Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 359.
-
Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Μάνο , δώσε πληροφορίες για τις κολλήσεις στις επαφές της sim” Παράθεση από Bodai: “Έκανε γέφυρα? Σε ποια επαφή με ποιά? Καμιά φωτό απο την "hacked" sim??” έκανε κάποιες κολλήσεις στο κινητό εκεί που μπαίνει η sim ..& μου είπε ότι αν βρεί κάποιες πληροφορίες θα προσπαθήσει να βραχυκυκλώσει ή να κάνει γέφυρα( δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο) σε 3 ή 4 κυκλώματα που υπάρχουν μετά τα χρυσαφί σιδεράκια που ακουμπάνε οι επαφές της sim.Φώτο δυστυχως δεν υπάρχουν,του άφησα το κινητό καν…
-
Παράθεση από mankap: “Ο/H tora33 έγραψε: αν πας στο gmail.com βλέπεις τις επαφές σου ? , στο κινητό μπορεί να κάνει συγχρονισμό ?” Σήμερα παρέλαβα τα τάμπλετς ...μπήκα στο gmail πέρασα το λογαριασμό μου & όλα πρίμα ....γιατί στο κινητό δεν μου εμφανίζεται έτσι ;;;! http://s1344.photobucket.com/user/kapman1/embed/gmail/story
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “ @mankap , αν πατήσεις το root” Καλησπέρα Γιώργη, (Μάνος εγώ) όχι δεν το πάτησα !!απλά επειδή το ανακάλυψα αυτό κατά λάθος όπως διάβασες έβαλα τη φώτο μήπως & σας βοηθήσει μπας και μπορέσουμε να περάσουμε καμία ROM στο 'χιμπατζή 'μου .... εν τω μεταξύ σήμερα το έδωσα σ'ένα φίλο ηλεκτρονικό & έκανε κάτι κολλήσεις στις επαφές της sim & έχω Full σήμα ακόμα & στο σπίτι μου που είχα πρόβλημα & με το samsung!
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Ο/H tora33 έγραψε: μέχρι να πάρεις απάντηση....” Παράθεση από mankap: “Ο/H dnomikos έγραψε: Καλύτερα να σταματήσεις τις προσπάθειες” έβαλα το κινητο να φορτίσει στο pc & είχα ξεχάσει να κλείσω το MtkDroidTools v2.5.3 (@torra33 δεν αναγνώρισε το ταμπλετ) και το αναγνώρισε ! σημαίνει κάτι η σημείωση?? mi2 is found/via root button is possible to get root shell ή απλά εγώ καρβέλια ονειρεύομαι hmm i1344.photobucket.com/albums/p…09_015844_zpsa4712993.jpg
-
Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools
ΜήνυμαΠαράθεση από Zioa: “Το αποσυμπιέζουμε σε ένα φάκελο και τρέχουμε το ΜΤΚdroidTools.exe Στον παραπάνω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κινητού σας και να τα συγκρίνεται με τα πραγματικά.( Συνήθως ο επεξεργαστής και στο FAKE είναι κατώτερος και η οθόνη έχει μικρότερη ανάλυση )” Μπορούμε να τσεκάρουμε & τα τάμπλετ με mtk με αυτον τον οδηγό ;;
-
Παράθεση από tora33: “αν πας στο gmail.com βλέπεις τις επαφές σου ? , στο κινητό μπορεί να κάνει συγχρονισμό ?” Οχι...ούτε στην εφαρμογή αλλά ούτε & όταν μπαίνω με τον uc browser .Στο desktop τις βλέπω κανονικά. Κάποιες φορές κάνει συγχρονισμο & κάποιες όχι .Στη φώτο τον έκανα χειροκινητα,επίσης σπάνια μου στέλνει ειδοποιήσεις όταν έχω μήνυμα. Στο samsung που είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα με το gmail. και κάτι ακόμα,στο σπάνια συγχρονίζει με τη μία!,πρέπει να προσπαθήσω 4-5 φορές τουλάχιστον Scr…
-
Παράθεση από tora33: “αν μπεις στους λογαριασμούς , να υποθέσω ότι βλέπεις τον google λογαριασμό να τον αφαιρέσεις και να τον δημιουργήσεις πάλι , ίσως βοηθήσει” δυστυχώς μια από τα ίδια ....δεν συγχρονίζονται οι επαφές ....μήπως φταίει ότι το κινητό εκτός ,από το ότι είναι μαιμού (για να μην ξεχνιόμαστε! dead ) ,υποστηρίζει Αγγλική μόνο γλώσσα & γώ του έχω περάσει τις επαφές(χειροκινητα) στα Ελληνικά μέσω του πληκτρολογίου. Κράξτε με αν είπα μπαρούφα rocketlauncher
