Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 332.
-
έπραξα το σωστο ψηφισα με ονομα hipman σαουδικη αραβια κριμα τα παιδια δεν εχουν ψηφο πλακα κανω miui hellas φυσικα
-
παρελαβα και εγω! να προσθεσω οτι εχει μονο λευκα ledακια και ο αισθητηρας δουλευει μονον κατα την διαρκεια μετρησης οπως ειπε και ο @panoskw θα δοκιμασω και αλλες εφαρμογες μπας και...
-
και μενα 2 δεματα ξεκολισαν μαζι με διαφορετικες ημερομηνιες παραγκελιας
-
και εμενα ξεκολησε σημερα αυριο θα το εχω (αν ειναι ανοιχτα τα ελτα)
-
Παράθεση από yansta: “Την ιδια απορια εχω κι εγω, αν παρελαβε κανεις? Το βλεπω απο 3/12 ταξιδευει απο Ολλανδια και ακομη δεν εμφανιστηκε Ελλαδα. Απο το yeso521 το πηρα κι αρχιζω να ανησυχω @zananiro Αυτο εχω διαβασει κι εγω ” περιμενε στη ουρα σου κυριος μαλλον δεν εχει παραλαβει κανεις το δικο μου εφυγε απο κινα 23/11 και απο της 28/11 δεν εχω νεα του ουτε 1 sms δεν στελνει ας ειναι καλα το nl post
-
Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα ξανα! εχει βαλει κανενας σε Note 2 prime και του αλλαξε η οθονη κλειδωματος η μονο σε εμενα εγινε αυτο το κουλο; ” Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα ξανα! εχει βαλει κανενας σε Note 2 prime και του αλλαξε η οθονη κλειδωματος η μονο σε εμενα εγινε αυτο το κουλο; ” Για δωσε ενα screenshot στο λαο να δουμε περι τινος προκειται !!! ” εφυγε μετα απο λιγο απο μονο του δυστυχως γτ ηταν ωραιο ” καλησπερα επαναφερω…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα! να ρωτισω υπαρχει δυνατοτητα μετονομασια μιας εφαρμογης πχ dolphin browser σε browser η αλλο ονομα; ” Εσύ όχι, εκτός εάν την κάνεις decompile, βρεις την εντολή στο αντίστοιχο αρχείο και recompile. ” οκ καταλαβα τρεχα γυρευε δηλαδη θα βολευτώ ετσι
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από perpetas: “Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κουνήθηκε και το δικό μου πακέτο! * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 14-12-2015 * 10:24 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * 14-12-2015 * 13:24 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * 14-12-2015 * 15:24 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να το χαρώ! ” τυχερουλη! συνήθως τα δικα μου ερχονται της επομενη απο οταν δειξει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμακαλησπερα δεν εχει προβλημα μονο το nlpost ειναι γενικο το κακο γινετε της ποπης ριξτε μια ματια εδω και θα καταλαβετε [Γενικά] Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ] : Σελίδα 971 :: myphone forum
-
Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα ξανα! εχει βαλει κανενας σε Note 2 prime και του αλλαξε η οθονη κλειδωματος η μονο σε εμενα εγινε αυτο το κουλο; ” Για δωσε ενα screenshot στο λαο να δουμε περι τινος προκειται !!! ” εφυγε μετα απο λιγο απο μονο του δυστυχως γτ ηταν ωραιο
-
καλησπερα ξανα! εχει βαλει κανενας σε Note 2 prime και του αλλαξε η οθονη κλειδωματος η μονο σε εμενα εγινε αυτο το κουλο;
-
καλησπερα! εβαλα την ρομ ολα καλα αλλα εχω μια απορια οταν την εβαλα αλαξε και η οθονη κλειδοματος σε στηλ "iphone" (εξω απο εδω :P)αλλα μετα χαθηκε μονη της ξερει κανενας πως την επαναφερουμε γτ μου αρεσε περισσοτερο;
-
μολις την εβαλα δειχνει πολυ καλη μεχρι στηγμης!! ευχαριστουμε!!
-
εχω παρατηρησει οτι αργουν αρκετα πραγματα τωρα τελευταια πχ: 2015-11-27 16:51 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-23 11:27 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-11-20 11:27 Received from Customer ακομα δεν εχει παραδοθει.. ισως λογο χριστουγενων η λογο τρομοκρατιας δε ξερω τι να πω.
-
καλησπερα! ενα αλλο δεμα απο τον yesO521 εφυγε απο κινα 23/11 και απο της 28/11 εχει κολλησει στο: NETHERLANDS 2015-11-28 20:39:00 The item is on transport to the country of destination το mi band παλι απο τον ιδιο εφυγε 28/11 και απο της 3/12 ειναι: NETHERLANDS 2015-12-03 21:17:00 The item is on transport to the country of destination παιζει κατι με τα δεματα μεσω ολλανδιας?
-
καλημερα παιδια εχει παρει κανενας στα χερια του το Mi band? (τον τελευταιο μηνα εχουν μεγαλη καθυστεριση τα πραγματα απο κινα η ειναι ιδεα μου?)