλημα.Εγκαθιστώ την ROM όλα καλά, το πρόβλημα είναι ότι όταν θέλω να κάνω flash ένα zip με το twrp recovery μου εμφανίζει 0 Mb Internal Storage . Είναι σα να αχρηστεύεται το twrp recovery με αυτή την ROM