Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
εχω πελαγωσει-θολωσει και κουραστει. ολη μερα απο τις 10.00 το πρωι ασχολουμαι και ακρη δεν εχω βγαλει. Θα κανω πατατα αν ξεκινησω κατι τωρα, θα το κανω αυριο. Αλλα και παλι θα μπερδευτω (τη ρομ την περασα απο αναλυτικο οδηγο με εικονες). Μπορω να σε καλεσω σε ενα σταθερο τηλ αυριο να με καθοδηγησεις σωστα? Ξερω οτι ισως σε φερνω σε δυσκολη θεση. Αλλα για να το κανουμε πιο γρηγορα κ να μη σε ταλαιπωρω εδω μεσα.
-
Το χασα παλι. Το οτι δεν ειναι root ειναι καποιο λαθος που εγινε οταν περασα την ελληνικη ρομ? Ειναι ελαττωμα απο την αρχη που μου το εστειλαν? (δεν ξερω κ τι ειναι root) Μπορω να κανω κατι ή ειμαι παλι στο μηδεν? petros93 εχω twrp απο οταν εκανα flash την ελληνικη, μου εχει ξεμεινει το zip αρχειο στην επιφανεια.
-
Με το ταρακουνημα και το χτυπημα στο χερι δεν εγινε κατι (το ειχα διαβασει και εγω). Το calibrate του gyroscope εβγαλε passed ενω αυτο του accelorometer εβγαλε failed (δεν ξερω αν σημαινει κατι). Επισης ειχα διαβασει να ανοιξω την πυξιδα η/και to google maps και να κανω διαφορες κινησεις με τη συσκευη γιατι ισως ειχε "αποπροσανατολισθει", τα εκανα ΚΑΙ αυτα αλλα τιποτα. Ευχαριστω
-
Τι εννοεις παρατεταμενα Ξ? Παντως μεσα απο τις ρυθμισεις της καμερας εκανα επαναφορα προεπιλογων κ δεν εγινε κατι (το ειχα προσπαθησει σε πρωιμο σταδιο πριν απευθυνθω στο φορουμ). Στελνω και ενα screenshot πως δειχνει τις επιλογες της καμερας. Σκεφτομαι να βαλω αγγελια με αμοιβη για οποιον ξερει να το φτιαξει
-
αρχικα να σου πω οτι εκανα κοντα 10 ωρες να περασω αυτη τη ρομ που εβαλα(ασχετος) και τωρα μου λες και αλλη διαδικασια (factory reset). Παθαινω τιλτ τωρα!! με το φτωχο μου το μυαλο παντως σκεφτομαι οτι σου δουλευει κανονικα γιατι δεν ειχες απο πριν τετοιο θεμα. εμενα το τηλεφωνο μου δειχνει οτι οσες ρομ κ να βαλω παλι η καμερα αναποδα θα ειναι.μηπως φταιει μονο η καμερα και ειναι πχ ελαττωματικη κ δεν ειναι θεμα software? Μα μονο σε μενα εχει τυχει αυτο αναμεσα σε τοσους κατοχους xiaomi??
-
Φιλε maddoctor μετα απο γολθοθα και κυκεωνα συναισθηματων (ως παντελως ασχετος) καταφερα να περασω την παραπανω rom. Το αποτελεσμα ομως για το προβλημα του Θεματος ηταν να μη διορθωθει απολυτως τιποτα. Καμια αλλη ιδεα για το πως μπορει να λυθει αυτο?? Να προσθεσω οτι και τα βιντεο τα τραβαει αναποδα (στα οποια δεν μπορω να κανω μετα περιστροφη οπως σε μια φωτο) .Και εννοειται οτι για περιστροφη της οθονης σε οριζοντια θεση σερφαροντας πχ στον browser ουτε λογος! Ενα παιχνιδι βεβαια που κατεβασα …
-
nasdriver αυτη ηταν η λυση με το βελακι προς δεξια. μπηκα κανονικα εκανα αυτα που επρεπε βαση του οδηγου "flash την ελληνικη rom για πρωτη φορα"και τωρα κανει επανεκκινηση (χρονοβορα-λογικο φανταζομαι) ωστε να δω την ελληνικη rom. αναμενω με μεγαλη ανυπομονησια. εβαλα αυτη : xiaomi-miui-hellas-6.0.1_gemini_Stable-V7.5.4.0.zip Πρεπει να ειναι η σωστη?
-
SUPERSOSSSSSSSSS ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟ CMD ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ TWRP TO KINHTO MPHKE STO CUSTOM RECOVERY ME KINEZIKA KAI META APO MERIKA ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑ?????? ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! Η αν μπορω παρακαλω να καλεσω σε καποιο τηλ να με βοηθησετε. Θα τρελαθω τελειως πραγματικα.Πρεπει να ειναι απλο για καποιον που γνωριζει. Ευχαριστω οπως κ να χει κρατωντας πατημενο το power button φευγει απο το λουκετο …
-
Εχω στειλει στην Xiaomi ωστε να παρω την αδεια για ξεκλειδωμα του bootloader. Φανταζομαι αυτο θα διαρκεσει καποιες μερες. Καθως ομως ειδα οτι η διαδικασια για να περασω την ελληνικη rom ειναι δυσκολη για τα δικα μου δεδομενα (φοβαμαι οτι θα γινει πατατα κ θα το κλειδωσω το τηλεφωνο) υπαρχει καποιος φιλος εντος Αττικης που μπορει να το κανει στη συσκευη μου με την αναλογη αμοιβη? Ευχαριστω και παλι, δε θελω να το ρισκαρω μονος μου. Τελικα η xiaomi απαντησε γρηγορα και εχω την αδεια για ξεκλειδωμα…