Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-135 από 135.
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Στην stable την αγγλοκινέζικη πριν να βάλω τα ελληνικά υπήρχε στη μουσική ένα πρόγραμμα που αναγνώριζε τη μουσική π.χ. στο ραδιόφωνο και έβρισκε το αντίστοιχο λινκ στο youtube... Τώρα πατώντας στη λέξη μουσική δεν ανταποκρίνεται και δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι η ρομ developer και αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο google play...
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Thanos Kinigos: “Αν σκεφτείς ότι σε μία εβδομάδα από τρείς θα γίνουν 30 τότε ναι... αυτό φοβούνται οι πιο πολλοί από τους torrenters...την αρχή... ” Ναι Θάνο και όταν μπει κάποιος και ζητάει μια Ρομ 1 έτους πριν τι θα κάνουμε? Μισό να στην φορτώσω ξανά? Και αυτό που λέω τυγχαίνει. Πολλοί μπαίνουν και ζητούν την τελευταία καλή Ρομ πχ του kit kat ή lollipop ή Miui 7 και ότι του έρθει του άλλου. Στο λέω επειδή έχω αρκετή πείρα με τα Torrents. Από user ως upload…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@Thanos Kinigos Όταν λες 2-3 υπολογιστές 24mbps αν καταλαβαίνω καλά εννοείς εμάς λογικά. Έχουμε 1mbps upload οπότε αυτός που κατεβάζει από σένα/εμάς θα κατεβάζει με 1mbps . ” Αν σκεφτείς ότι σε μία εβδομάδα από τρείς θα γίνουν 30 τότε ναι... αυτό φοβούνται οι πιο πολλοί από τους torrenters...την αρχή...
-
Παιδιά θα σας πρότεινα να μην σπάτε το κεφάλι σας με androidfile... κ.α.... Γιατί δεν ανεβάζεται τις ρομ και σε torrent? Άμα το σκεφτεί κανείς όσοι περισσότεροι τις κατεβάζουν τόσο το καλύτερο... Για αρχή 2-3 24 mpbs υπολογιστές για seed και μετά και οι downloaders... Καλά δεν λέω???
-
Παιδια ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ... τα κατάφερα κάνοντας τελείος φορμάτ...έγινε δόξα τω θεώ...σας ευχαριστώ όλους σε αυτή τή ιστοσελίδα για τη ππροσπάθειά σας και για την ανοχή σας...
-
Όταν κάνω wipe data and dalvik data μου γράφει failed. Υπάρχει λύση σε αυτό?
-
Εμένα μου βγάζει error 7??? και στο cmd μου βγάζει: C:\adb>adb sideload update.zip Total xfer: 0.98x
-
Παιδιά έκανα μια γκάφα... δεν έβαλα πριν τοβάκω σε recovery την ρομ και τώρα έβαλα (όταν ήταν ήδη σε recovery) τη νσδ κάρτα και δεν την διαβάζει... Επίσης όταν κλείνω το recovery μου κουλάει η εκκίνηση στο mi!!! Τι να κάνω ??? Απ' ότι φαίνεται έσβησα ότι υπήρχε στη συσκευή και τώρα κοκκάλωσε...
-
Παιδιά... εγώ τώρα είμαι στο TWRP και όταν προσπαθώ να καθαρίσω τα Data και Dalvik μου βγάζει το μήνυμα πάνω Failed...( και στο τέλος μου γράφει unable to mount storage και πιο πάνω συωεχόμενα την λέξη invalid argument)???
-
Ναι όμως θες να πείς να αφήσω το bootloader ξεκλείδωτο??? Πώς θα μπώ σε TWRP αλλιώς?
-
Να ρωτήσω και εγώ κάτι??? Κάθε φορά δηλαδή που βγαίνει καινούργια έκδοση πρέπει να τα κάνω όλα αυτά??? (Μέχρι να πάρεις την άδεια για να ξεκλειδώσεις το bootloader θα έχει βγεί καινούργια έκδοση!!!)
-
Thankx! (Για αυτό δεν προτείνω σε κανέναν Έλληνα την Αγγλική Ρομ!!!)
-
paidia alithia tora tha to spaso to provlimatiko kai den mporo na grapso ellinika!
-
re paidia pite kati !!!
-
Στο δικό μου xiaomi Redmi pro (64gb) όταν κάνω όλα τα βήματα μέχρι το σημείο που επιλέγω το update package (miui 7 αγγλικό) μου γράφει για λίγο getting info και μετά λέει can't verify update... Τι κάνω τώρα??? (προσπάθησα να το κατεβάσω και από κινητό και από υ/η...)