-
Απορία σχετικα με το recovery
mankap - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “το δικό μου πρόβλημα δεν είναι προσωπικό , να πάρω πίσω τα λεφτά μου , αυτό είναι σίγουρο , πρέπει οι απατεώνες να εξαφανίζονται έχει μεγάλη βιοτεχνία , απασχολεί πολλά άτομα , και τα πουλάει σε διάφορα "μαγαζιά"” Συμφωνώ & επαυξάνω , ενημέρωσε μας αν μπορείς σε ποιον θ'απευθυνθείς ,γιατί εγώ προσωπικά στον ali express δεν έχω βρει άκρη που μπορείς να κάνεις καταγγελία.
-
mankap - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “αρκεί να βρω το unroot , για να του το στείλω πίσω” άνοιξε dispute γράψε ότι δεν το γυριζεις πίσω ....και θα δεις ότι θα πάρεις full refund ....(Ρίχτου και μερικά γαλλικά $#^%#@# ...ξέρεις ) Θυμάσαι που έγραψα για τα headphones οτι το ένα ήρθε σπασμένο ..? άνοιξα dispute & μου έδωσε full refund & για τα 2 χωρίς να του τα επιστρέψω !μου ζήτησε μάλιστα & 2 φορές συγνώμη για την ταλαιπωρια που τράβηξα !!
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από JeLaKos: “εναν στο δημοσιο να κανει σωστα την δουλεια του δεν εχω δει..” Και ο Κινέζος απορεί!!..ορίστε το μήνυμα που μου έστειλε εχθές το βράδυ 2015-01-07 01:23:42 Hi, my dear friend, We have tracked this parcel and found that the parcels have left China in 12th, December for Greece, but there are no updated information in Greece Post. Have you received the parcel? If not, can you ask your POST and why they didn't dispatched your parcel. We only can sure the parcels have left China…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “σωστά τα λέει , (βαριόταν να το γράψουν)” ότι έχω παραλάβει εώς τώρα πάντα έτσι το βλέπω !!! 2015-01-05 10:38 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ, Item in conta ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 2015-01-03 20:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2015-01-02 05:58 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2014-12-20 15:25 ΕΣΘΟΝΙΑ προφανώς τα δικά σας που πηγαίνουν οδικώς προς Σαλονίκη πάνε κέν.διαλ.Αττικης αυτά που κατεβαίνουν Κρήτη τι δουλειά έχουν να φύγουν από αερο…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμα2015-01-02 12:46 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ 2015-01-05 14:51 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2015-01-05 20:42 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ περιμένω δέμα από Κίνα μέσω POSTNL( δεν έχω εμπειρία ) ,με china post μετά το κλείσιμο στα συστημένα του αεροδρομίου πήγαινε Ηράκλειο(προφανώς δεν έφευγε από αεροδρόμιο & το φόρτωναν στην επόμενη πτήση) & την επομένη ερχόταν Χανιά... τι δουλειά έχει να το πάνε στο κέντρο διαλογής Αττικής ;;;…
-
Παράθεση από tora33: “αν μπεις στους λογαριασμούς , να υποθέσω ότι βλέπεις τον google λογαριασμό να τον αφαιρέσεις και να τον δημιουργήσεις πάλι , ίσως βοηθήσει” τον αφαιρεσα ....και παω παλι sto google για τη δημιουργια..Ερώτηση τα 2 φάκελλα που χω μαρκαρει με κοκκινο τι είναι?...αμα πατήσω πανω & αυτα μου λενε να δημιουργήσω νέο λογαριασμο.. Screenshot_2015-01-06-03-49-56_zps86cf6e3c.png Photo by kapman1 | Photobucket
