Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 359.

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “cpu-z , δεν είδε ονομασία lenovo ,” Κατάλαβα ...πάλι μπλεξίματα ...ενημέρωσε με όταν παραλάβεις τα 2 που περιμένεις .. Ευχαριστώ & πάλι

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αυτό πιστεύω ότι είναι υπολογισμός του Yanwen και δεν είναι αληθινό. Αν θυμάμαι καλά σε δική μου περίπτωση απο τα ΕΛΤΑ παρέλαβα, κανονικά.” κατάλαβα ...υπομονή & όνειρα

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “αυτό αλλά μακριά ίσως είναι fake , μόλις το πάρω θα ξέρω .......δεν γίνετε να είναι original , .” χαχαχα 3G Ram/5mp-13mp camera/16G rom 150$ !! σε προβληματίζει όντως Αναμένω ενημέρωση όταν το πάρεις ...φαίνεται SUPER !!..το θέλω

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “τα δικά μου , είναι δύο Lenovo , θα βάλω Miui rom” εκτός θέματος αλλά επειδή ψάχνω κντ.. αυτό το τηλ. περιμένεις @tora33 ;; :Original S860 t Lenovo MTK6595 Octa Core 4G Cell Phones 13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Συγνώμη και πάλι

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Εδω σου αναφέρει ότι ο σάκος μπήκε στην πτήση 721 της Lufthansa που πάει Πεκίνο - Φραγκούρτη 21/12. Αρα Γερμανία στις 22/12 και πάει λέγοντας..” 22.12.2014 00:00 Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen\'s Track End) 22/12 έφτασε Ελλάδα με την επισήμανση TRACK END. Από τότε δεν μπορώ να βρω καμία πληροφόρηση .Βάζω το trackin στα elta-courier & μου βγάζει ότι είναι λάθος ο αριθμός!...ποια υπηρεσία ταχυδρομείου το παραλαμβάνει;;...γνωρίζεις τίποτα επ'αυτού..;;

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “έχω παρατηρήσει , όταν αναφέρουμε στο φόρουμ μας ότι δεν ήλθε το π.χ. κινητό , γρήγορα έρχεται , συμβαίνει και σε μένα , είναι από την θετική ενέργεια των μελών μας !!!! αυτό είναι , όλα τα μέλη της Κοινότητάς μας , είμαστε καλά παιδιά” χαχαχαχα.......καλό!! Για να βάλουμε λιγη ακόμη από την θετική ενέργεια των μελών μας,μήπως & ξεκολλήση αυτό εδώ: [2014-12-21 00:00]Greece Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track...The End4Days Destination Country-Greece2014-12-21 00:00Gree…

• Παράθεση από Fearbit: “Αυτό είναι το λινκ..” This listing was ended by the seller because the item is no longer available. τον μπλοκαρε το ebay....μπηκα σ ενα αλλο link του ebay και επιβαρυνεται ο αγοραστης τα εξοδα επιστροφης. Return policy After receiving the item, contact seller within...Refund will be given as Return shipping 14 days Money back ----->>Buyer pays return shipping Εσυ παντως να επιμεινεις στο οτι επεσες θυμα απατης και δεν πρεπει να πληρωσεις τιποτα . Εξοπλισου με υπομονη & δεν…

• Παράθεση από Fearbit: “Μου απάντησε το eBay και λέει ότι ο seller δέχεται την επιστροφή του κινητού και των χρημάτων μου αρκεί να στείλω το κινητό πίσω μέχρι της 9/1/15..;;άρα του το στέλνω;;τα λεφτά που πλήρωσα στο τελωνείο από δικό του λάθος (γιατί το έστειλε με κουριερ) και μου είπε (πριν υπάρξει θέμα πλαστούς) ότι θα μου τα δώσει,θα τα πάρω; ....θα πρέπει να μου δώσει και τα έξοδα αποστολής έτσι;;;” στειλε το link(του κινητου) ...για να δουμε τι λεει σε περιπτωσεις επιστροφης του κινητου οτα…

• Παράθεση από Fearbit: “Καλή χρονιά σε όλους σας..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας..αν δεν έβρισκα και σας τι θα γινόμουν..έχω επικοινωνήσει με τον seller αλλά συνήθως μου απαντάει 3π.μ.ωρα Ελλάδος..για να δω.. Σας ευχαριστώ και πάλι..” Παράθεση από Fearbit: “Καλή χρονιά σε όλους σας..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας..αν δεν έβρισκα και σας τι θα γινόμουν..έχω επικοινωνήσει με τον seller αλλά συνήθως μου απαντάει 3π.μ.ωρα Ελλάδος..για να δω.. Σας ευχαριστώ και πάλι..” Μην ανοιξεις καθολου…

