Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Παράθεση από markito: “@achkap θα σου ζητήσουν απόδειξη αγοράς paypal ή της κάρτας με την οποία πλήρωσες Από poco f3 με Tapatalk” Τελικά με χρέωσαν 0.35 ευρώ. 35 λεπτά δηλαδή. Στην υπάλληλο του πρακτορείου φάνηκε περίεργο το ποσό γιατί κανονικά λέει ότι το τελωνείο είναι 35 ευρώ και φοβάται μην έχουν κάνει λάθος και το ανακαλύψουν μετά. Λογικά αυτό που πληρώνω είναι η διαφορά του ΦΠΑ έτσι; Πάντως δε μου ζήτησαν ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα. Αλλά μάλλον επειδή είναι εμφανώς κάτω από 150 ευρώ, αφού…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Harrytzo: “Κάτω από 22€ αν αυτό εννοείς, αλλά πια το 22 έχει γίνει 150 οπότε δεν νομίζω να θα υπάρχει θέμα. Πιστεύω κερδισμένοι βγαίνουμε όλοι έτσι!” Τι εννοείς ότι το 22 έχει γίνει 150; Ότι μέχρι 150 δεν έχει τελωνείο; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
RE:
achkap - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από ChrisLM: “Παράθεση από achkap: “ Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk ” Παράθεση από achkap: “Με Wifi είμαι. Δεν έχω βάλει ανταπτορα ποτέ. Οπότε δεν ξέρω αν φταίει αυτό. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk ” Πάντως και με wi fi έχουν αναφέρει επανεκκινήσεις, κυρίως σε cosmote tv, αλλά και σε άλλες εφαρμογές... Είσαι η μοναδική περίπτωση που πάνε όλα ρολόι! Παρόλο που έβγαλα τις sideloaded εφαρμογές ξαναέκανε, οπότε το set up μου δε φταίει! Το ξανανέφερα στη xiaomi κ…
-
Παράθεση από grigoris_a: “Παράθεση από achkap: “Παράθεση από markito: “Παράθεση από achkap: “Η παρακάτω κατάσταση που δείχνει στα ΕΛΤΑ σημαίνει ότι πάω να πληρώσω το 35αρικο τελωνείο; Το αντικείμενο έκανε 16 ευρώ αλλά υπάρχουν κι άλλοι πωλητές στο AliExpress που το πουλάνε μέχρι 40. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να το γλυτώσω;454d0f9f47234244b292278537a93745.jpg Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk” Το θέμα είναι πόσο πλήρωσες εσύ και όχι πόσο το πουλάνε άλλοι. Από poco f3 με Tapatalk” …
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από achkap: “Η παρακάτω κατάσταση που δείχνει στα ΕΛΤΑ σημαίνει ότι πάω να πληρώσω το 35αρικο τελωνείο; Το αντικείμενο έκανε 16 ευρώ αλλά υπάρχουν κι άλλοι πωλητές στο AliExpress που το πουλάνε μέχρι 40. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να το γλυτώσω;454d0f9f47234244b292278537a93745.jpg Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk” Το θέμα είναι πόσο πλήρωσες εσύ και όχι πόσο το πουλάνε άλλοι. Από poco f3 με Tapatalk” Το προβλημα είναι πώς θα το αποδείξω αυτό. Γιατί…
-
Η παρακάτω κατάσταση που δείχνει στα ΕΛΤΑ σημαίνει ότι πάω να πληρώσω το 35αρικο τελωνείο; Το αντικείμενο έκανε 16 ευρώ αλλά υπάρχουν κι άλλοι πωλητές στο AliExpress που το πουλάνε μέχρι 40. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να το γλυτώσω;454d0f9f47234244b292278537a93745.jpg Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
Redmi note 9 pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Προχθές έκανε αναβάθμιση στο Android 11. Και βλέπω ότι έχει πρόβλημα στην απόδοση. Κολλάει, έχουν προβλημα οι ειδοποιήσεις κλπ. Δεν έχω μπει στη διαδικασία ακόμα να το ξεκλειδώσω και να περάσω την xtrv αλλά από προηγούμενα τηλέφωνα που τα έκανα όλα αυτά θυμάμαι ότι όταν αλλάζεις έκδοση Android καλό είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Λέτε κι εδώ να είναι αυτό το πρόβλημα; Δουλεύει σε κανέναν καλά η 11; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ChrisLM: “Παράθεση από achkap: “Παράθεση από ChrisLM: “Καλησπέρα Με την τελευταία αναβάθμιση (firmware update) τζίφος! Σάββατο πρωί την έκανα και πριν από λίγο cosmote tv πάλι επανεκκίνηση του box ξαφνικά! Είχα μια ελπίδα να στρώσει... Και τελικό champions league πήγε νερό! Τέλεια! Τελικά μάλλον τείνω στο ότι είναι μάπα το boxaki...Αγόρασα και δύο (περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο)...Πολύ εκνευριστικά τα restarts στο cosmote tv! Μου έχει συμβεί βέβαια restart και με novaflix (στη δεύτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ChrisLM: “Καλησπέρα Με την τελευταία αναβάθμιση (firmware update) τζίφος! Σάββατο πρωί την έκανα και πριν από λίγο cosmote tv πάλι επανεκκίνηση του box ξαφνικά! Είχα μια ελπίδα να στρώσει... Και τελικό champions league πήγε νερό! Τέλεια! Τελικά μάλλον τείνω στο ότι είναι μάπα το boxaki...Αγόρασα και δύο (περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο)...Πολύ εκνευριστικά τα restarts στο cosmote tv! Μου έχει συμβεί βέβαια restart και με novaflix (στη δεύτερη μέρα του trial και το διέκοψα αμέσως) και…
