Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 359.
-
φωτογραφία από Xiaomi mi 2 ή m2s
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Καλησπέρα παίδες ,μπορεί κάποιος κάτοχος κινητού mi2 ή mi2s να τραβήξει μια φωτογραφία ζουμαρισμένη στο πλαίσιο(κυκλωμένο με ασπρο) της καρτας sim σε όσο καλύτερη ανάλυση γίνετε ..ευχαριστώ” κανείςςςςς !!!
-
Παράθεση από tora33: “και αν δεν είναι γνήσια , μου τα στέλνεται για να τα κάνω γνήσια” We do not recognize the IMEI number you entered. Please try again or contact Customer Care at 1-877-453-1304. το πρώτο έφυγε !!...πήρα & στην εξυπηρέτηση πελατών 1-877-453-1304. & μου επιβέβαίωσαν ότι ο Γιώργης τα φτιάχνει ΟΛΑ
-
Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “βρήκα μια custom rom 4.4.3 , τρέλα , αλλά miui προς το παρών όχι” οκ...κατάλαβα , μάλλον πάμε για αλλαγη κινητου ...πίσω στη samsung με βλέπω
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “βρες την rom για το κινητό σου και με fast boot θα την περάσεις , ίσως κάποιος να έβγαλε κάποια πρόσφατη” τι εννοείς ? δε κατάλαβα ..εγώ κατέβασα αυτήν : xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_GTV-4.12.5.zip
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “στο downloaded_rom , στην εσωτερική του κινητού και στην καρτούλα δεν ξέρω τι βλέπεις στο recovery΄ wipe data/factory reset (θα χάσεις ρυθμίσεις και εφαρμογές , μετά κάνεις τις ρυθμίσεις και επαναφορά τις εφαρμογές σου) wipe cache , δεν χάνεις τίποτα advanced και επιλέγουμε το wipe dalvik cache ) , δεν χάνεις τίποτα” Μουλαρωσε πάλι το Fake ,...αλλά μουλάρωσα & εγώ τώρα Γιώργη !! έκανα τα wipes & αφού τα έκανα & δε παίζει το play store είπα να προσπαθησω να βάλω την ρομ...τη…
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω πιο καθαρή, πες μου αν σε βοηθούν αυτέ” μπορείς να τη τραβήξεις απο πάνω απο τη sim (οχι πλαγιαστη) ετσι κοντινά όπως έβγαλες αυτές ..& κάτι άλλο για να μη σε ταλαιπωρώ...μπορείς να μου πεις πόσα κυκλώματα βλέπεις στην άκρη της( εκει που δείχνουν τα βελάκια) ....thnxs
-
Βρήκα την εφαρμογη google contacts μέσω google settings από το Mi market, & μου εμφανίσθηκαν επιτέλους οι επαφές στο gmail.....σιγά όμως μη μα αφήσει να χαρώ το σιχαμένο!!! chainsaw ,μόλις συγχρόνισαν οι επαφές ,σταμάτησε να λειτουργεί το play store !! a\απεγκατάσταση-εγκατάσταση ούτε το απασχόλησε (play store has stop/report miui ) έκανα wipe data/factory reset ... στα μύδια του !!! ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ , dash καμιά ιδέα κανείς !
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “Καλημέρα, ελπίζω να σε βοηθήσει η φωτογραφία.” Καλημέρα φίλε μου ,ευχαριστω για τη φωτο.....αν μπορεις να την ξανατραβήξεις απο πιο κοντά (όπως στη φώτο που επισυνάπτω) ,γιατί θέλω να εστιασω εκει που εχω κυκλωσει
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “ Δες αυτό...” Καλησπέρα φίλε , δεν μου κάνει...πιο αριστερά όπως έχω σημειώση στη φώτο , έχει 4 κυκλωματα ..2 συνεχόμενα κενό 1 κυκλvμα. κενό 1 κυκλωμα΄. θέλουμε να δούμε εάν είναι έτσι σε όλα τα mi2 ....
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “έκανε κάποιες κολλήσεις στο κινητό εκεί που μπαίνει η sim ..& μου είπε ότι αν βρεί κάποιες πληροφορίες θα προσπαθήσει να βραχυκυκλώσει ή να κάνει γέφυρα( δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο) σε 3 ή 4 κυκλώματα που υπάρχουν μετά τα χρυσαφί σιδεράκια που ακουμπάνε οι επαφές της sim” Παράθεση από mankap: “Καλησπέρα παίδες ,μπορεί κάποιος κάτοχος κινητού mi2 ή mi2s να τραβήξει μια φωτογραφία ζουμαρισμένη στο πλαίσιο(κυκλωμένο με ασπρο) της καρτας sim σε όσο καλύτερη ανάλυση γίνετε ..ευχ…
-
φωτογραφία από Xiaomi mi 2 ή m2s
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα παίδες ,μπορεί κάποιος κάτοχος κινητού mi2 ή mi2s να τραβήξει μια φωτογραφία ζουμαρισμένη στο πλαίσιο(κυκλωμένο με ασπρο) της καρτας sim σε όσο καλύτερη ανάλυση γίνετε ..ευχαριστώ s1344.photobucket.com/user/kapman1/sim mi2/story
-
Wrong items
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “I have sent a mail through website also and still not response. not good publicity for you @To2c” στο Ντάκο !!!...όλους , τα λεφτά μας θέλουν μόνο
-
Παράθεση από mankap: “Παράθεση από mankap: “Ο/H tora33 έγραψε: αν πας στο gmail.com βλέπεις τις επαφές σου ? , στο κινητό μπορεί να κάνει συγχρονισμό ?” Σήμερα παρέλαβα τα τάμπλετς ...μπήκα στο gmail πέρασα το λογαριασμό μου & όλα πρίμα ....γιατί στο κινητό δεν μου εμφανίζεται έτσι ;;;! http://s1344.photobucket.com/user/kapman1/embed/gmail/story” στο τάμπλετ εμφανίζεται έτσι το σωστό λίνκ IMG_20150110_023042_zpsbbcca5ab.jpg Photo by kapman1 | Photobucket και στο κινητό έτσι Screenshot_2015-01-09…