Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 332.
-
το προβλημα παραμενει και μετα τα wipe ...
-
Καλημερα παιδια και εμενα σε καποια φαση ειχε φιαξει αλλα το πρωι που ξυπνισα παλι το ιδιο κανω wipe chace kai davilk να δω
-
Παράθεση από Sotos2016: “Δεν γίνεται τίποτα παιδιά κατεβαζω αυτό το Zip αρχείο το αποθηκευω στο τηλέφωνο ακολουθώ τα βήματα το κινητό κλείνει αρχηζει να το φορτώνει και μετά μου γράφει Zip failed...και πρέπει να κάνω reboot για ν ξανά ανοίξει ” εχεις κατεβασει σωστα το αρχειο; εχεις κατεβασει το σωστο αρχειο;
-
ενα ακομα bug στο redmi note 2 η πρωτη καρτα δειχνει να μην εχει σημα ενω εχει (κανεις κλησεις κανονικα) επιβεβαιώστε αν ισχει σε οσους εχουν Note 2 edit ακυρο το bug ολα καλα Edit2 μερικές φορές φτιάχνει γιά λίγο
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από stefanos1985: “Ευχαριστώ γιά τήν καινούργια Ρομ δέν διορθώθηκε ή μετάφραση στόν καθαρισμό μικρο το κακο βεβαια αλλα να εχουμε να λεμε 3b84024a348e743d6991bfc375074181.jpg4c47e54dcacc9feea53357243ed7a406.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πες μας εντυπώσεις για την νέα ROM στο redmi note 2. (μπαταρία, μνήμη, antutu,) ” μνήμη στα ιδια επιπεδα (λιγο πανω) με την 5.12.31 μπαταρια θα σου πω αυριο το antutnu πηγε με "τα βασικα" 47000
-
Παράθεση από Sotos2016: “παιδια έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το ράδιο δεν το βρησκω πουθενά κατέβασα την Rom που προτεινατε αλλά όταν το κινητό έκλεισε για να να το φορτώσει μου έβγαλε error και μου είχε κάποιες επιλογές όπως reboot, Turn off, wipe & Reset... Help άμα μπορείτε το τηλέφωνο το έχω 3 μέρες και ειμαι λίγο άσχετος και εγώ από τετοια... ” πατα reboot να ανοιξει το τηλ και δες εχεις βαλει την ρομ στην εσωτερικη μνημη και οχι στην sd
-
Ευχαριστώ γιά τήν καινούργια Ρομ δέν διορθώθηκε ή μετάφραση στόν καθαρισμό μικρο το κακο βεβαια αλλα να εχουμε να λεμε 3b84024a348e743d6991bfc375074181.jpg4c47e54dcacc9feea53357243ed7a406.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρνα την καινούργια ρομ και ψάξε πάλι για το ραδιόφωνο όπως ακριβώς σου είπα χωρίς να σβήσεις τπτ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλως ηρθες Παράθεση από efi: “Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα. Πρόσφατα έγινα κάτοχος του xiaomi redmi note 2 prime, το οποίο μου έκαναν δώρο από ελληνικό κατάστημα. Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποιώ xiaomi και γενικά δεν το έχω και πολύ με την τεχνολογία πέρα από τα πολύ βασικά, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.Έχω δύο απορίες: 1. Το κινητό έτσι, όπως το παρέλαβα, φέρει 5.10.16 developer. Πρέπει να αλλάξω κάτι για να είναι πιο αποδοτικό ή θα τα κάνω μπάχαλο; σημειωτέον ότι πέρα από τα κλασικά σερφάρισ…
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από stefanos1985: “δεν εχει σημασια οπου θελεις την βαζεις αρκει να την βρεις μετα και να την "τρεξεις" σου προτινω να την βαλεις στην εσωτερικη μνημη στο φακελο download ” Ευχαριστω φιλε μου..... ”
-
Παράθεση από johnjor: “Την βαζω χυμα στο κινητο οπως τα update rom? ” δεν εχει σημασια οπου θελεις την βαζεις αρκει να την βρεις μετα και να την "τρεξεις" σου προτινω να την βαλεις στην εσωτερικη μνημη στο φακελο download
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από stefanos1985: “την κατεβαζεις. πας στα εργαλεια=>ληψεις βρησκεις την εφαρμογη και πατας εγκατασταση περιμενεισ λιγο μεχρι να ενεργοποιηθει η επιλογη επετρεψε μια φορα και το πατας αυτο ηταν δεν χρειαζετε κατι αλλο ” Κατεβασμα απο το κινητο εννοεις,γιατι την κατεβασα στο pc. ” για Περισσότερη ευκολία εννοουσα το κινητο αλλα οκ γινεται και απο το pc περνα την εφαρμογη στο τηλ πηγαινε εργαλεια=>αρχεια βρες την και κανε την ιδια διαδικασια που σου εγραψα πιο πανω
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από stefanos1985: “κατεβασε την εφαρμογη του maddoctor απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…111-Mi-Fit-tweaked/#files θα εχεις ελληνικα το βασικοτερο επισεις η εφαρμογη του maddoctor ειναι πιο μπροστα σε εκδοση γτ την περνει απο το Mi store και οχι απο το Play store αν δεν κανω λαθος ” Ωραια.Μετα θα αφαιρεσω την εφαρμογη που εχω μεσα και αυτη πως θα την περασω; ” την κατεβαζεις. πας στα εργαλεια=>ληψεις βρησκεις την εφαρμογη και πατας εγκατασταση περιμενεισ λιγο…
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από stefanos1985: “καλημερα!! ο doctorandroid (η Chris) μολις ανεβασε ενα ωραιο review για το Mi band (δυστιχως με την εφαρμογη του play store και οχι του maddoctor) εδω το link Gadget review: Αν ψάχνεις για φθηνό fitness band το Xiaomi Mi Band Pulse είναι η καλύτερη επιλογή | Dr. Android ” Δηλαδη το κατεβαζουμε ξεχωριστα για το miband 1s και το περναμε στο κινητο;Δωσε μας τον τροπο.Τι διαφορες θα εχουμε απο την κανονικη εφαρμογη; ” κατεβασε την εφαρμογη του maddo…
-
καλημερα!! ο doctorandroid (η Chris) μολις ανεβασε ενα ωραιο review για το Mi band (δυστιχως με την εφαρμογη του play store και οχι του maddoctor) εδω το link Gadget review: Αν ψάχνεις για φθηνό fitness band το Xiaomi Mi Band Pulse είναι η καλύτερη επιλογή | Dr. Android
-
δεν το φοραγα τοσο χαλαρο το φοραγα κανονικα αλλα εχανε
-
Καλησπερα παιδια σημερα διαπίστωσα οτι αν φορας το mi band οπως η κινεζα εδω Xiaomi_MiBand_smart_bracelet_6.jpg τοτε ο Mi band χανει σφυγμους και οχι 5-6 αλλα αρκετους οταν το γυρισα με τον αισθητηρα απο την αλλη μερια του χεριου δουλευε ρολοι