-
RE: Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Υπάρχει κάποιος που να να έχει το Mi box S και κινητό Xiaomi με Miui 12 και να λειτουργεί το Cast? Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πριν την τελευταία αναβάθμιση του box μου δούλευε κανονικά. Αλλά τώρα που το είπες το δοκίμασα και δε συνδέεται. Μόνο το youtube όπως λέει και ο φίλος παρακάτω. Κρίμα. Δεν υπάρχει λύση; Edit: λοιπόν υπάρχει workaround. Αν πάτε στις ρυθμίσεις --> connection and sharing --> wireless display θα ψάξει συσκευές, θα βρει το b…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από paiktaras: “Αν λες αυτό που ποσταρα στις 10-3 , όχι δεν είναι. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και δουλεύει καλά το update? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
ΜήνυμαΈχει βγάλει καινούριο update στα 668 ΜΒ. Το έχει κάνει κανένας; Ξέρετε τι είναι; Μήπως πάει στο Android 10; Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από achkap: “Λίγη βοήθεια θα ήθελα. Έβγαλα το mibox s από την πρίζα κι όταν το ξανά έβαλα δεν ανοίγει. Με τίποτα όμως. Έχω πατήσει συνεχόμενα το ον-οφ, menu-home, το έχω βγάλει και ξανά βάλει στην πρίζα αρκετές φορές, άλλαξα hdmi είσοδο. Και δε γίνεται τίποτα. Πως το ανοίγω;;; Έχω την τελευταία αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk” Δεν έχει τύχει σε κανέναν αυτό; 2η φορά που μου συμβαίνει αλλά τώρα δεν ανοίγει με τίποτα.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bagb88: “Παράθεση από achkap: “Το έβγαλα έτσι. Έιχε κολλήσει και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να κάνει επανεκκίνηση. Κι έτσι την πάτησα. Μετά από πολλές πολλές προσπάθειες και βάλε βγάλε στην πρίζα τελικά κατάφερε και άνοιξε. Δεν ξέρω ούτε πως ούτε γιατί. Ξέρω μόνο ότι έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα με αρκετό γκουγκλαρισμα που έκανα. Λέω να κατεβάσω μια εφαρμογή επανεκκίνησης γιατί κάποιες φορές οποία εφαρμογή βίντεο κι αν παίζει κολλάει το βίντεο και δεν προχωράει. Το έχει κανεί…
-
RE: RE: Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Παράθεση από achkap: “Λίγη βοήθεια θα ήθελα. Έβγαλα το mibox s από την πρίζα κι όταν το ξανά έβαλα δεν ανοίγει. Με τίποτα όμως. Έχω πατήσει συνεχόμενα το ον-οφ, menu-home, το έχω βγάλει και ξανά βάλει στην πρίζα αρκετές φορές, άλλαξα hdmi είσοδο. Και δε γίνεται τίποτα. Πως το ανοίγω;;; Έχω την τελευταία αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk” Το έβγαλες έτσι απλά ή έκανε κάποια αναβάθμιση και το έβγαλες.? Για αρχή θα σου πρότεινα να πας σε κάποιον φίλο σο…
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
ΜήνυμαΛίγη βοήθεια θα ήθελα. Έβγαλα το mibox s από την πρίζα κι όταν το ξανά έβαλα δεν ανοίγει. Με τίποτα όμως. Έχω πατήσει συνεχόμενα το ον-οφ, menu-home, το έχω βγάλει και ξανά βάλει στην πρίζα αρκετές φορές, άλλαξα hdmi είσοδο. Και δε γίνεται τίποτα. Πως το ανοίγω;;; Έχω την τελευταία αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Περιμένω κι εγώ το mi box s να μου έρθει κι επειδη διαβάζω διάφορα για την αναβάθμιση σε Pie αναρρωτιέμαι αν πρέπει να την κάνω. Διάβασα και τον οδηγό για την αναβάθμιαση που υπάρχει στο φορουμ εδώ, και το παρόν νήμα αλλά και πάλι θέλω να το ξεκαθαρισω αν γίνεται. Αν κάνω την αναβάθμιση σε Android 9 και στο καπάκι κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα δουλεύουν όλα; και το wifi που διαβασα σε προηγουμενες σελιδες; και κυριως το chromecast ειναι που με ενδιαφερει αν θα δουλευει για…
-
RE: Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Παιδιά γειά σας. Ξέρει κανείς αν το Redmi Note 7 ή το Redmi Note 8 υποστηρίζει σύνδεση με καλώδιο usb με οθόνη αυτοκινήτου που έχει το mirror link; Redmi Note 7 Global EU Rom” Το mirror link να πω την αλήθεια δεν το ξέρω. Με το android auto όμως δουλεύει μια χαρά το 7.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sof: “Περασα προχτες την καινουρια stable και το κινητο πεταει.ουτε κολλαει σε εφαρμογες, ουτε βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται.κατεβηκε και το googke maps, γρηγορη επανεκκινηση εχω. Λυπαμαι επειδη Ολα δουλευουν στην εντελεια και Δεν θα παρω το redminote 7 αμεσα!” Όταν λες την καινούρια stable? Αυτή που βγήκε εδώ μέσα;