Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 359.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Αν μπορει καποιος κατοχος του να μου πει ρε παιδια πανω κατω πως ειναι τα χρωματα και αν οντως το τηλεφωνο μου εχει προβλημα.. ” από το δικό μου Redmi Note 2 με GTV 5.12.31forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8813/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8814/ ” επιβεβαιώνω & εγώ ...τα ίδια με του @NasDriver,.... Kωστή θα πέσει παντόφλα !

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

mankap - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Δεν ψάχνετε και δεν διαβάζετε παιδιά. Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια. Τα έγραψα πιο πίσω ” Αφού έχεις βρει τη λύση , φτιάξε ένα καινούργιο νήμα , γιατί εκεί πίσω ΘΑ χαθεί !!... έτσι ώστε να το βρίσκουν εύκολα όλοι

• Παράθεση από Vasstef: “@dnomikos na ksenyxtaei pali ” ...του αρέσει το ξενύχτι !!! youtube.com/watch?v=BFK3qHapEec

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από mol: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Wholesale XIAOMI Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh free shipping πιάνει 4g στην Ελλάδα; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν φλασαρεις την κατάλληλη Ρομ, πιανει ” ” Και με την μαμμίσια rom πιάνει ...άσχετα που στα Χανιά για παράδειγμα πιάνει σε 5-6 σημεία 4G angry.png

• Παράθεση από RadioactiveToy: “Παιδιά καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής MIUI κάνετε από το recovery menou καθαρισμό των cache ή όχι? ” δεν χρειάζεται .... καλή χρονιά

• usd drivers for redmi note 2/prime

mankap - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από gerasimos83: “usd drivers for redmi note 2/prime Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για δες εδώ Redmi 2 not detected by PC / no drivers - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum

• usd drivers for redmi note 2/prime

mankap - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από gerasimos83: “usd drivers--------->> usb ” Διόρθωσε το Γεράσιμε ( usb) καλημέρα & καλή χρονιά !

• Παράθεση από VaggelisL: “Αα εντάξει συγνώμη τοτε ” μη ζητάς συγνώμη .....αυτό το ανέφερα για την δικιά σου ασφάλεια ... αλλά & των υπολοίπων που διαβάζουν τα θέματα !

• Παράθεση από VaggelisL: “Eτοιμασα το βιντεακι με το unboxing πιστευω να σας αρεσει.... youtube.com/watch?v=8y232HllVCg&feature=youtu.be ” μια καλοπροαίρετη παρατήρηση Βαγγέλη....το ότι έχει το σήμα & το ξυστό ,το κουτί του κινητού ,δεν το κάνει & αυτόματα γνήσιο ! σου μιλάω ως παθών σε ένα mi2s καλοδούλευτα & καλή χρονιά

• Παράθεση από PetranEVO: “SG post ή NL post ? ” οι περισσότεροι & εγώ προσωπικά ,έχουμε παρατηρήσει ,μεγάλη καθυστέρηση με NL post . τελευταία παραλαβή από SG post , 11/12 & ήταν στα Χανιά 24/12 !!

• Παράθεση από spideman3: “θεωρώ ότι είναι μια απαράδεκτη κίνηση από την Xiaomi. Δηλαδή αγοράζω μια καινούργια συσκευή κατασκευής 2016 η οποία θα φοράει φυσιολογικά την Global rom η οποία δεν έχει Ελληνικά ( όπως και πολλές άλλες γλώσσες). Θα πρέπει να κάνω αίτηση για τον κωδικό να περιμένω, ένας θεός ξέρει ποσό, για να περάσω την Ελληνική? Ρε φωστήρες της Xiaomi δεν μας παρατάτε? Βάλτε πρώτα στην παγκόσμια rom σας όλες τις γλώσσες όπως κάνουν ή samsung, lg, huawei, sony, lenovo, motorola, apple κ…

• Παράθεση από karlesg: “Λοιπόν νομίζω ότι έφτασα στο επιθυμητό επίπεδο. Αν και θα χρειαστώ beta testers για σιγουριά... Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά να εξηγήσω ποιος είναι ο σκοπός μου. 1. Να αφαιρέσω κατά την άποψή μου τα περιττά πράγματα που έρχονται με τη miui rom (bloatware) τα οποία τη "βαραίνουν", με αποτέλεσμα μια πιο ελαφριά ρομ με καλύτερη αυτονομία. Τα πράγματα που αφαιρώ: Γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με Xiaomi και οτιδήποτε θεωρώ σχετικά περιττό και καταναλώνει πολλούς πόρους συ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχω την συσκευή μάτια μου για να έχω άμεση άποψη .... ” Δηλαδή Δημήτρη ,παίζει η συγκεκριμένη συσκευή να ανταποκρίνεται διαφορετικά στην φόρτιση ,απ' αυτά ,που ήδη γνωρίζουμε για τις φορτίσεις των μπαταριών !; Καλή χρονιά .!

• Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από Vulk: “Παράθεση από flowin_through: “Οχι ρε Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά) ” Κοντά στο 4ωρο είμαι πάντα αλλά το έβγαζα στο 100% μετά απο λίγο. Πολύ κουφό αυτό που λες αλλά θα το δοκιμασω γιατί με ταλαιπωρεί πολύ η κακή απόδοση της μπαταρίας μέχρι στιγμής!Εχει αναφερθει πολλακις, εχω ανεβασει και φοτος απο τις μετρησεις εδω και στο myphone, κουφο, αλλα συμβαίνει. Και ολοι αυτο κανουν και βλέ…

• Παράθεση από Acrab: “Ολα κυλήσανε μια χαρά.... μόνο που antutu πέσαμε αρκετά.... απο τα 52800 που μου έδινε... τώρα είμαστε στα 47900. ” το τηλέφωνο δουλεύει σωστά ;;!... αυτό έχει σημασία .... αυτό με το antutu μου θυμίζει ,όταν τις ''βγάζαμε'' πιτσιρικάδες στις τουαλέτες του σχολείου & τις μετρούσαμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη !! την ίδια δουλειά κάνουν

• Παράθεση από dnomikos: “ελα στο chat ” Ακούραστος συμπαραστάτης ο Δημήτρης καλή χρονιά

• Παράθεση από agentsmith: “Μετά από αυτό θα χάσει μεγάλη πελατεία....μιάς και προσωπικά το "εύκολο" ρουταρισμα ήταν ένας απο τους βασικούς λόγους που επέλεξα xiaomi redmi note 2.... ” Τίποτα δεν θα χάσει φίλε μου ...η xiaomi απλά γιγαντώνετε & κάποια στιγμή θα πουλάει τα προιόντα της ,όπως οι άλλες μεγάλες εταιρείες. Οι Κινέζοι έχουν μια μεγάλη αρετή ...την υπομονή ...... τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν ένα project χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν τεράστια ποσά σε άδειες για πατέντες ,με μηδέν διαφ…

• Παράθεση από Tasos_Mitu: “να δούμε την επίσημη θέση από το en.miui.com ” την είδαμε & για το θέμα των Σκοπίων ,πέρυσι & φέτος ... στα π@...πούτσια τους μας έχουν γραμμένους

• Παράθεση από tpapo: “Γνωρίζει κάποιος φίλος πως αλλάζω την ενεργοποιησης του low battery notification led ,τωρα ενεργοποιειται μετα το 20% της μπαταρίας και αναβοσβυνει διαρκώς το red led ! συμβαλλοντας φυσικά με τη σειρα του στο αδειασμάτης ,πως μπορω να αλλάξω τιμη να το βαλω στο π.χ 5% ή 4% Ειμαι με dev ρομ εννοειται και όσο κι αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα Ευχαριστώ ” Ρυθμίσεις -->Πρόσθετες Ρυθμίσεις -->Μπαταρία-->Τροφοδοσία-->Εξοικονόμηση Μπαταρίας -->Αυτόματη ανακατεύθυνση το ενεργοποιείς --> …

• Παράθεση από akis5: “Καλησπερα!!! πριν το αγορασει ο πεθερος μου απο σκρουτζοκαταστημα στα χαρακτηριστηκα τοθ xiaomi redmi note 2 32gb ειδε μεταξυ αλλων '''fm radio'' , πσαχνοντασ ομως μεσα στο μενου της συσκευης δεν εχουμε βρει κατι σχετικο.. τελικα εχει fm radio ? και αν ναι πως μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε?? ” στο φάκελλο ''ΕΡΓΑΛΕΙΑ'' δεν έχει μέσα radio ;;;