-
Παράθεση από tora33: “Εάν αποθηκεύσεις μια επαφή στο gmail , με συγχρονισμό θα ανέβει στο gmail (το ελέγχεις απο το site του gmail στο κομπιούτερ σου, Ελεγξέτο Αν την αποθηκεύσεις στο τηλέφωνο , με συγχρονισμό δεν θα ανέβει στο gmail” επειδή & γω δν μπορώ ν'αποθηκεύσω καινούργια επαφή στο mi2 και να φανεί στο gmail...τι κάνω λάθος?...εμένα δεν μου βγάζει να επιλέξω σε ποιό λογαριασμό, με πάει κατευθείαν στο xiaomi account
-
mankap - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Δεν έχει πρόβλημα , απλα θα χάσω τα μεταφορικά Αυτό δεν σημαίνει κάτι , θα συνεχίζει να το πουλάει” οι πωλητές από ali ,σπάνια ζητάνε να τους το γυρίσεις πίσω!!...μάλλον θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα = για να συνεχίσουν να πουλάνε . νομίζω ότι υπάρχει ένα σάιτ της Lenovo που γράφεσαι, βεβαιώνεται εκεί η γνησιότητα του προιόντος (ισχύει 100% για laptops) και από εκεί παίρνεις όλα τα updates
-
mankap - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “υπάρχει κάτι π.χ. με το imei να βρίσκει αν είναι original , η κάτι άλλο cpu-z και amtutu , δείχνουν ότι η κάμερα δεν είναι 13 αλλά 5 mp” Καλησπέρα Γιώργο @torra33 ,μίλησες με τον πωλητή να δεις την αντίδρασή του ....open dispute & κει θα καταλάβεις εάν είναι fake .....εχθές διάβασα τα reviews & μόνο.... 7-8 γατόνια γράφανε ότι το τηλέφωνο. δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που γράφει......(Κάμερα & μπαταρία).......όλα τα άλλα πρόβατα .......thnxs & excellent rocketlauncher
-
Πρόβλημα με αποστολή!
mankap - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από akis8607: “δυστηχως τα εχασα τα λεφτα και το κινητο.... δεν πειραζει οταν καποια στιγμη ξαναμαζεψω τα χρηματα θα σας εμπιστευτω να μου προτεινετε συσκευη.... χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον” Διορθώστε με εάν κάνω λάθος....Ακη δν γίνετε να χάσεις τόσο εύκολα τα λεφτά σου ...μάλλον δεν ξέρεις τη διαδικασία για να διεκδικήσεις το δίκιο σου ..Συνήθως από ali δίνουν 40-60 μέρες για να παραλάβεις την παραγγελία & εαν δεν γίνει αυτό για κάποιο λόγο κάνεις open dispute & 99,99% δικαιώνεσα…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
Μήνυμααυτό με POSTNL 2015-01-05 14:51ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2015-01-02 12:46Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2014-12-31 10:40ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange αυτό με CHINA POST 2015-01-05 10:38ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ, Item in conta ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 2015-01-03 20:35Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2015-01-02 05:58ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange Συνήθως μετά από ΚΔ αεροδρομίου(συστημενα) ερχότα…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Πηρα το lenovo , Ειμαι σε μια καφετερια , για να απολαυσω το fake κινητο μου----->> καιρο το λεγες ...την είχες μυριστεί τη δουλειά! Δεν μου εφτανε το ενα, ηθελα δυο ----.. κλασσικη περίπτωση !!..την έχω πατήσει δεκάδες φορές Στάλθηκε από το Lenovo μου ---->> Στάλθηκε από την μα'ι'μού μου !” Σήμερα πήρα & γω τα headphones το ένα σπασμένο .....μου τις έβρεξε ο γιόκας μου