Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 332.
-
Τι χρειαζομαστε 1 root file manager (Π.χ es) 1 τηλεφωνο Τα password που συνδεομαστε αποθηκεύονται στο τηλεφωνο μας και μπορουμε να τους βρουμε με τον εξεις τροπο:ανοιγουμε το es και παμε ρυθμισεις forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8768/ του δινουμε δικαιωματα root (αφου του εχουμε δωσει και απο το κεντρο ασφαλειας root στην εφαρμογη) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8769/ παμε στη κεντρικο μενου του es και επιλεγουμε homepage forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8770/ στ…
-
[MIUI Device Team]How to Restore[Repair] IMEI for Redmi Note 2 - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum δες αυτο
-
καλησπερα νομιζω οτι βρηκα ενα μικρο κομματι που θελει μεταφραση στον βαθυ καθαρισμο του τηλ σας δινω screenshot
-
ααα!! επίσης δοκιμασε να το συνδεσεις στο pc με αλλο καλωδιο usb
-
επισημο σέρβις δεν υπαρχει ρωτα μηπως καποιος μπορει απο τα παιδια του φορουμ να στο φιαξει να βρεθείτε και να του το δοσεις η στειλε το πισω στη κινα για επισκευη
-
Παράθεση από damierom: “Το έχω ήδη κάνει χωρίς αποτέλεσμα.... ” τοτε αν δεν εβγαλες ακρη με ολα αυτα ή βρισκεις καποιον απο τα "τσακαλια" το forum απο θεσσαλονικη και του το δινεις να στο επαναφερει ή το στελνεις κινα (στο μαγαζι που το πηρες αφου επικοινωνησεις μαζι τους) για επισκευη στη δευτερη περιπτωση θα μεινεις χωρις κινητο για μεγαλο χρονικο διαστημα
-
Παράθεση από damierom: “Όχι.... ” δοκιμασε να το συνδεσεις σε αλλο pc αν δεν το εχεις κανει ηδη μπας και...
-
@damierom το επανεφερες τελικα;
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης yeso521 - Την Διεύθυνσή της (Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~) - Tι ακριβώς αγοράσατε :Nillkin Jelly Car Charger Blue,Xiaomi Mi Band Pulse 1S,Xiaomi Mi IV Hybrid Earphone - Την ημερομηνία αγοράς 12-11-2015 τα 2 πρωτα 21-11-2015 τα Xiaomi Mi IV Hybrid Earphone - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : ολα γνησια - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε :παρελαβα και τα 2 δεματα 24-12-2015 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales εξερετικη 10 - Τα σχόλιά σας - θετικα: απανταει …
-
Σέρβις XIAOMI Θεσσαλονίκη?
ΜήνυμαΝεκρώθηκε το Redmi Note 3 μετά από φλασάρισμα. ΒΟΗΘΕΙΑ!!! @mixaliscy το εχει περιγραψει εδω
-
Σέρβις XIAOMI Θεσσαλονίκη?
Μήνυμακαλη χρονια! δεν μπενει ουτε στο recovery? (καλο θα ηταν να αλαξεις ονομα στο τιτλο του ποστ σε brick note 3 μηπως σε βοηθισει καποιος)
-
συγχαρητηρια σε ολους αλλα λιγο πιο πολυ την ομαδα διαχειρισης του forum για την φοβερη δουλεια!
-
sd card recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Και στο Redmi 2 2gb γίνεται καν7νικά εγκατάσταση από SD ” τι καρτα εχεις?
-
sd card recovery
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Και στα 3 χρησιμοποιείς την ίδια κάρτα ή το καθένα έχει δικιά του? Μέγεθος κάρτας ( δεν συνιστάται να είναι πάνω από 32GB). Η rom έχει κατέβει σωστά (επιβεβαίωση md5)? ” md5 δεν εχω μεσα απο recovery αλλα το ιδιο αρχειο οταν τον κανω insall απο το internal το κανει κανονικα. Στο δικο μου το redmi note 2 prime εχω μια 32gb sandisk ultra cass 10 για τα αλλα δεν θυμαμε λεπτομεριες υπαρχει πιθανοτιτα να φταινε η καρτες δηλαδη;
-
sd card recovery
Μήνυμαnote 2, redmi 1s, note 3g αυτα
-
sd card recovery
Μήνυμαγεια σας! εχω μια απορια γιατι σε κανενα τηλ (ΜΙ) που προσπαθησα να κανω install μια rom απο sd δεν πετυχε και πηρα fail; υπαρχει καποιο προβλημα με το recovery
-
καλημερα χρονια πολλα σε ολους με υγεια! ξερει κανενας αν θα εχουμε rom σημερα η λογο χριστουγεννων αναβάλλεται;
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαναι αλλα με ανοιχτο δεν ριχνει το score?
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την 5.11.26 αλλα γτ non verified? γτ εχω κλειστο το δικτιο?