Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 359.
-
Παράθεση από Gvasilikos: “το θέμα μου είναι ότι φεύγω στις 24 απο Αθήνα για τις γιορτές..ξέρουμε τι γίνεται στην περίπτωση που δεν θα είμαι εδώ ;;;μπορώ να μιλήσω με τα ΕΛΤΑ και να σταλεί άλλου;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια! ! ” αν δεν σου έχει έρθει μέχρι τότε ,πήγαινε στο ταχυδρομείο της περιοχής σου με το trackin number της αποστολής & να συνεννοηθείς ...αν & δεν νομίζω να σε συμφέρει να σου το στείλουν εκεί που θα πας...θα μπλέξεις με τις αργίες !..το καλύτερο θα είναι να σου το φυλάξουν
-
Παράθεση από Gvasilikos: “Καλησπέρα παιδιά!! Συγγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα αλλα πιστεύω είναι σχετικό.. Έκανα την πρώτη μου παραγγελία από εξωτερικό για το Xiaomi redmi note 2 16gb απο minideal και απο τις 27/11 μου γραφει στο singpost Despatched to overseas (Country code: GR). .έχει καθυστερήσει ή ανησυχώ τζάμπα ;;; ” σε καλό δρόμο είσαι !!κατά τα Χριστούγεννα θα το 'χεις στα χέρια σου
-
Καταζητειται!!
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμαγια δες αυτό : aliexpress.com/item/Original-Q….10010108.100009.4.W5LGOf & αυτό : aliexpress.com/item/Sonyxer-Ge…10010108.0.123.W5LGOf&s=p έχουν τα μικρόφωνα εκεί που ψάχνεις
-
Original UMI EMAX MINI
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Την Δευτέρα κάτι ξανα έχουν νομίζω τα κινεζομάγαζα, οπότε μπορεί να βρεις καμμιά προσφορα ” ευχαριστώ για τις πληροφορίες .... καλή συνέχεια
-
Original UMI EMAX MINI
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “CyberMonday ” Tzagaro-Monday
-
Original UMI EMAX MINI
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο πρόβλημα σε κάθε αγορά είναι το οικονομικό !!!...είχα βάλει ταβάνι τα 110 ευρώ & εντελώς τυχαία έπεσα στο UMI.. είπα να το τσεκάρω επειδή μπορεί να φορέσει Miui rom.... Δυστυχώς το Redmi 2 εκτός το ότι με ανεβάζει στα 150-160 ευρώ είναι πιο ογκώδης συσκευή.... κάτι που δεν με βοηθάει καθόλου στην καθημερινή της χρήση ..
-
Original UMI EMAX MINI
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαOriginal UMI EMAX MINI 5.0" FHD MSM8939 Octa Core Cell Phone Android 5.0 Lollipop 2GB RAM 16GB ROM 13MP+8MP FDD LTE 3050mAh Καλησπέρα παιδιά , βρηκα το συγκεκριμένο τηλέφωνο στα 124 ευρώ ... είναι εντάξει η τιμή ;; το έχει πάρει κανείς να μας δώσει τα ''φώτα''του .... αξίζει σαν τηλέφωνο ;; επίσης λέει ότι μπορείς να το ρουτάρεις & να βάλεις MIUI rom... μπορεί να μπει Ελληνική ;;... υπάρχει για το συγκεκριμένο τηλέφωνο;; αναμένω βοήθεια ....ευχαριστώ !
-
μιλάμε γι αυτό το κινητό ;; Meizu M2 Meilan 2 M578M 4G LTE Phone MTK6735 64bit Quad Core 5inch 1280*720 AGC Dragontrail Protective Glass Screen 2GB RAM 16GB 2500mAh Battery Android Smartphone Meizu M2 Meilan 2 4G LTE Phone White Color στα 110 που το 'χει ο κινέζος δεν νομίζετε ότι αξίζει τα λεφτά του ;;
-
Cubot s200
mankap - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “το μόνο προβληματάκι που έχω είναι στις επαφές μου ...που δεν αναγνωρίζει ελληνικο αλφαβητάριο ,μου έχει μόνο αγγλικό ,& έτσι δεν μπορώ να πατήσω το αντίστοιχο γράμμα για να βρω γρήγορα την επαφή.Καμιά ιδέα πως θα το διορθόσω;; Να τονίσω ,ότι το τηλέφωνο είχε ήδη εγκατεστημένο play store & gmail + multi lanquage...” Καμιά ιδέα ,πως θα μετατρέψω το αλφαβητάριο των επαφών από Αγγλικό σε Ελληνικό ;;;
-
Cubot s200
mankap - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕν αναμονή της επαναφοράς ''εν ζωή '' toy fake mi2s στα εργαστήρια του FORUM ,παρέλαβα το cubot s200 για τον γιο μου .! ...για τα 86 ευρώ που έδωσα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. το μόνο προβληματάκι που έχω είναι στις επαφές μου ...που δεν αναγνωρίζει ελληνικο αλφαβητάριο ,μου έχει μόνο αγγλικό ,& έτσι δεν μπορώ να πατήσω το αντίστοιχο γράμμα για να βρω γρήγορα την επαφή.Καμιά ιδέα πως θα το διορθόσω;; Να τονίσω ,ότι το τηλέφωνο είχε ήδη εγκατεστημένο play store & gmail + multi lanquage... Και η…
-
Καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από SATOYRIOS: “ok αλλα ψαχνω να την βρω και δεω τη βρισκω.για mi2s” έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει stable για mi2s , αλλά καλύτερα περίμενε να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος από εμένα ! επίσης κάνε τις ερωτήσεις εδώ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929 γιατί εδώ είμαστε of topic ( εκτός θέματος)
-
Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ο/H savvas2310 έγραψε: Από χέρι μέσω σελίδας αγγελιών. Μπινιά....μεγάλη μπινιά!” ρε τη φουστιά σου παίξε ο τύπος ....
-
xiaomi Mi2s case....
mankap - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαφυσιολογικά μόνο σε κάτι τέτοιο ίσως σε βολέψει... στυλ δερμάτινο πορτοφόλι ... οι σιλικονένιες δεν εφαρμόζουν ... & δεν θα βρεις κιόλας . Vintage Genuine Leather Case For Xiaomi M2 Mi2 2S M2S Mi2S Wallet Style Phone Bag With Stand 2 Card Holders 1 Bill Site-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
Μεταφορά σε νέο Server
Μήνυμα -
miui - Hellas
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμια καλημέρα είπα να πω!!!! Καλημερίζω όλα τα παιδιά του φόρουμ !!..
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμαand the winner is......
-
tempered glass
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “ κάτι λάθος έκαναν πάλι” τη διαδικασία την ξέρεις ....να σου στείλουν άλλο πες τους....μην τους τη χαρίσεις