Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 359.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτή είναι η τακτική του χαμένου από χέρι !!!! Αν ήταν έτσι τότε να αποχωρήσουμε από όλα και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν Πάρτυ. Κέρδισα εγώ προσωπικά - η χώρα μου και η κοινότητά μας 2 μάχες που έδωσα, με τα μέσα που διαθέτω, με όπλο την απλή λογική και τα επιχειρήματα” εννοω αδερφε μου απο τον διαγωνισμο....οχι απο τη μαχη .!!!!. σ ολα τα υπολοιπα περι πολιτικων συμφωνουμε απολυτα .
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αναφορικά με το όνομα Macedonia που έχει αναρτηθεί για την κοινότητα της Fyrom !!! Attachment (ID: 2548) Έχουμε προβεί ήδη σε ενέργειες όπως είχαμε κάνει και στο παρελθόν σε δύο περιπτώσεις με επιτυχία. Είχε αναρτηθεί το ίδιο όνομα στο xiaomi.eu και τελικά άλλαξε σε Macedonia (Fyrom) => MULTI - 4.12.12 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Attachment (ID: 2550) To ίδιο είχε γίνει και με το Crowin για το translation της MIUI, και μετά από αίτησή μας το άλλ…
-
δεν μπορω να ψηφισω παρολο που συνδεθηκα !!!..Καλυτερα βεβαια!! ! διαβασε τη σκεψη μου και τα μπινελικια που τους εριξα βλεποντας αυτο:Νο 27 (δεν θελω καν να το γραψω)
-
Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Καλύτερα να σταματήσεις τις προσπάθειες. Από μιά γρήγορη ματιά που έριξα στο backup που μου έστειλες, υπάρχουν διαφορές στο hardware με την ROM που φοράς. Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα σου δουλεύουν μερικά σημαντικά πράγματα όπως το WiFi, στην χειρότερη, θα το αχρηστεύσεις. Άστο μέχρι να το δώ λίγο καλύτερα και τα ξαναλέμε.” dnomikos , περιμενω νεα σου, .... τελος τα πειραματα....
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Ο/H tora33 έγραψε: μέχρι να πάρεις απάντηση...... νομίζω ότι το αρχείο της Ελληνικής rom , δεν μπήκε σωστά στο κινητό , κοίταξε τα mb της rom , τα mb στο κομιούτερ και τα mb στο κινητό , αν είναι ίδια Ο.Κ. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MI-2-2S-GTV-4-12-5/#files αν φταίει αυτό δοκίμασε μήπως και μπει η rom , αποκλείεται να εγκατασταθεί , αλλά αν εγκατασταθεί , σημαίνει έκαναν καλή δουλειά” καλησπερα, Τorra 33 ακολουθησα τις οδηγιες σου ,εκανα και wipe cache ....αλλα τζιφος …
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “χωρίς να το συνδέσεις ,μόνο με wifi , μεταφορά δεδομένων κ.λ.π. το χρησιμοποιώ play.google.com/store/apps/det…d=com.sand.airdroid&hl=el” Υπαρχει περιπτωση επειδη εστειλα το αρχειο μεσω του airdroid να καταστραφηκε ??
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “στο downloaded_rom , στην εσωτερική του κινητού και στην καρτούλα δεν ξέρω τι βλέπεις στο recovery΄ wipe data/factory reset (θα χάσεις ρυθμίσεις και εφαρμογές , μετά κάνεις τις ρυθμίσεις και επαναφορά τις εφαρμογές σου) wipe cache , δεν χάνεις τίποτα advanced και επιλέγουμε το wipe dalvik cache ) , δεν χάνεις τίποτα” Καλησπερα!!!!!!! φορτωσε 98% ->>fail update zip is corrupted δεν εκανα τα wipe (wipe cach-wipe user data-wipe all data) αυτα τα WIPES βλεπω στο κινητο μου(ενημ…
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Και μένα στα ελληνικά είναι. Δεν είναι αυτό, κάτι άλλο είναι..” ναι αλλα εσυ εχεις κατεβασει τη multilanquage...ενω εγω εχω κινεζικα-αγγλικα τα ελληνικα τα επιλεξα στο πληκτρολογιο που μου εδινε τη δυνατοτητα.Για να καταλαβεις οταν παω στις επαφες μου εχει το αγγλ.αλφαβητο αλλα οι επαφες μου στα ελλην. για να βρω μια επαφη τη ψαχνω μια μια ,δε μπορω να πατησω το K(αγγλικο) και να με παει στις επαφες μου απο Κ
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Οταν έκανες το χειροκίνητο επάνω στο notification bar είδες το εφέ με τον περιστρεφόμενο κύκλο??” nai nai βεβαια
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αν βάλεις λογαριασμό gmail και μετά κάνεις sync, θα εμφανιστούν και στο gmail.” καλημερα Bodai..εχω gmail αλλα δε μου τις συγχρονιζει.. ενω εχω κανει sync και χειροκινητα και εχοντας τις επαφες μονιμα στο sync on !! ....ισως επειδη εχω κανει και λογαριασμο στο xiaomi η οποια βεβαια δεν μου τις διαβαζει οταν τις ψαχνω απο την ιστιοσελιδα της ,γιατι τις εχω γυρισει το πληκτρολογιο στα ελληνικα.
