Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 359.
-
tempered glass
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπαράξενο....προσπάθησες να το βάλεις και δεν μένει σταθερό με τίποτα; ...
-
tempered glass
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμααυτό λέω δεν είχε τίποτα. ούτε καν ζελατινα[/quote] για βγάλε το μια φώτο να δούμε , τι σου στείλαν οι τύποι
-
tempered glass
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “ nop δεν έπιασε” ρε συντοπίτη ζελατίνα;; είχε, την έβγαλες;;!
-
στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος από τα υπέρογκα ταμειακά διαθέσιμα των 178 δισ. είναι τοποθετημένα σε φορολογικούς παραδείσους. no comment doc
-
Παράθεση: “Λάθος τρόπος σκέψης !! Νταξ, μην τα ισοπεδώσουμε όλα..” εν μέρει 'αφεντικό ' έχεις δίκιο , αλλά όταν πληρώνεις για μία υπηρεσία (κουριερ) πρέπει να την απολαμβάνεις κιόλας ! ας τα βρει η κουριερ με τον συνεργάτη της. Στη δικιά μου περίπτωση (71 μέρες παράδωση ) ο πωλητής από μόνος του την 33 μέρα,μου έστειλε email ζητώντας συγνώμη και μου γύρισε τα λεφτά . Εχθές που τον ενημέρωσα ότι ήρθε η παραγγελία αρνήθηκε ευγενικά να πάρει τα λεφτα του . 100% επαγγελματίας!!! (έβαλα μια παραγγελί…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμαjesus christ! απο που;[/quote] από Κίνα , αλλά μάλλον μπερδεύτηκαν & τα έστειλαν μάλλον Τιάν-γκονγκ 1,
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμα2015-01-27 14:05, ΧΑΝΙΑ ΚΔ(Σ), Item delivered Delivered ( 71 Days ) rocketlauncher για όσους παραπονιούνται ότι αργεί η παραγγελία τους rofl ρεκόρ , έκανα !!!
-
Παράθεση από Bodai: “ Δεν είναι τόσο απλό φίλε @ronin13. Πρέπει να διαβάσεις όλο το thread στο φόρουμ όπου έγινε όλη η φασαρία. Για μένα έγιναν λάθη και απο την πλευρά των αγοραστών και σίγουρα και απο την πλευρά του e-shop.” παίζονται πολλά μυστήρια παιχνίδια με τις 'δήθεν προσφορές ' στα διάφορα eshop , (τσάμπα διαφήμιση ,πέφτουμε όλοι με τα μούτρα ,γραφόμαστε στα site --->> άρα παίρνουν προσωπικά δεδομένα + χρήματα τα οποία διαχειρίζονται από 4-7 εργάσιμες ....και κάποιοι που δεν είναι γνώστε…
-
Παράθεση από Bodai: “Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για μαγαζί (χωρίς δώρα κλπ η παραγγελία) αλλά τουλάχιστον πήρα αυθεντική συσκευή” τώρα το ανακαλύπτω & εγώ !!. μου την χαλάει ότι δεν έχει Live chat , άσε που χρεώνει τα μεταφορικά !!!, έχω καλομάθει με free shipin . & βέβαια ποτέ δεν χρησιμοποιούμε ems (3 mouses πήρα & τα είχανε εγκλωβισμένα στο τελωνείο 38 μέρες !)
-
καλησπέρα παιδιά, ξέρουμε κάτι για το www.vifocal.com , το οποίο είναι & μέλος του φόρουμ ,απ'ότι έχω δει !! Πάντως το scamadviser.com/check-website/www.vifocal.com = Low Trust Rating. This Site May Not Be Safe to Use. Site is United States based , But The Real Location Is Being Hidden έχει κάποιος εμπειρίες από αυτό το μαγαζί . Και κάτι άλλο, η Γιορτή της Ανοιξης, στην Κίνα πότε αρχίζει
-
Παράθεση από Bodai: “INEW V7 αν πάς για τον συνδυασμό RAM/ROM.” άρα καταλήγουμε στο λεπτό '' V 7 " to x9 γούσταρα ,αλλα το κράζουν όλοι ,γιατί αντιγράφει το iphone 6 . gia to V7 πρέπει ν ψαχτώ λίγο γιατί κάποια reviews αμφισβητούσαν την κάμερα & την RAM . όποιος γνωρίζει ασ μας πει την γνώμη του , & για άλλα μοντελα βέβαια. ευχαριστω Χρήστο για τις πληροφορίες
-
Παράθεση από Bodai: “@mankap πιστεύω ότι κανονικά έπρεπε να μας πεί τι θέλεις” έχεις δίκιο Χρήστο....πολλές κλήσεις (3ωρο/ημέρα)-μηνυματα λόγω δουλειάς, καλή ακουστική....& λίγο σερφάρισμα στο net καμιά ωρίτσα άντε 2 κάποιες μέρες...3-4 εφαρμογές μέσα(αθλητια-ειδησεις) .. fb, twiter etc. τα σιχαίνομαι..και μέχρι 5 ίντσες..αυτά !!!
-
Καλησπέρα στην παρέα .μετά το 'ατύχημα ' που είχα με την αγορά του FAKE mi2 dash dash , χρειάζομαι καινούργιο 'εργαλείο' ...έχει να προτείνει κανείς ,κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο και αν μπαίνει & η MIUI μέσα ακόμα καλύτερα . Εχω ξεχωρήσει αυτά τα μοντέλα , αλλά η γνώση μου δεν είναι αρκετή ,για να καταλάβω πιο έχει καλύτερο value for money ZTE V5 V9180 Smartphone 5.0 Screen MSM8926 Quad Core 2GB RAM WCDMA GPS Cubot X9 Smartphone 5.0 inch Screen Octa Core Android 4.4 OS 2G RAM Metal Body INEW V7 S…
-
Παράθεση: “Hands-Ears-On-Review-των-Xiaomi-Pistons-V2-1/?postID=36916#post36916']Electro, Progressive House, Dubstep, Deep House, Pop, Rock,” Αψογος,ο φίλος μπράβο!! hail Αν μας έβαζες και καμιά μουσικούλα να ακούσουμε , θα ήταν τέλεια !! ρίχνω ιδέα στους διαχειριστές , ν'ακούμε μουσική όσο είμαστε μέσα στο φόρουμ