Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 359.
-
Παράθεση από John Tasoulas: “Καλη Χρονια σε ολη την παρεα. . Ο μονος λογος που με κρατα να μην τα βγαλω ειναι μπας και τα παρουν καμια φορα τα πιτσιρικια και τα ριξουν κατω. Εσεις εχετε περασμενο tempered glass? ” Χρόνια πολλά & σε σένα ...& για την ονομαστική εορτή επίσης !!!! έχουμε περασμένο tem.glass για τον ίδιο ακριβώς λόγο (πιτσιρίκια !!), είμαστε & με ένα πανάκι στο χέρι να το καθαρίζουμε συνέχεια πολύ καλύτερη στο άγγιγμα η οθόνη του κινητού ....αλλά προέχει η ασφάλεια του
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Λίγες είναι οι χώρες που δέχονται το όνομα fyrom και πολλές περισσότερες αυτές που έχουν αναγνωρίσει το όνομα των Σκοπίων ως Macedonia, μια από αυτές ειναι και η Κίνα. Οπότε γι αυτούς σωστά τους αποκαλούν Macedonia ” Καλησπέρα & καλή χρονιά Θανάση !.... οι περισσότερες χώρες τα αποκαλούν ''Republic of Macedonia '' & όχι σκέτο ''Macedonia''...ξέρεις υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό !!, & από την στιγμή που ο μεγαλύτερος οργανισμός ,δηλαδή ο 'Ο.Η.Ε.' τα αναφέρει "πρώην Γιου…
-
Παράθεση από maddoctor: “Πάντως ακόμα και τώρα δεν έχουν πει τα τελικά αποτελέσματα. Σίγουρα είναι δύσκολο τι θα αποφασίσουν, γιατί εάν υπερισχύσει το 30% (ψήφοι), θα δυσαρεστηθούν οι Ινδοί, εάν υπερισχύσει το 70%, θα δείξει ότι ανεξαρτήτως τι κάνουν τα φόρουμ, πάντα οι Ινδοί θα κερδίζουν! Δύσκολο... ” προβλέπω ,ότι θα ανακοινώσουν 2 νικητές !!!! Παράθεση από kok8: “Μαθαίνουν από τα λάθη τους.... ” σιγά που μαθαίνουν !!!...για τα Σκόπια που το είχαμε κάνει θέμα από πέρυσι στα ...μύδια τους. μας …
-
αναβαθμιση redmi note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από fasteddy: “γεια σας μολις πηρα ένα xiaomi redmi note 2 κ θελω να εχει ελληνικο μενου. μπορειτε να με βοηθήσετε με την αναβαθμιση; θα δοκιμασω πρωτη φορα να κανω ανβαθμιση σε κινητο οποτε θεωρηστε οτι είμαι ασχετος με την διαδικασια. ευχαριστω εκ των προτερων ” Διαβάζεις προσεκτικά αυτόν τον οδηγό του, @caeser , Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) & είσαι ok
-
Παράθεση από mpakaros: “τελεια.ελπιζω να μην αργησει πολυ? να μην φοβαμαι περι αυθεντικοτητας λες ε? ” σε 14 μέρες το παρέλαβα !!..εν μέσω γιορτών !!...όσο για την αυθεντικότητα εάν δεν το πιάσεις στα χεράκια σου να το τσεκάρεις με τους κωδικούς που θα βρεις στο ''ξυστό''...μόνο τότε θα ξέρεις ...θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά ....είναι αξιόπιστοι ....
-
Παράθεση από mpakaros: “με απλο ταχυδρομειο μου το στελνει. AliExpress Standard Shipping Free Shipping Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com ” Μπράβο κέντα !!!!!...φυσιολογικά είσαι ok ....πριν από λίγες μέρες παρέλαβα & εγώ το δικό μου από το ίδιο μαγαζί !!.... άψογοι σε όλα τους !! υγ: Γενικώς όμως θέλει πολύ προσοχή ,οποιαδήποτε αγορά από ali ,μόνο από συγκεκριμένα μαγαζιά πρέπει να ψωνίζεις !
-
Παράθεση από alexakos68: “Καλησπέρα φίλοι μου.Το κινητο ειναι πλεον στα χέρια μου σε χρόνο ρεκόρ θα έλεγα ...αφου το παρηγγειλα την παραμονη των Χριστουγεννων και ηρθε σημερα. Xiaomi_Redmi_Note_2 μαζι με σκληρη θηκη και προστατευτικο οθονης Nikklin Αφου εκανα εναν έλεγχο του κινητου ειδα οτι εχει πανω το TWRP και η εγκατασταση της ελληνικης rom θα ειναι παιχνιδακι. ” φτιάξε καφεδάκι ,χαλάρωσε μπροστά από το pc & διάβασε ΕΔΩ Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (upd…
-
Παράθεση από SOGOKOU: “Φιλε μου δεν υπαρχει τζαμακι που να ειναι antifingerprint....ξεχασε το!!Μονο η ζελατινες η ματ η antifingerprint κανουν σωστη δουλεια...αλλα χανεις πολυ απο την ποιοτητα της οθονης....!!Noname glass και να μην αφηνει δαχτυλικα αποτυπωμα...οσο αφηνει και στο Nillkin εγω προσωπικα δεν το πιστευω ” μεγάλη εμπειρία δεν έχω ....αλλά αυτό aliexpress.com/item/New-2014-F…-mi2S-Hot/1563461795.html , ήταν καταπληκτικό !! κάθε 3 ήμερο το καθάριζα !! & δες ένα χάλι μετά από μια ώρα χρ…
-
Κοπέλια μια βοήθεια ,γιατί δεν βρίσκω άκρη ....προσπαθώ 2 ώρες να μεταφέρω τα sms από το παλιό κντ στο X.RDMN 2& δεν βρίσκω άκρη!!!... δεν μου δίνει επιλογή από blth,δεν με αφήνει να αντιγράψω όλη την συνομιλία στην sim,μόνο ένα ένα μνμ ....δοκίμασα με sms backup ...δεν βρίσκει καν τα μηνύματα !!! somebody help me !!!!
-
Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. ” Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!!Το κινητο το βγαζεις απο την θηκη...και ειναι …
-
Παράθεση από Red21: “Σας αρεσε η απαντηση μου??------>>>SO AS A CONCLUSION LEARN TO SHOW SOME RESPECT YOU INDIANS!!! youtube.com/watch?v=6S3YqUbpSRg ” αδερφέ κλαίω!!!