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Όταν τελειώσεις, θα βρείς ένα φάκελο clockworkmod > backup και μέσα εκεί έναν άλλο με όνομα την ημερομηνία. Ανέβασε κάπου τα αρχεία που θα έχει μέσα, για να τα πάρω.” Dnomikos καλησπερα, ακολουθησα τις οδηγιες σου και μετα απο αιμα δακρυα και ιδρωτα τα καταφερα......τα αρχεια που να σου τ'ανεβασω:::...για μενα το πιο ευκολο ειναι να σου τ ανεβασω στη ταρατσα του σπιτιου μου & να τα παρεις !! 215Mbs ειναι σε .zip , αναμενω οδηγιες !!...ισως με sendspace να μπορω να στα στε…
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “αποσυμπίεση στο κομπιούτερ σου στην διαχείριση συσκευών , ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και του λες να ψάξει στον φάκελο” μπαινω στη διαχειριση συσκευων αλλα δεν μ αφηνει να βαλω αρχειο εκει ...εχω το αποσυμπιεσμενο αρχειο στην επιφανεια .... ευχαριστω και συγχωρα με για την αμαθεια μου
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Βγάλε και μια απο το About - Phone” aboutphone1_zpsbad8665a.png Photo by kapman1 | Photobucket aboutphone2_zps5f118fd4.png Photo by kapman1 | Photobucket οριστε και οι φωτο...
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση: “δεν είναι xiaomi , τι drivers να βάλεις !!! [PC][Windows] Android USB Drivers - All Flagship Manufacturers - App - Xiaomi MIUI Official Forum” χαχαχαχαχα ειναι xiaomakiiiiii xaxaxaxa πως θα τους εγκαταστησω??? για πες παντως και το AIRDROID Xiaomi mi2 με αναγνωριζει!! μεγαλο λαμογιο αυτος που το φτιαξε
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Αν είναι έτσι, με τις κατάλληλες αλλαγές (και με λίγο ρίσκο μια και δεν έχω την συσκευή στα χέρια μου) θα μπορέσουμε να την περάσουμε. Επίσης θα ήθελα να μου πείς τα ονόματα των αρχείων που είναι στο /dev/block/ και τους υποκαταλόγους του. Δεν υπόσχομαι τίποτα, αλλά εδώ που φτάσαμε μπορεί να βγεί κάτι καλό για όλους όσους πήραν fake συσκευή.” Καλησπερα dnomikos,τορα33, Bodai....τ αποτελεσματα.......... Screenshot_2014-12-12-16-57-30_zps30458dd2.png Photo by kapman1 | Phot…
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “επανεκκίνηση κινητό και κομπιούτερ καλύτερα δεξί κλικ "ο υπολογιστής μου=>ιδιότητες=>διαχείριση συσκευών=>απεγκατάσταση τους drivers=>επανεκκίνηση όταν το συνδέσεις λογικά θα κάνεις σετ απ για μεταφορά χωρίς να το συνδέσεις play.google.com/store/apps/det…d=com.sand.airdroid&hl=el θα τα βλέπεις στον υπολογιστή στην AirDroid βάζεις email και password στον υπολογιστή και στο κομπιούτερ (εγώ έβαλα το gmail ) (απο τον υπολογιστή "σέρνεις" το αρχείο της rom δεξιά στο upload to: /…
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “την πρώτη φορά που το σύνδεσες βρήκε τους οδηγούς μόνο του η έβαλες drivers εσύ ?” ετρεξα το σετ απ που μου εμφανισε στα κινεζικα και απο τοτε εμπαινα κανονικα ... δεν ενοουσα οτι καναμε κατι και γι αυτο δεν μπαινει....απλα αλλο ενα απο τα καινουργια κοληματα του
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από mankap: “η στο downloaded_rom ?? όταν περνάμε άλλη rom , σε recovery κάνουμε τα wipes (wipe data/factory reset , wipe cache , advanced και επιλέγουμε το wipe dalvik cache )-----> yparxei kapoy οδηγος γι αυτα ωστε να μαι σιγουρος οτι τα εκανα σωστα??” στο downloaded_rom , στην εσωτερική του κινητού και στην καρτούλα δεν ξέρω τι βλέπεις στο recovery΄ wipe data/factory reset (θα χάσεις ρυθμίσεις και εφαρμογές , μετά κάνεις τις ρυθμίσεις και επαναφορά τις εφαρμογές…
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Για το backup, κατέβασε από το market to Online Nandroid Backup. Αφού το εγκαταστήσεις, το τρέχεις, σου λέει ότι δεν έχει δικαιώματα root, του τα δίνεις από το κέντρο ασφαλείας > δικαιώματα > προνόμια root. Κατόπιν το ξανατρέχεις και πάς Custom Backup > Backup mode και διαλέγεις selective backup mode. Μετά ακριβώς από κάτω πατάς το select και επιλέγειςb:boot, r:recovery, και s:system. Πατάς το ΟΚ και μετά πάνω δεξιά το μπλέ βελάκι. Για τα περιεχόμενα του /dev/block/ άστο πρ…
-
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “δεν κατεβάζεις το winrar η το winzip” πρωτο βημα εγινε κατεβασα αυτο:xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MI-2-2S-GTV-4-12-5/#files αφαιρεσα απο το updater-script αυτα : assert(getprop("ro.product.device") == "aries" getprop("ro.build.product") == "aries"); μετονομασα το αρχειο σε update.zip to οποιο πρεπει να το βαλω στη ριζα του κινητου η στο downloaded_rom ?? όταν περνάμε άλλη rom , σε recovery κάνουμε τα wipes (wipe data/factory reset , wipe cache , advanced και επιλέγουμε το…