• Ευχές

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Να στε όλοι καλά μάγκες !! beer

• ΕΛΤΑ Track & Trace

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

αντε να χωθω και εγω εδω μεσα !!!..εχω την αισθηση οτι γινετε ενας μικρος χαμος στο Ελ.Βενιζελος.εχω μιλησει 3 φορες με τα ΕΛΤΑ & στο τελος καταληξε ο υπαλληλος να μου πει οτι λεει ο @tora33..ανοιγονται στην τυχη 2014-12-10 14:51ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 2014-12-30 12:41Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) σε 20 μερες ηρθαν τα 'Headphones' για τα παιδια μου 2014-11-20 !!!! 01:12ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ακομα on transit 1 ζευγ.παπουτσια kayano 20 ----> εφαγε dispute ο…

• Ταχεία κλήση στο Mi3w

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “χαχα συνήθισε τα Ελληνικά ήθη και Έθιμα , αν έπαιρνε και την Ελληνική rom , θα του δίναμε και την Ελληνική υπηκοότητα ” αυτό το παλεύει ο Ροδίτης φίλος μας @dnomikos !

• Ταχεία κλήση στο Mi3w

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “νόμισα ότι απάντησα στον @kimon -----> στο Κίμωνα απάντησες αλλά εγώ την εκλεψα!!! δε πιστεύω να πειράζει!! ε και το δικό σου πήρε κάτι από Ελληνική rom , τόσες προσπάθειες κάναμε” ---> Το ξέρω !!!..για να καταλάβεις καθε πρωι χορεύει συρτακι για να με ξυπνησει !!!

• Ταχεία κλήση στο Mi3w

mankap - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “αυτό σου κάνει ? επαφές=>πατάς παρατεταμένα μια επαφή (που θέλεις να πάει σε μια οθόνη στο κινητό σου)=>τοποθετήστε στην Αρχική οθόνη” είσαι 'ΑΕΤΟΣ' λέμε tora33 ... μόλις το κάνα και στο δικό μου το ιμμιτασιον ΜΙ2 και πέτυχε !! Χρόνια καλά σε όλους μας ! beer

• Παράθεση από Bodai: “μήπως θα μπορούσαμε και εμείς να κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα δια της πλαγίου??” Εγώ παντως προσπαθησα ,<με πλάγιο τρόπο> αλλά εφαγα πόρτα !.. είπα σ'ένα Κινέζο που έχει μαγαζί με ρούχα παπούτσια και ότι αλλο μπορείς να φανταστείς να μου φέρει μία μέσω των εμορευμάτων του και να του έδινα 80ευρώ αλλά δεν δέχτηκε !!!. θα ξαναπροσπαθήσω σε κανά μηνα που θα πανε κάποιοι φίλοι στη Κίνα σε μια έκθεση κρητικών προιοντων ,μηπως και ..... Πάντως μια καλή ιδέα θα ήταν να καναμε κατι …

• Δοκιμαστό Poll

mankap - - Test Corner

Μήνυμα

+1 με το δεξι μπηκα !

• Παράθεση από maddoctor: “Στο αγγλικό miui γράφει ότι από τον άλλο μήνα θα πουλιέται στην Ινδία η Mi-TV2 για περίπου 40000Rs (632$). Για να δούμε εάν θα έρθει ποτέ προς τα εδώ!? XIAOMI MI TV-2 Indian's expectation on price group - India - Xiaomi MIUI Official Forum” Επισημα δεν θα εθει ποτε εδω ,οπως και κανενα προιον της Xiaomi...δεν τους ενδιαφερει η Ελλαδα ,γιατι ειμαστε μικρη χωρα και μη ανδυομενη αγορα ..το ενδιαφερον τους στρεφεται σε αναδυομενες αγορες και με μεγαλο πληθυσμο .βλεπε Ρωσια ,…

• και αυτο ..... 1304# 07:07, Dec-18-2014 | 27 नंबर पर देश का नाम गलत है! संयुक्त राष्ट्र, यूरोपीय संघ, Νοrth Αtlantic Τreaty Οrganizatiοn, नाटो, सामान्य नामों के अनुसार कृपया आप के रूप में सही, FYROM है।आतिथ्य के लिए धन्यवाद

• μολις ποσταρα αυτο στα μηνυματα τους οποιος γουσταρει ας το παρει απο δω & να το ποσταρει 1299# 06:50, Dec-18-2014 | The name of the country at number 27 is incorrect! According to the United Nations, European Union, Νοrth Αtlantic Τreaty Οrganizatiοn, NATO... the normal names is FYROM ,please you as correct.Thank you for the hospitality