Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 332.
-
Παράθεση από makis1024: “Να περιγράψω λίγο την δική μου περιπέτεια , έκανα αναβάθμιση από 5.12.31 στην 6.1.7 . Εκεί άρχισε ή περιπέτεια , στην 6.1.7 είχαν μεν σήμα αλλά δεν άναβαν οι μπάρες του παρόχου μου. Ξαναγυρνάω χωρίς wipe στην 5.12.31 και άρχισε το κινητό μου τα κουλά. Περνάω την τελευταία fastboot rom 7.1.1.0 από την απόγνωσή μου που το miui gr χθές είχε πρόβλημα και δεν είχα κρατήσει back up την 7.0.6.0 με το ενσωματωμένο twrp. Προσπαθώντας μετά να βάλω από την 7.1.1.0 την 7.0.6.0 αλλά …
-
Παράθεση από chdarmas: “εχω το νεο band και την έκδοση Mit Fit - 1.7.812 έχω βάλει να ξεκλειδώνει αυτόματο το band το κινητό και μετά απο κάποιες ώρες δεν δουλέυει το ξεκλέιδωμα, κάνω τα γνωστά unpair - pair κ.λ.π. και πάλι απ την αρχή κολλάει μετά απ κάποιες ώρες το έχει και άλλος το θέμα είναι bug ? ευχαριστώ. ” και σε εμενα δεν συνεργαζεται καλα το mi band 1s με το note 2
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stefanos1985: “συνεχής παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας μονο στην αγορασμενη εκδοση (εκτος αν δεν κανω κατι καλα) ” Τα 60 που δείχνει δεν ισχύουν στην δωρεά? ” νομιζω πως οχι γτ οταν πας να ενεργοποιήσεις τη μπαρα σου βαζει ενα pro only ” Δείχνει να μένει ενεργοποιημένο, αλλά πράγματι βγάζει αυτή την ειδοποίηση ” οτι και να προσπαθησα να κανω μετρηση δεν ειδα
-
Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από elgeor: “Ευχαριστώ bodai και stefanos1985,ναι το είδα, αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να περάσω το twrp κάτι που δεν έχω καταφέρει ως τώρα γιατί είχα το ίδιο προβλημά με σένα stefane.Απλά είπα να προσπαθήσω αυτό που έκανε ο mitsos περνοντας παλαιότερη official rom και δεν ξέρω πως αλλιώς. ” αν εχεις το ιδιο προβλημα με μενα θα πρεπει να το κανεις με τον εναλακτικο τροπο του @dnomikos ” 1 κατεβαζεις τη fastboot rom απο εδω: xiaomi-miui.gr/community/wsif/……
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stefanos1985: “συνεχής παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας μονο στην αγορασμενη εκδοση (εκτος αν δεν κανω κατι καλα) ” Τα 60 που δείχνει δεν ισχύουν στην δωρεά? ” νομιζω πως οχι γτ οταν πας να ενεργοποιήσεις τη μπαρα σου βαζει ενα pro only
-
Παράθεση από elgeor: “Ευχαριστώ bodai και stefanos1985,ναι το είδα, αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να περάσω το twrp κάτι που δεν έχω καταφέρει ως τώρα γιατί είχα το ίδιο προβλημά με σένα stefane.Απλά είπα να προσπαθήσω αυτό που έκανε ο mitsos περνοντας παλαιότερη official rom και δεν ξέρω πως αλλιώς. ” αν εχεις το ιδιο προβλημα με μενα θα πρεπει να το κανεις με τον εναλακτικο τροπο του @dnomikos
-
Παράθεση από elgeor: “Καλησπέρα σας.Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον stefanos1985.Κατέβασα την V7.0.12.0.LHMMICI πού είπε ο mitsos αλλά συγχωρέστε με αλλά δεν ξέρω πως γίνεται το full wipe και στον συγκεκριμενο οδηγό πού ανέτρεξα που ειναι πολύ καταννοητός του miui_art το πρώτο αρχείο δεν υπάρχει.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ” το full wipe δεν εχει σχεση με το flashαρισμα με το ΜΙflash
-
συνεχής παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας μονο στην αγορασμενη εκδοση (εκτος αν δεν κανω κατι καλα)
-
HELP
ΜήνυμαΠαράθεση από d.mellios: “Καλησπερα παιδια , εκανα την αναβαθμιση και απο τοτε μου βγαζει error ασταματητα παταω αναφορα και το εμφανιζει επανειλημμενα , πραγμα που δεν μου επιτρεπει να το διορθωσω !! Ετρεξα λοιπον το miflash για να περασω απο την αρχη καθαρα την παλια που ετρεχα και δεν αναγνωριζει καθολου την συσκευη ( βασικα μου βγαζει την συσκευη ,την επιλεγω και λεει πως δεν ταιριαζει το αρχειο με την συσκευη )!!! Πλεον εχει κολλησει στο boot ! ΒΟΗΘΕΙΑ τι κανω ?? ” κατεβασες τη σωστη fastboo…
-
Mi Voice
Μήνυμανομιζω ειναι bug ειχα το ιδιο προβλημα με την ιδια rom στο note 2. το γυρισα στη 5-12-31 και ολα καλα
-
καλησπερα αλλο ενα προβλημα που εντοπισα ειναι στο MI VOICE στο redmi note 2 δεν ενεργοποιείται (κολλαει στο activating) συμβαινει σε ολους;
-
Mi Voice
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “,Είναι κάτι σαν το viber κάνεις κλίσης μέσω internet εγώ και ένας φίλος μου έχουμε το mi3 Καί δουλεύει άψογα Της γυναίκας μου που έχει το redmi2 pro όταν πάω στο mi voice και κάνω activate δεν κάνει τίποτα δεν κάνει ενεργοποίηση ” Πια ρομ εχει το redmi 2;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stefanos1985: “ολα αθτα ενω εχω συνδεσει το κινητο στο pc σε fastboot;;;;; ” Ναι βρε.. μην φοβάσαι ” ευχαριστω δημητρη!!!
-
ολα αθτα ενω εχω συνδεσει το κινητο στο pc σε fastboot;;;;; ωπα σορρυ δεν το ειδα απαντηθικε!
-
προφανως κατι δεν καταλαβα σωστα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8959/ επισεις (οταν καταφερω να το τρεξω) το τρεχω ενω εχω συνδεσει το κινητο στο pc σε fastboot mode;
-
τρεχω το flash_all.bat ενω ειμαι σε fastboot στο κινιτο; τι εντολη δινω στο cmd για να τρεχει το flash_all.bat;
-
το εχω πεθανει αλλαγες usb επανεκκινήσεις αλλαγη τοποθεσιας rom τζιφος
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι BUG του εικονιδίου και τίποτα παραπάνω... Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, αλλά το εικονίδιο γίνεται Transparent και δεν φαίνεται. ”
-
καλησπερα οταν παω να φλασαρω την κινεζικη παίρνω μηνημα λαθους forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8955/
-
Παράθεση από Sotos2016: “ναι κατέβασα αυτό που ειπατε και στην κοπέλα ” τσεκαρε το MD5SUM αν ειναι το σωστο (μηπως δεν κατεβηκε σωστα το αρχειο) δες εδω πως Πώς βρίσκουμε εάν τα MD5Sum ανά ROM είναι σωστά ... το οποιο ειναι ceeaa0a57810f7236548be06d077ddd0 αν κατεβηκε σωστα